HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bazen sıkıcı oluyor eğer hamile kalmasaydım iyikide hamile kaldım :)kocişi ikna etmiştim çalışmaya başlayacaktım ama böyle daha iyi ooooooooohhhhhhhhh

benimkide sabah 8 akşam 5 işi olursa git diyor, nerden bulucam o işi ben? devlet memuru olmam lazım bu saatten sonrada zor yani,uğraşamam. devlet memurları benim 3 sene önce aldığım maaşı bugün alıyor. Ayrımcılık değil tabi Allah muhtac edince mecbur çalışırsın ama her çalışanında kendine göre bir skalası var neticede. Bende dedim ne sen yorul benle kavga et, ne ben yoruluyum sana laf anlatıcam diye sen benim sigortayı yürüt dışarıdan ben de sana sarma sarıyım

kızlar hala gelen giden yok ama kasık ağrım var fena :18: 2 dk bi tuvaletteyim çünkü akıntım var çok tedirginim 1 gün gecti bakalım bu günüde atlatırsam inş test yapıcam (ama pek sanmıyorum)

kızlarr ben folik asit olarak folidoce yi kullanıyorum içinde magnezyum da varmış zararıolur mu
malesef geçen doktora gittiğimde bebek istediğimi bile bile bana folik asit vermeyen doktoruma inat içmeye başladım

haftaya yeni bir doktora tabi Rabbim nasip eder de kesemizi görürsek ona sorayım diyorum da o vakte kadar bu elimdekini içsem ne olur acaba :44:

kal
dun cok uykuluydum bugun uykum acildi
neden cips yemiyorsun.hamilesin tadina bakabilirsin bir ortaboy cips al bir haftada bitir hergun uc bes tane.. sutude sabah aksam ic sut yerine iki dilim peynir yada yogurt ta yiyebilirsin ve ceviz yee hergun**.gorursun merak etme her hamile tedirgin oluyor.ben ilk gebeligimde kaybetmisim yani bos gebelikti ikincisinde adet duzensizligginden gec test yaptim dr gittgimde kalp atisini duymustuk ve kolu bacagi herseyi bbelliydi 10 haftalik gitmistim sanirim
bu arada evhanimiyim evhanimligini sevmiyorum ama ikincide buyusun calismayi dusunuyorum:2::2::2::2::2::2::2:

kızlar hala gelen giden yok ama kasık ağrım var fena :18: 2 dk bi tuvaletteyim çünkü akıntım var çok tedirginim 1 gün gecti bakalım bu günüde atlatırsam inş test yapıcam (ama pek sanmıyorum)

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…