- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.741
Canım,
benim de periyodum 31 günde birdir.O yüzden sordum. Bizde yumurtlama süreci 16. gün başlıyor ve 19 una kadar sürüyor.
Ben bu ay hamile kaldım.Yaptığım hesaplamalara göre de tam yumurtlama günlerimden birinde hamile kalmışım.Adetim biter bitmez çalışmaya başladım,hiç ara vermedim, gün aşırı falan değil yani. Adetime 10 gün kalana kadar her gün çalıştım.Netice pozitif oldu tabi ama sen düzensizliğim var diyorsun.Yine de sen bugeceyi değerlendir çok geç olmadan
31 günde bir olan periyodlarda 15.günden itibaren 20.gün arası yumurtlama çok yoğun.
hala yooooooooooooooooooook kızlar ya heyecan ve korku karışımı garip bi his var şu an içimde :26: yarın da bekliycem ama test mest yok yarında olmazsa inş test yapıyım diyorum
canım inşallah hayırlısıyla dileğin gerçekleşir
hala yooooooooooooooooooook kızlar ya heyecan ve korku karışımı garip bi his var şu an içimde :26: yarın da bekliycem ama test mest yok yarında olmazsa inş test yapıyım diyorum
aynen canım ben de bekliycem de bakalım yarını bi atlatabilirsek inş senin belirtilerin filan varmı cnm ben adet olcam gibi kasıklarım ve göğüslerim fenA acıyor inş ben yanılıyorumdur ama sanki adet olcam :18:
canım banada öle oluyo ama farklı sankı ben cok kaptırmıs durumdayım kendımı heyecan yiyip bitiriyo beni bende farklılıklarda var belkıde ole olmasını istediğim için öle oluyo gögüslerim adettede sancır şimdide sancıyo aslında sadece karnım adet olacakmısım gibi değilde daha farklı ağrıyo bazen saatler sürüyo geçmiyo bazen bıcak gibi olup bitiyo bacagım agrımaz o agrıyo sankı gögüslerimde karardı gibi ayyy sende ne var ne yok :)
tatlım inş hissettiğin gibi olurbende valla dediğim gibi adet öncesi olan göğüs ve kasık ağrımdan başka bi belirti yok o yüzden sanıyorum yarına çıkmam ben ama senin göğüslerin kararmış bacakların ağrıyo inş sende bebiş var gibi canım yinede ümitlenme de çok üzülme ben çok üzülüyorum çünkü
valla kaç aydır ne adet bekledim ne bebiş hiç düşünmedim bile bu ayda kaptırma sebebim 1 haftadır uyku iştah su içme ve idrarda artış vardı hastalık derecesinde şekerden şüpelendim cıkmadı 4 gün önce bunlar geçti şimdi daha iyiym baş dönmesi felanda var kalkarken otururken felan iştahim gitti mide bulantım yok idrarda merakımdan sürekli gidiyorum inşallah ikimizde hamişizdir cnm yaaa inşşş :)))
Merhaba Kızlar,
bugün çok yoğun bi gündü hiç internete giremedim, yine güzel haberlerimiz var maşallah elifin uğuruyla
Bugün tekrar kan testi yaptım 178 çıktı, doktoruma gittim, beni pek ciddiye almadı sanırım :) bi hamile el kitabı hazırlamış onu verdi, haftaya gel ultrasonda bakalım dedi. Ben düşük olmaması için fln ilaç verir diye düşünüyodum, düşük için..dedim lafı ağzıma tıktı, düşünme öyle şeyler dedi gönderdi beni :) Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar, doktorlarınız bi ilaç vardı adını unuttum düşüğü engelleyen, ondan kullanıyo musunuz?
Şişkinlik bende de var arkdaslar yüzüğümü parmağımdan çıkartamıyorum benim kıyafetler bana uzun zamandır olmuyor kürtajdan sonra cok kilo almıştım beni hamile sanan cok vardı şimdi cok şükür gercek ama görseniz 1aylik değil 5 aylık gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?