HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

haklısın canım bugünü değerlendirmek lazım canım cevap verdiğin içinde ayrca teşekkür ederim
birde benim aklıma hamilemiyim acaba diye geldi malum ovulasyon testleri önceden gösteriyor gebeliği ondan olabilirmi acaba diyede geçti aklımdan

ha birde 14. gün koyu çizgiyi gördüğümde akıntım çok olmuştu zaten akıntıyı görünce ovulasyon testini yapmıştım koyu çıkmıştı

hala yooooooooooooooooooook kızlar ya heyecan ve korku karışımı garip bi his var şu an içimde :26: yarın da bekliycem ama test mest yok yarında olmazsa inş test yapıyım diyorum

hala yooooooooooooooooooook kızlar ya heyecan ve korku karışımı garip bi his var şu an içimde :26: yarın da bekliycem ama test mest yok yarında olmazsa inş test yapıyım diyorum

canım inşallah hayırlısıyla dileğin gerçekleşir

bende inat ettim 8 ine kadar beklıcem tabı ozamana kadar kırmızı kartı gormessem ayy inş yaaa rabbim hepimizi sevindirsin bu ay :)))

aynen canım ben de bekliycem de bakalım yarını bi atlatabilirsek inş senin belirtilerin filan varmı cnm ben adet olcam gibi kasıklarım ve göğüslerim fenA acıyor inş ben yanılıyorumdur ama sanki adet olcam :18:

canım banada öle oluyo ama farklı sankı ben cok kaptırmıs durumdayım kendımı heyecan yiyip bitiriyo beni bende farklılıklarda var belkıde ole olmasını istediğim için öle oluyo gögüslerim adettede sancır şimdide sancıyo aslında sadece karnım adet olacakmısım gibi değilde daha farklı ağrıyo bazen saatler sürüyo geçmiyo bazen bıcak gibi olup bitiyo bacagım agrımaz o agrıyo sankı gögüslerimde karardı gibi ayyy sende ne var ne yok :)

tatlım inş hissettiğin gibi olur bende valla dediğim gibi adet öncesi olan göğüs ve kasık ağrımdan başka bi belirti yok o yüzden sanıyorum yarına çıkmam ben ama senin göğüslerin kararmış bacakların ağrıyo inş sende bebiş var gibi canım yinede ümitlenme de çok üzülme ben çok üzülüyorum çünkü

valla kaç aydır ne adet bekledim ne bebiş hiç düşünmedim bile bu ayda kaptırma sebebim 1 haftadır uyku iştah su içme ve idrarda artış vardı hastalık derecesinde şekerden şüpelendim cıkmadı 4 gün önce bunlar geçti şimdi daha iyiym baş dönmesi felanda var kalkarken otururken felan iştahim gitti mide bulantım yok idrarda merakımdan sürekli gidiyorum inşallah ikimizde hamişizdir cnm yaaa inşşş :)))

canım ya hiç sorma biz 1 sene 2. aydır deniyoruz bu süre içinde hep negatifi gördüm ve artık usandım yanii senin adına çok sevindim ama baya belirtin var tatlım istersen yarın kan testine git bi ben umutsuz oldugumdan beklıyorum ama sen gitmelisin bence inş hamişsindir

canim zaten hamilelikten 2-3 ay once ve hamilelik suresince kullanilan folik asit dusyun karsini aliyor...bide neden dusuk icin ilac istiyorsun,,,daha once dusuk yaptinmi???

canim kurtajmi olmussun??? peki kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldin???

GUNAYDIN KERKEZE....
TEOMAN AND MINURE REMIX....BUGUN BENIM DOGUM GUNUM,,,ANNEMIN DOGURDUGU YASTAYIM...
bugun 26.ya veda edicem,,,hatyatim boyu gidipte birde gelmeyecek 26,yaaa...artik 26 yasim var ve tamda annemin ilk bebegini dogurdugu yas...onunda ilk kizi yasamadi,benimde artidnan ben olmusum galiba benimde kizim olucak...artik son 4 gun kaldi,,,bakalim neler olucak...

EVET...nihayet ruyami gordum,,,hani ben yillardir adetime 2-3 gun kalmis ruyamda adet oldugumu gorurum ya...al iste bu gece gordum adet oldugumu ,,,ruyalarim benim hep habercim olur...galiba bu ayda olmuyucak...yatagimdan kalktim,,,bir islaklik var,,cok garip birsey..elimi vurdum,,,kokusuz, rengsiz ,yapiskanligi,kayganligi olmayan bir akinti...baya su...
2 gun bundan oncede sululuk vardi,dun hic 1sey olmadi,,,ama esimle ........... yaptiktan sonra karnimda hafif agri oldu ve yinede bugun kalktim akinti var...
ben hic 1 seye evet yada hayir diyemiyicem.cunki,bende zaten adete az kalmis boyle su gibi temiz akintilar olur...ruyamida gordum...oyuzden ne umudumu kayb edicem,nede cok umitlenicem,,,sadece 11 hazirani bekliyicem...olmasada temmuz...fisyo...

hamisler,hamis olmayanlar kendinize iyi bakin...ben birazdan kuafore (azerice-rus asilli soz...parekmaxer,yada guzellik salonu)...gidicem...yapilasi cok sey var belki giremeye bilirim,ama zaman bulunca hemen 1 goz aticam,,,simdi kimsecikler yokken girdim yazdim,herkez varken ben olmuyucam,,vallahi ozledim sohbeti...
bu arada muhtesem yuzyili seyr edenler dun gece muhtesem sezon fineli olduya,,,one bolumdu oyle...arada boyle dizi mizi kaynatin,,,birazcik bebis,yumurtlama adet konulari aklinizdan ciksinb...hadi kizlar size iyi kaynatmalar...dasvidaniya sladkaya devuski (...rusca ---hoscakalin seker kizlar...)

Günaydın kıslar sonunda kırmızıları gördüm.ben yeni topicime gidicem temmuz topicime:) artık burayıda takip ederim daha ay uzun birsürü hamiş çıkartacak bu topic inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…