- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.821
Yoğun ve tedirgin canım...
Daha ultrasonda göremediğimiz için tedirginlik var bende.İnşallah Allahım korusun Ona emanet.yapacak bir şey yok.
ELIFCIM...ben suraya resim koymak istiyorum..dun sen koymustun nasil yapilir,,profil resmi ve avatar diyil,,,sadece buyuk herkezin gorebilecegi 1 resim...
kızlar kimler çalışıyo kimler ev hanımı
çalışanlar ne iş yapıyo
siz konuşmuşsunuzdur bunları ama ben daha yeniyim ya sorayım dedim :)))
ne güzel :))))
ELIFCIM...ben suraya resim koymak istiyorum..dun sen koymustun nasil yapilir,,profil resmi ve avatar diyil,,,sadece buyuk herkezin gorebilecegi 1 resim...
Mınure,
şu msj yazdığımız yerde gülen suratlar var ya, onların aşağı tarafında EKLENTİ EKLE diye bir kutucuk var na tıkla, dosya seç diyor onları takip et yaparsın...
bazen sıkıcı oluyor eğer hamile kalmasaydım iyikide hamile kaldım :)kocişi ikna etmiştim çalışmaya başlayacaktım ama böyle daha iyi ooooooooohhhhhhhhh
Mınure,
şu msj yazdığımız yerde gülen suratlar var ya, onların aşağı tarafında EKLENTİ EKLE diye bir kutucuk var na tıkla, dosya seç diyor onları takip et yaparsın...
EVET GUZEL HANIMLAR HAMISLER...dun yogundum,bugunde yogunum..oncelikle DOGUM GUNUMU tebrik eden kizlar,,size tesekkur...demin 1 sey oldu,,,ne oldu bilin bakalim...vitamin almaya gitmistim ordanda kufore giticektim,baktim orda hamilelik testleri bana pis-pis bakiyor..dayanamadim 1 tane aldim,,hani yeminliyimya gunum gecmeden etmem demistim,kan testi asla yaptirmam cunki,hastahanedeki arkadaslarn bilmesini istemiyorum...neyse kuaforde oturuken dayanamayip tualete gectim ve testi yaptim,,,sadece tek 1 cizgi,,,ama biraz sonra ikinci cizgi coookkkkkkk zayif bir sekilde cikti...elim ayagim esti,,,daha adetime 4 gun var,neden boyle ciksinki???
ilk hamilelgimde adetten 9 gun gecmisken 2.cizgi hafif vardi ama test 11.gunumde tam pozitif cikti...kizlar ben cok heyecanliyim,acaba test yanilmis ola bilirmi,,lutfen yardim...inaninki,kimseye soyleyem hastahenede bilseler evde bilseler hemen kan testi yaptir derler,,,bende kimse bilsin istemiyorum...simdi resmi sizinle paylasicam...ozelliklede hamisler...yardim...acaba hamilemiyim...yoksa dogum gunumdur diye test bana aciyipta 1 gunluk boylemi cikti???AMA cok zayif 1 cizgi./..
Yoğun ve tedirgin canım...
Daha ultrasonda göremediğimiz için tedirginlik var bende.İnşallah Allahım korusun Ona emanet.yapacak bir şey yok.
Korkulu ve endişeli bir süreç her şeyde ilk o geliyo aklıma.Bir sakıncası olur mu,yararı olur mu diye...
Çok sevdiğim,aşık olduğum patates cipsini bile yasakladım kendime.Sadece su,süt ve ayran içiyorum. Yemek saatli yiyorum bol meyve.
Hele süt içerken içim eriyor ama katlanıyorum.Değişik bir duygu.
Gece sağdan sola dönerken bile ykumun arasında bile temkinli oluyorum.Bir göreydik gül-cemalini rahat edicektim.
Ne biliyim. Allahım korusun hepsini. Size de nasip etsin tez zamanda inşallah..
Bu arada bel ağrısı tehlikeli,çok dikkatli ol.Akıntın hamile kaldığında da devam edicek bir süre.Korkma. Ama bel ağrısına dikkat.. yükseğe uzanma,ani hareketler yapma.Dinlen mümkün mertebe.
kızlar hala gelen giden yok ama kasık ağrım var fena :18: 2 dk bi tuvaletteyim çünkü akıntım var çok tedirginim 1 gün gecti bakalım bu günüde atlatırsam inş test yapıcam (ama pek sanmıyorum)
EVET GUZEL HANIMLAR HAMISLER...dun yogundum,bugunde yogunum..oncelikle DOGUM GUNUMU tebrik eden kizlar,,size tesekkur...demin 1 sey oldu,,,ne oldu bilin bakalim...vitamin almaya gitmistim ordanda kufore giticektim,baktim orda hamilelik testleri bana pis-pis bakiyor..dayanamadim 1 tane aldim,,hani yeminliyimya gunum gecmeden etmem demistim,kan testi asla yaptirmam cunki,hastahanedeki arkadaslarn bilmesini istemiyorum...neyse kuaforde oturuken dayanamayip tualete gectim ve testi yaptim,,,sadece tek 1 cizgi,,,ama biraz sonra ikinci cizgi coookkkkkkk zayif bir sekilde cikti...elim ayagim esti,,,daha adetime 4 gun var,neden boyle ciksinki???
ilk hamilelgimde adetten 9 gun gecmisken 2.cizgi hafif vardi ama test 11.gunumde tam pozitif cikti...kizlar ben cok heyecanliyim,acaba test yanilmis ola bilirmi,,lutfen yardim...inaninki,kimseye soyleyem hastahenede bilseler evde bilseler hemen kan testi yaptir derler,,,bende kimse bilsin istemiyorum...simdi resmi sizinle paylasicam...ozelliklede hamisler...yardim...acaba hamilemiyim...yoksa dogum gunumdur diye test bana aciyipta 1 gunluk boylemi cikti???AMA cok zayif 1 cizgi./..
dogumgunun kutlu olsun canim ikinci cizgiyi gorduysen hamile olabilirsin hafta sonu bidaha dene hadi hayirlisi
BU ARADA..testin resmini eklemek istiyorum olmuyor...
canım inşallah gebesindir o kadar gebelik testi yaptım hamile olmadan bana hiç biri ikinci çizgiyi göstermedi ne zaman hamile kaldım o zaman net olarak çıktı bence sende hamilesin canım kan testi yaptır ve rahatla beklemek kötü oluyor çünki
ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125
ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?