HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

oh oh ne güzel izmirlii35 ve cikolta arkadaşlarda hamiş. Allah sağlıklıca kucağınıza almanızı nasip etsin. maşallah size

bu hafta cok ugurlu bakalım haftaya bızım haftamızda neler olacak aynı performansı 3.hafta grubundan da beklıyoruzz:124::124:

:111:hayırlı olsunnnn maşallah gelsin gelsin bebişler

Canım çok sevindim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.inşallah bende sonucumu aldığımda sevinebilirim

[COLOR="#FF0000"]gunaydin kizlar biz geldik .bi sorum var yumurtalama zamani kasik agrisi cekip calismalarda bulunup agri ceken ve nihayetinde hamile olan arkadaslar varmi?? dun [/COLOR]cok agrili gecti

Canım cok tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin

tamam canım üzülmicem sonuç ne olursa olsun üzilmicem.yanlız size bişi diyimmi ama gülmeyin sanki hamile gibi hissediyom ben.böle kasıklarıma bişey dikiliyo gidiyo.artık rabbim beni sınıyo sanırım:) sabırlımı diye

sancı gibi girmesi normal mi peki sence,,, geriliyomuş gibi sızı gibi oluyo geçiyo sonra bi ara gene oluyo... aklıma garip garip şeyler geliyo..:18:

sanirim hamilesin tebrik ederim ilk ay benimde agrilarim olmustu bicak batmasi gibi cok korkuyordum biseyy olcak die ama dr bisey yok ilk aylar damarlar kasildikca agri hissedersin demisti normal canini sikma bilmiyorum kilon nasil ben zayiftim ve cok hissediyorum kasik batmalarini

[COLOR="#FF0000"]gunaydin kizlar biz geldik .bi sorum var yumurtalama zamani kasik agrisi cekip calismalarda bulunup agri ceken ve nihayetinde hamile olan arkadaslar varmi?? dun [/COLOR]cok agrili gecti

Tatlım hoşgeldin.
Benim her yumurtlama dönemimde sancım olur yumurtalıklarımda. Çalışmayı adet dönemim biter bitmez başladık, ama yumurtlama dönemlerimde daha da yoğun çalıştık.
Yumurtlama günümde hem akıntım,hem sancım olurdu. Ve hesaplamama göre tam yumurtlama günümde hamile kalmışım...

Canım cok tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin

Serpilimmm.. Naıslsın? Nasıl oldu mercimeğimiz?
Arayacam seni dk.m kalmadı arayamıyorum ama aklım hep sende.İyi misin arkadaşım?

sancı gibi girmesi normal mi peki sence,,, geriliyomuş gibi sızı gibi oluyo geçiyo sonra bi ara gene oluyo... aklıma garip garip şeyler geliyo..:18:

Canım aklına kotu seyler getirme bu benim 2. Hamileliğim ilkindede bundada sancım oldu regli olacakmış gibi birde rahimde sancılar oluyor nedeni rahimin büyümesi kasıklarına şiddetli kramplar girerse kork o zaman hemen doktora git ama cok şükür ki öyle bı sancın yok icini rahat tut

5 aydır bende evde eşime diorum bu ay hissidiyorum kesin var diye eşim artık gülüyo geçen ayda diodun ama yok diyo bende üzülüyorum

Asya kendimi parçalayacam şimdi
Ben sana diyorum, sen hamilesin bacım. Pozitifi görünce bir hediye alırsın artık bana Şaka bir yana benim içime öyle doğuyor ne biliyim...

ewet canım 4 hafta 3 günlük.. :)) 52 kiloyum zayıfım yaa.. çok şiddetli ve kesintisiz ağrı olmadıkça sıkıntı yok o zaman... teşekkür ederim canım

o kadar şiddetli değil canım ya sancı giriyo ama anlık.. bikaç saniye sürüyo sonra geçiyo..

cok sevindim. Allah hayırlı etsin. ben seni 10. hamiş olarak tahmin etmiştim ama 11. oldun sanırım Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin..

ayyyyyyyyyy çooooookkk sewindiiimmm canıımmm beniiiiiiiimmmmmmmm :))) dualarımız kabul oldu deseneee:))) inşallaahh sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini :))) canımm :))

bitanemmm çok teşekkür derim aptalgibiyim ama beklemiyodum şükürler olsun!ben de seni tebrik edememiştim canım hayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıkla,mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin allah :))

Elifcim canın sağ olsun alırım tabiii.bakalım son 1 saat kaldı.mutlu olan 12. hamile ben olabilcemmi.doğrusu topic çok hareketli maşallah her an biri hamile çıkabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…