- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.521
benim de öyle oluyodu canım akıveriyodu su kıvamındaydı.. yumurtlama döneminden daha sonra olmuştu işte seninki gibi adetime daha vardı.. inşallah belirtidir senin için
Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.
Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran
Bekliyorum.Hepinize öpücükler
yumurtlama dönemim gecti hatta 1 hafta gecti üzerinden. senin bat ne zaman benim haziran 16 daha 10 gün fln var
canım benim batım 2 hazirandı 3 gün bekledim dün test yaptım pozitif çıktı :)
şükürler olsun allahımaaaa
allahherkese nasip etsin inşallah
kızlar ya benim hala adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyo. bazen sancı gibi giriyo ama fazla sürmüyo geçiyo. bu normal midir acaba.. cuma gününe randevu aldım doktora gidicem ama çok korkuyorum karnım ağrıdıkça..
ciddimisin cok cok sevindim Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah bende hamileyimdir. akintin varmi hala varsa nasil. ama benim hic belirtim yok kasigimda batmalar falan yok. ama gögüslerime elleyince biraz aciyo o kadar
şükürler olsun allahımaaaa
allahherkese nasip etsin inşallah
Canım normal merak etme bikac gün surebilir benim de oldu yeni bitti korksak bisey yok
inşallah canım.. teşekkür ederim :) Allah sana da nasip etsin..
akıntım hala var öyle su kıvamlı geldi hep ama bu sabah çok az daha koyu kıvamlı gibi geldi... su kıvamlı akıntı gelirken hep hastalandım die tuvalete gidiyodum çıkmıyodu bişey.. adet olur gibi karnım ağrıyo su anda da ama normalmiş bunlar.. göğüsler çok acıyodu benim hem ağrıyo hem acıyodu ama özellikle uçları sıkmışlar gibi çok acıyodu. büyüdü zaten uçları.. adet günümden önce pek belirtim yoktu benim de azıcık göğüslerim acıyodu azıcık da akıntı vardı ama çok değil...
İnşallah bebiş vardır senin de :)
üzülmemeye çalışıyom canım.ama saten şimdi gittim kan verdim geldim.sonuç ne ise artık 2 saat sonra öğreneceğiz hep beraber.bende artık üzmem kendimi belki belki diyedoğrusu kanımı alan hemşire 2-3 saat sonra çıktıysa ikinci çizgi negatiftir dedi çünkü 2 saat sonra çıkan doğru değil dedi.allah bilir artık
Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))
Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?