HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran

İlk 4 sıradaki yeşilli kızçelerimin muradları yemyeşil olsun, hemen olsun Haziran topicinde sadece misafir olsunlar, bize deneyimlerini anlatsınlar.Hazirana salça olmasınlar İNNNŞŞAAALLAAAHHHHH

Alttaki pembeli böcüklerimde BAT tarihlerinde pembe çift çizgileri görüp sevinsinler,coşsunlar

Öpücükler.

HOŞGELDİN mood

hoşgeldin canım, beni de buraya çeken bu güzel muhabbet oldu, insanın kendi halinden birileriyle muhabbet etmesi çok harika.
benim arkadaşlarımın yarısı bekar, yarısı da benden sonra evlenmesine rağmen bebek sahibi, ama bizim de olacaaaaaaakkkk dimi kızlar.

benim sayemde güzel burasii dermişimmmmmm h g canim benimm..üzülme beaa bizde kalacazz

arakdaslarrrr benim mesaimin bitmesine az kaldıı.aksama bura takılan varmiiii......eger varsa bende ugrarımm.......

arakdaslarrrr benim mesaimin bitmesine az kaldıı.aksama bura takılan varmiiii......eger varsa bende ugrarımm.......

Benim mesaide yeni başlıyor yemeğe misafir var Normalde takılırım ama bu gece zor bebekim. Sen kızlarla benim yerime de kaynat. Bu arada hava cozuttu gene çok sıcak sizin tarafta öyle mi? Arsuza denize mi gitsekk Tüllaaayyyyy???

ayolllll kimse takmadıı benim gidişiii.herkess yazılarımı okuyoo nedirrr:44:

aammmiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

elifcannnn gidekkkk vallahiii kızzz...negüzelll olurr kocalarıda tanıştırdıkmııı hele bide anlaştılarmııı artıkk arsuz mersinn gezerr dururuzzz sizinleee.....evet iskenderun çok sıcakkkkkkkkkk

ay canım yeni gördüm bende valla benim mesai bitti akşam girmeye çalışırım sana eşlik ederim belki... kocamn siziiiiiii

tatlımm ben çektirmiştimm ve 5 ay sonrada gebe kaldımm zatiiii.ama dok 2.istiyoo.kesin diyoo sende kanallrda sorun var o yğzden gebe kalamıyonn

hşbldmmmmm

en kısa zamanda bizim başımıza inşlhhh..
ben burdayımmmm cnmmm beklerim....

merhaba arkadaşlar bende geldim ama kimse kalmamış aslında geledi baya oldu ama geçmişi oku oku bitmedi o arada herkes gitti benimde birazdan çıkmam lazım arkadaşa gitcem sizi iyi sohbetler

Eczanede pahalı diye duydum netten aldım bide rezil oldum patronuma ben isyerin adresini verdim aslında formda adım soyadım yazıyordu ama firma adına geldig icin kargo acmışlar...
Seni anlıyorum ben daha vahim durumdaydım sürekli kaybettiğim kızım geliyor aklıma aglamakiyim dursaydı şimdi kucağım da olacaktı

Gül'ümm, bebeğimm...
Yapma ya nolur geçmişi düşünmek bizi sadece yerimizde saydırır.İnanki vardır bir hikmeti, ben çok inanıyorum sende güzel haberler vericeksin bize bu ay.
Dikkat et kendine öyle üşütme ateşin falan da çıkmasın.Gribal enfeksiyonlara bağlı ateşlenmeler yumurtlamaya çok zarar veriyo :44: Dikkat et kendine iyi bak, sonra bebişine nasıl faydan olucak annesiiii...

Üzme kendini, Allahın takdiri.İnanki her şerde bir hayır var.Çok öpüyorum seni canımın içisi

Gül'ümm, bebeğimm...
Yapma ya nolur geçmişi düşünmek bizi sadece yerimizde saydırır.İnanki vardır bir hikmeti, ben çok inanıyorum sende güzel haberler vericeksin bize bu ay.
Dikkat et kendine öyle üşütme ateşin falan da çıkmasın.Gribal enfeksiyonlara bağlı ateşlenmeler yumurtlamaya çok zarar veriyo :44: Dikkat et kendine iyi bak, sonra bebişine nasıl faydan olucak annesiiii...

Üzme kendini, Allahın takdiri.İnanki her şerde bir hayır var.Çok öpüyorum seni canımın içisi

mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran

Perşembeyi Cuma'ya bağlayan bu Mübarek gecede, her biriniz için ayrı ayrı, yürekten; gönülden dua ediyorum canlarım.Sizin için en hayırlı vakitte, hayatınızın en uygun döneminde(biz bunu bilmesek bile) önce karnınıza sonrada kucaklarınıza düşsün yavrularınız.
Eli,ayağı,ruhu,kalbi,aklı sağlıklı; vatanına milletine, ailesine, yaradanına hayırlı, uğurlu, başarılı göğsünüzü kabartacak evlatlarınız olsun.
Dualarım sizinle.

Dua ederken ve bir dua araştırırken Bir alıntı dikkatimi çekti: "Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!"

Yürekten dua edelim arkadaşlar. O zaman eminim cevabını alacağız. Artık gün döndü. Şimdiden hepinize hayırlı Cumalar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…