- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.541
Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))
Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))
Asyahayat canım benim lütfen üzme kendini, bebeğin seninleyse eğer -ki Allahım inşallah öyledir- onu stresi sokmaya gerek yok değilmi.. Ama eğer değilse de nolur yıpratma kendini çünkü hiç bişiy bitmiş değil önümüzde bunun için nice zamanlar var tabiki deneyeceğiz elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz. Allaha şükür ki maddi manevi bu bebişlere hazırız ki; gelmediğinde bizi üzüyor bu kadar.. Bebek isteyecek, bu sorumluluğu almaya cesaret edeceğimiz, sırtımızı huzurla yaslayabileceğimiz kocalarımız var Allah başımızdan eksik etmesin.. Hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle
sancı gibi girmesi normal mi peki sence,,, geriliyomuş gibi sızı gibi oluyo geçiyo sonra bi ara gene oluyo... aklıma garip garip şeyler geliyo..:18:
[COLOR="#FF0000"]gunaydin kizlar biz geldik .bi sorum varyumurtalama zamani kasik agrisi cekip calismalarda bulunup agri ceken ve nihayetinde hamile olan arkadaslar varmi?? dun [/COLOR]cok agrili gecti
Canım cok tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin
sancı gibi girmesi normal mi peki sence,,, geriliyomuş gibi sızı gibi oluyo geçiyo sonra bi ara gene oluyo... aklıma garip garip şeyler geliyo..:18:
tamam canım üzülmicem sonuç ne olursa olsun üzilmicem.yanlız size bişi diyimmi ama gülmeyin sanki hamile gibi hissediyom ben.böle kasıklarıma bişey dikiliyo gidiyo.artık rabbim beni sınıyo sanırım:) sabırlımı diye
tamam canım üzülmicem sonuç ne olursa olsun üzilmicem.yanlız size bişi diyimmi ama gülmeyin sanki hamile gibi hissediyom ben.böle kasıklarıma bişey dikiliyo gidiyo.artık rabbim beni sınıyo sanırım:) sabırlımı diye
sanirim hamilesin tebrik ederimilk ay benimde agrilarim olmustu bicak batmasi gibi cok korkuyordum biseyy olcak die ama dr bisey yok ilk aylar damarlar kasildikca agri hissedersin demisti normal canini sikma bilmiyorum kilon nasil ben zayiftim ve cok hissediyorum kasik batmalarini
Canım aklına kotu seyler getirme bu benim 2. Hamileliğim ilkindede bundada sancım oldu regli olacakmış gibi birde rahimde sancılar oluyor nedeni rahimin büyümesi kasıklarına şiddetli kramplar girerse kork o zaman hemen doktora git ama cok şükür ki öyle bı sancın yok icini rahat tut
ayyyyyyyyyy çooooookkk sewindiiimmm canıımmm beniiiiiiiimmmmmmmm :))) dualarımız kabul oldu deseneee:))) inşallaahh sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini :))) canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?