HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydın kızlarr... bende hala gelen giden yok. özellikle sol kasıgımda batma var yalnızca.. bugun ogleden sonra belki kan testi yaptırır sonucu bildiririm. hakkımda hayırlısı olsun inş...

günaydın herkeze. dün öğleden sonra giremedim nete. bakalım dünü atlattım bu gün ne olacak. sağda ağrım var. akıntı, g.lerim ağrısı var. eşime de çok umutlanmamasını söylüyorum. belli olmas sonuçta belki kırmızılar gelecek.

minure arkadaş rüyalara belli olmas. sadece dediğin gibi gününü bekle. bu arada doğum günün kutlu olsun.

kızlar hiç bişeyi kafaya takmayın kendi haline bırakın bende bu gün bitjisel ilaçlara başladım hayırlısı allahtan

Günaydın minurecim doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yaşların olsun, yeni yaşın sana istediğin herşeyi ve tatlı bebişini getirsin inşallah :)

mutlu yıllar munıre bence dogum gununse belırtılerın de var test yap en guzel hedıyen olsun senın

Kızlarrr günaydınlarrr.Haziran'ın daha bu ilk haftasında maşallahhh ne güzell haberlerr geliyorrr.Allah arttırsınn.Artık 2 topiğimiz var hiç ayrılmıyoruz hep beraberiz.Bugün verimli hayırlı bi gün olsun.Akşamları değerlendirinn kızlarr :))) Sevmekk sevilmekk güzell.Allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn tez zamanda da hamişlik bekleyen arkadaşlarımızın dileklerini kabul etsin.Amin..

kocaman bir Amin diyorum.

Canım ne yapıyosun bitkisel olarak bende başlıcam:)anlatta nasipleneyim:)

canım ya önce soğan suyunu yaptım şimdide böğürtlen kökü yapıyorum birde birti ilaçları yapan bi dr buldum ama adamın ilaçları içine ne koyduğunu bilmiyorum bir ay içeceğim şifa bulursam herkeze söylerim buna inan

aminn.

birşey soracağım arkadaşlar. sağ kasık ağrısı yaşıyorum zaman zaman. bıçak gibi ve bazen uzun bazen kısa sürüyor. adet olacağım zaman karnımın her yeri ağrırdı. bu ne böle.... anlamadım.

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size dün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adeti 1 gün geçmş ve kanda 600 küsür bi değer çıkmış sizce normal mi bu

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size dün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adeti 1 gün geçmş ve kanda 600 küsür bi değer çıkmış sizce normal mi bu

Günaydınn canım tabiki normal.Benim adetim de 2 gün geçmişti ve 930 çıkmıştı yani güzel çıkmış onun değeri de.Arkadaşın endişeye kapılmasın ball gibi hamilee :))

amin canım........................

birşey soracağım arkadaşlar. sağ kasık ağrısı yaşıyorum zaman zaman. bıçak gibi ve bazen uzun bazen kısa sürüyor. adet olacağım zaman karnımın her yeri ağrırdı. bu ne böle.... anlamadım.[/QUOTE]

Bazı aylar öyle olabiliyor canım.Bu tarz şeylere takılma.Ben geçen ay o kadar kasık ağrısı yaşadım ki tamam dedim oldu ama yoktu.Tabi bazılarında da kasık ağrısı birinci dereceden belirti oluyor.İnşallah sendeki de böyledir.Diğer aylardan farkı varsa belirti diye sayabilirsin.Bıçak saplanması gibi ağrılardan çok bahseder hamile kalan arkadaşlar umarım seninde bebişinn gelmiştir de annesi sana tutunmaya çalışıyordur.

amin canım inş. nedense bebiş bu ay olmıyacak gibi gelio bana. ama rüyalarımda tersini söylüyor. nasip. sağlıklı gelsinde nezaman gelirse gelsin artık.

bu topiği sevdim. en son 12 tane hamiş haberi okudum. nedense okudukçada etkilenip akışına bırakamıyorum. merakta ediyorum. topiğe bakmadan da duramıyorum. ilginç yani....

bu arada dün minicik, yeni doğmuş bebeği kaldırımda bırakıp kaçanları gördüm. biz bebiş diyoruz. bazı insanlar da bırakıp kaçıyor.

sadece birkaç kişi böle yaptı diye üzülmüyorum. çünkü bizim toğikteki gibi bilinçli anne adaylarını gördükçe mutlu oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…