- Konu Sahibi lady_eliph
-
ay bende bazen düşünüyorum çalışmasam sıkılırmıyım diye ama sanırım çocuk olursa pek sıkılma imkanım kalmaz
canım bende 45 dk falan bekliyorum ama ablam hamile ona sordum yatmışmıydın uzun süre diye 10-15 dk falan dk falan demişti. yani açıkça kısmet işi
Aynen öyle sanırım benimde bir çok arkadasım hiç yatmamışlar yani özel bir çaba göstermemişler.
Jinekolog bir ablam da dediki "hiç alakası yok, rahim mıknatıs spermlerde metal gibidir, sperm akışı başladığında büyük bir kuvvetle rahim içine çekilirler. Yani sen anında ayağa da kalksan o hep birinci gelen var ya, o mutlaka ulaşır ulaşması gereken yere" dedi.
Artık bilmiyorum
merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım ve haziranda bebişim olmasını istiyorum sizler gibi,
aslında 1 buçuk yıldır korunmuyorduk ve şubatta bir sürpriz yaşamıştım(nihayet) fakat geçen hafta boş gebelik ile kürtaj olmak zorunda kaldım, yıkıldım anlayacağınız.
batım ne zaman kestiremiyorum ama ilk adetten sonra çalışmalara başlayacağım. doktorum bir sakıncası yok dedi.
Allah herkesin gönlüne göre versin, herkes bebişine kavuşsun hayırlısı ile...
Aynen öyle sanırım benimde bir çok arkadasım hiç yatmamışlar yani özel bir çaba göstermemişler.
Jinekolog bir ablam da dediki "hiç alakası yok, rahim mıknatıs spermlerde metal gibidir, sperm akışı başladığında büyük bir kuvvetle rahim içine çekilirler. Yani sen anında ayağa da kalksan o hep birinci gelen var ya, o mutlaka ulaşır ulaşması gereken yere" dedi.
Artık bilmiyorum
merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım ve haziranda bebişim olmasını istiyorum sizler gibi,
aslında 1 buçuk yıldır korunmuyorduk ve şubatta bir sürpriz yaşamıştım(nihayet) fakat geçen hafta boş gebelik ile kürtaj olmak zorunda kaldım, yıkıldım anlayacağınız.
batım ne zaman kestiremiyorum ama ilk adetten sonra çalışmalara başlayacağım. doktorum bir sakıncası yok dedi.
canim hg....seni çok iyiii anlıyorum aralıkta gebe kalmıstım şubaat kürtajj oldumm.sıkma caninnniiiiii kürtajdan sonra 40 -45 günü buluyoo ondan sonra başlarsın calışmalaraa
hg canim.....bendee aralıkta hamile kaldım...şubsattaa kürtaj olmustumm....kürtajdan sonra 40-45 gün sürüyoo adetin gelmesii ondan sonrada gelsinn bebişler....
hg canim.....bendee aralıkta hamile kaldım...şubsattaa kürtaj olmustumm....kürtajdan sonra 40-45 gün sürüyoo adetin gelmesii ondan sonrada gelsinn bebişler....
hoşgeldiiinnn tatlım aramızahaziranda hepimiz hamiş kalıcaz kalamasakta üzülmek yok önümüzde ki maçlara bakıcaz
canim hg....seni çok iyiii anlıyorum aralıkta gebe kalmıstım şubaat kürtajj oldumm.sıkma caninnniiiiii kürtajdan sonra 40 -45 günü buluyoo ondan sonra başlarsın calışmalaraa
merhaba kızlarr
sonunda 16.sayfayı yakaladım oku oku bitmiyor ne güzelll
benim bat 16 mayıs
gerçi 30 nisanda rahim filmi çektirdim bu ay dr.korunun dedi tabii ben sorduktan sonra
başlarda korundum ama sonra koywerdim gitti ...zaten tutmuyo kendimizi kasmayalım dedim eşime
bu ay beklentim yok açıkcası bi dahaki aya inşallahhh..
tabii tutarsada hawalara uçarım yaniii
sohbet güzel neşeli kişilersiniz bende katılmak istedim bi sakıncası warmıı
sende hoşgeldinn minikk kuşumm.....ayy demek çektirdin bende çarsanba cekilecegim inşaalh.......evettt çekildigin ay pekk tutumuyomuss..etkisiii daha çokkkk 2-3 ay sonra hakkında hayırlısııı
merhaba kızlarr
sonunda 16.sayfayı yakaladım oku oku bitmiyor ne güzelll
benim bat 16 mayıs
gerçi 30 nisanda rahim filmi çektirdim bu ay dr.korunun dedi tabii ben sorduktan sonra
başlarda korundum ama sonra koywerdim gitti ...zaten tutmuyo kendimizi kasmayalım dedim eşime
bu ay beklentim yok açıkcası bi dahaki aya inşallahhh..
tabii tutarsada hawalara uçarım yaniii
sohbet güzel neşeli kişilersiniz bende katılmak istedim bi sakıncası warmıı
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
mood------------------------------>16 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
eylulgulu ve ilknur_Defne'yi yeşillere bürüdüm inşallah bu topiği beklemeden bizi Haziranın ilk günlerinde motive edicek o güzel haberi verirler...
En büyük dileğim bu topiğin yazdığımız (gebelik için) son topic olması.
Hepinize bu mübarek günde sevgileirmi, güzel dualarımı gönderiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Sizleri seviyorum kızlar
.
sende hoşgeldinn minikk kuşumm.....ayy demek çektirdin bende çarsanba cekilecegim inşaalh.......evettt çekildigin ay pekk tutumuyomuss..etkisiii daha çokkkk 2-3 ay sonra hakkında hayırlısııı
yaa nasıl bişii bu rahim filmi kızlar ben bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?