- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.761
günaydın herkeze. dün öğleden sonra giremedim nete. bakalım dünü atlattım bu gün ne olacak. sağda ağrım var. akıntı, g.lerim ağrısı var. eşime de çok umutlanmamasını söylüyorum. belli olmas sonuçta belki kırmızılar gelecek.
minure arkadaş rüyalara belli olmas. sadece dediğin gibi gününü bekle. bu arada doğum günün kutlu olsun.
kızlar hiç bişeyi kafaya takmayın kendi haline bırakın bende bu gün bitjisel ilaçlara başladım hayırlısı allahtan
GUNAYDIN KERKEZE....
TEOMAN AND MINURE REMIX....BUGUN BENIM DOGUM GUNUM,,,ANNEMIN DOGURDUGU YASTAYIM...
bugun 26.ya veda edicem,,,hatyatim boyu gidipte birde gelmeyecek 26,yaaa...artik 26 yasim var ve tamda annemin ilk bebegini dogurdugu yas...onunda ilk kizi yasamadi,benimde artidnan ben olmusum galiba benimde kizim olucak...artik son 4 gun kaldi,,,bakalim neler olucak...
Kızlarrr günaydınlarrr.Haziran'ın daha bu ilk haftasında maşallahhh ne güzell haberlerr geliyorrr.Allah arttırsınn.Artık 2 topiğimiz var hiç ayrılmıyoruz hep beraberiz.Bugün verimli hayırlı bi gün olsun.Akşamları değerlendirinn kızlarr :))) Sevmekk sevilmekk güzell.Allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn tez zamanda da hamişlik bekleyen arkadaşlarımızın dileklerini kabul etsin.Amin..
Canım ne yapıyosun bitkisel olarak bende başlıcam:)anlatta nasipleneyim:)
Kızlarrr günaydınlarrr.Haziran'ın daha bu ilk haftasında maşallahhh ne güzell haberlerr geliyorrr.Allah arttırsınn.Artık 2 topiğimiz var hiç ayrılmıyoruz hep beraberiz.Bugün verimli hayırlı bi gün olsun.Akşamları değerlendirinn kızlarr :))) Sevmekk sevilmekk güzell.Allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn tez zamanda da hamişlik bekleyen arkadaşlarımızın dileklerini kabul etsin.Amin..
aminn.
birşey soracağım arkadaşlar. sağ kasık ağrısı yaşıyorum zaman zaman. bıçak gibi ve bazen uzun bazen kısa sürüyor. adet olacağım zaman karnımın her yeri ağrırdı. bu ne böle.... anlamadım.
gazdır canım o ama inşallah bebiştir
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size dün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adeti 1 gün geçmş ve kanda 600 küsür bi değer çıkmış sizce normal mi bu
Bazı aylar öyle olabiliyor canım.Bu tarz şeylere takılma.Ben geçen ay o kadar kasık ağrısı yaşadım ki tamam dedim oldu ama yoktu.Tabi bazılarında da kasık ağrısı birinci dereceden belirti oluyor.İnşallah sendeki de böyledir.Diğer aylardan farkı varsa belirti diye sayabilirsin.Bıçak saplanması gibi ağrılardan çok bahseder hamile kalan arkadaşlar umarım seninde bebişinn gelmiştir de annesi sana tutunmaya çalışıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?