- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.781
Günaydın kızlar
nasılsınız
bugün yeni hamiş haberleri yok galiba şimdilik en azından
ya hep burda da kasıkta bıçak gibi batmadan bahsedilmiş
ben bu ay umutlu değilim ama
bu ay özellikle son bikaç gündür kasıklarımda batma oluyo yani adet ağrısı gii değil
bıçak gibi saplanıyo geçiyo sonra ara ara oluyo böyle
ben hamişliğe yormuyodum ama
burdakileri okuyunca umutlanıcam nerdeyse :))))
daha 10 günüm var benim bat 17 haziranaynen benimde öle oluyor. bakalım ne olacak sonumuz. senin geçtimi günün daha gelecekmi?
daha 10 günüm var benim bat 17 haziran
senin ne zaman
erkenmidir böyle şeyler için acaba
yani bıçak gibi saplanma olayı adet dönemine yakın tarihte mi oluyo
canim kurtajmi olmussun??? peki kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldin???
aynen benimde öle oluyor. bakalım ne olacak sonumuz. senin geçtimi günün daha gelecekmi?
benim dün dü. ama stres yaptığım zamanda gecikir. bazısı hamile olduğunu daha günü gelemeden öğrenmiş. belirtilerine takıldım bende. ya bazısı kasık ağrım var deyip hamile olduğunu öğrendiğim için etkilenip, psikolojik olarak öle birşey hissediyorum. yada gerçekten bebek var. aman kötü bişiy olmasında. psikolojik olsada kabulüm.
Tatlım aynı şişkinlikler bende de var el ve ayaklarda.. Doktorumu aradım tuzu azalt dedi. Sıfıra indirme bebeğe tuz da lazım ama çok tuzlu yiyorsan hemen azalt vucudun ödem yapıyor çok şişersin yoksa dedi.
Sana da söyliyim de dikkat et diye yazıyorum.Tuzu azaltmalıymışız.
benim pantolonlarım kapanmıyor.Şuan giyebiliğim tek bir kotum var.Diğerleri çöp.......
Ama benim şişkinliğim çok var kızlar görseniz 4 aylık derseniz.Kim görse bu 1 aylık çocuk değil diyo.Bilmiyorum.
Ultrasonda süpriz yapmaz inşallah benim mercimek MERCİMEKLER falan olmaz
Olursa da olur canım ne yapalım. Kısmet.....
işte bende burda okudum ya
acaba diyorum normalde de oluyodu da ben mi önemsemiyodum
şimdi burda okudum diye psikolojik olarak mı öyle oluyo
valla fazla okuyup araştırmakta iyi dğeil kızlar yaa
hemen o psikolojiye giriyo insan
ondan sonra da olmayınca üzülüyo
gerçi bizim daha bu ay ilk denememiz
benim çok fazla umudum yok
o yüzden kırmızıları görsem de çok üzülmem
çalışmalara tam gaz devam
evet fazla okuyunca umut oluyor. bizimde çok olmadı 2. ayımız. nasip canım ya.. Allah sağlıklı ve hayırlısını versin.
Arkadaşlar bi arkadaşım 8 haftalık hamile oldugunu öğrenmiş.Beklenen bi hamilelik degilmis ve bilmeden çok antibiyotik kullanmışşu an çok endişeli ve üzgün.
Bu konuda bilgisi olan varmı? çokmu zarar verir bebeğe?
dun sulu akıntım geldi adetime 7 gunum var yumurtam çatlamış olabilirmi yaşayan varmı.
Canım yumurtlama zamanı beyaz yapiskan akıntı gelir daha oncesinde farkettinmi?benim yumurtama haftamdan sonra hep akıntım oldu özellikle son 5 gün kala su gubi akıntım oldu sürekli islaklik hissediyordum takip et akıntıları hamile olabilirsin
eylülcüm sen hamileydin dimi yanlış hatırlamıyorum
şu hamişlik imzasından yapsana sende
orda yazıyo ya bebeiğin hangi gelişim evresinde olduğu
çok hoşuma gidiyo onları okumak
hem takip etmiş olursun sende
Evet canım hamileyim ama henüz bebeğimi gormedim o takvimi yapmayı bende cok istiyorum ama benim lekelenmem var bu da beni korkutuyor hayirlisiyla kesemizi görelim yapicam ben şimdilik 2013 Şubat anneleri topuğundan takip ediyorum takvimi
hımm anladım canım
aklına kötü şeyler getirme
inşallah bişey olmaz bebişine
ne zaman gidiceksin doktora
Evet canım hamileyim ama henüz bebeğimi gormedim o takvimi yapmayı bende cok istiyorum ama benim lekelenmem var bu da beni korkutuyor hayirlisiyla kesemizi görelim yapicam ben şimdilik 2013 Şubat anneleri topuğundan takip ediyorum takvimi
ayyy ben de çok şiştim yaaa.. bu gece uyuyamadım zaten gaz sancısı oldu... söylemesi ayıp ishal gibi oldum...sende de öyle gaz birikiyo mu... ilk defa bu gece çok rahatsızdım.. ama en azından adet ağrısı gibi ağrılar henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?