- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.801
sanırım bu topik akşamları daha yoğun oluyo
bende akşamları eve gidince iş güç yapıyorum
sonra bidaha mayışıp kalıyorum kolumu kıpırdatasım gelmiyo o yüzden hiç girmiyorum nete((
sanırım bu topik akşamları daha yoğun oluyo
bende akşamları eve gidince iş güç yapıyorum
sonra bidaha mayışıp kalıyorum kolumu kıpırdatasım gelmiyo o yüzden hiç girmiyorum nete((
gündüzler daha yoğundu ama buğün ndense bi durgunluk var. herkes hamile galiba mayıştılar
gündüzler daha yoğundu ama buğün ndense bi durgunluk var. herkes hamile galiba mayıştılar
ggunaydin kizlar ayyy kac gunde yumurtluyormusum ben 4. gun ve sbah yine akinti gordum :) belim agriyor .belkide gec adet olmamamin sebebi yumurtlama suremin uzun olmasidirhamilleler gunleriniz nasil geciyor?
kızlar kimler çalışıyo kimler ev hanımı
çalışanlar ne iş yapıyo
siz konuşmuşsunuzdur bunları ama ben daha yeniyim ya sorayım dedim :)))
Evet malesef 4aylik hamileyken bebeğim birden çıktı içimdenesig icin kürtaj oldum ben 6 ay korundum 2 ay önce korunmayı bıraktım zaten 2.ayımda hamile kaldım suan vajinamda yanma hissediyorum sanırım idral yolunda enfeksiyon var offf
kızlar kimler çalışıyo kimler ev hanımı
çalışanlar ne iş yapıyo
siz konuşmuşsunuzdur bunları ama ben daha yeniyim ya sorayım dedim :)))
Güzellik,
ben vasıflı bir ev kadınıyım
Türkiyede reklamcılık ve Halkla ilişkiler okudum, sonrada İngilterede İnsan kaynakları için Yüksek lisans yaptım.
7 sene büyük bankaların 2sinde kurumsal bankacılıkta,ticari krediler yetkilisi olarak çalıştıktan sonraaaa benim adamı bulup; gelip Hatay'a yerleştim, buradad istediğim gibi bir iş bulamadım.Ya kariyer yapıp kocacığımda vazgeçecektim yada kocamı seçip daha sakin bir hayat yaşayacaktım ve sonunda ev kadını oldumBu süreçte annem sinir nöbetleri falan geçirdi,ben o kadar okuttummmm ingilterelere yolladdıımmm diye ama işte yazgı böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?