HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125

MINUSSSSSSSS...
Gözün aydın ay balam. Hamişsin sen deee.. Ben de ilk yaptıgımda bunun aynısı cıktı. Daha 3 haftalıktı teyzesi o zaman.. ADET'Ten önce yapılanlarda böyle çıkıyo.
Bu bebeğin daha baskın demekki annesi hemen gösterdi kendini.

Haydi bakalım. Al sana Yaş günü hediyesi

canim bendede ilk bebiste boyle cikmisti ama inanasim gelmiyor,,,

inan inan benim ilk bebişim ama hamile kalacağım zaman o kadar çok test yaptım ki prof oldum bu konuda bencede 1 hafta bekle sonra kan tahlili yaptır çıkar kesin cinsiyeti nolcak peki şimdi hamile kaldın allah gölüne göre versin :)

kuforden gelirken evde cektim,nerdeyse yaptiktan 1 saat sonra cektim...ama okadar net diyilki,2. cigi biraz zayif...

Mınure, bu çizgi gayette belli hiç zayıf falan değil. zaten o ikinci çizgi hiç bir zaman, ilki kadar koyuya dönmüyor ilk haftalarda.
Silik bile çıksa, bu testlerde eğer gözüktüyse var demektir.
Ben sana demedim mi, alıngan doğurganım benim. Öyle herşeye ağlamanın nedeni varmış işte

Minüre canım tebrik ederim.bencede hamilesin ama bence yarın ilk idrarda gene yap yada hemen git başka bi yerde kanda bak.akşama eşine süper bir süpriz yaparsın:)

teste apacik belli ikinci cizgi hadi hayirlisi dayanamam dersen kantesti yaptir ama bence hafta sonuna kadar bekle kendine dikkat et ikinciyi haftasonu gorebilirsin haftayada rdv alirsin boylelikle gebeligin biraz da gecmis olur

2.cizgi belli ama kipkirmizi diyil,birazcik subheliyim sevinemiyorum..KAN TESTI yaptiramam,hastahanede simdilik bilinsin istemiyorum,cunki,2 kere negatif cikinca doktor arkadaslar bana acidilar,,,bu kezde istemiyorum,,baska hastaneye gitsem yakinliktani hastahanler beni tanir,,zaten yakinimizda 1 tek onkoloji dispanser var,,,simdilik kan testini birazcik bekleticem,.

canim ya...gercektende hediye oldu bana,,ama yinede cizgi net olmadigi icin subheliyim...hic hamile kalmadigin aylarda test boyle cizgi gosterdimi...

kuforden gelirken evde cektim,nerdeyse yaptiktan 1 saat sonra cektim...ama okadar net diyilki,2. cigi biraz zayif...

ikinci çizgi zayıfda olsa çıkmış işte canım inşallah gebesin dikkat et kendine çok tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah

hafta sonu testi tekrarla..pozitif yada ikinci cizgi yine hafif pembe cikarsa yine bekle.. kan testi icin mademki cekiniyorsun(bende cok cekinirim tanidiklarim benimde labaratuarda hastanede :)) saclarin uzun sa fazla ugrasma sacarinla camasir sermeye yada yuksek biryere uzanma agri kaldirma..dikkat et biraz sabret bir hafta

canim ya...gercektende hediye oldu bana,,ama yinede cizgi net olmadigi icin subheliyim...hic hamile kalmadigin aylarda test boyle cizgi gosterdimi...

Asla canım...Hiç bi zaman bebek yokken çizgiye dair bişey çıkmadı (ikinci tarafta).. Zaten silikte olsa çıkarsa eğer pozitif demektir...

Canım dogumgunun kutlu olsun Rabbim sana bugün guzel bu hediye göndermiş bence hemen bı kan testi yap aksam esın sana hediye verirken sende ona bı güzellik yap

canim tesekkur ederim...ama 11 haziran esimin dogum gunu aramizda 4 gun fark var,,insallah 11 hazirana kadar,,,2 cizgi net cikarsa artik ona hediye ederim...

ben hamile değilken 20 tane yaptım bu çizginin yarısı kadar bile pembelik yoktu cicim sen bence inan hatta bir tane daha yap şimdi yine bu çizgiden çıkarsa anlarsın madem kan tahlili yaptıramıyorsun bende diyorum mınure niye sayfasıyla ilgilenmiyor meğersem şeytanın bacağını kırıyormuş ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN GÖZLÜNÜZE GÖRE VERSİN KIZLAR

canim insallah hamileysem KIZ olucak,,,bakalim,ama once hamile olmamdan emin oluyum,sonra bebegin saglikli olmasindan...biliyorsunuz,,saglik sorunu yuzunden diyerini kayb ettim suaN CInsiyyet benim icin en son olan sey...

canim insallah hamileysem KIZ olucak,,,bakalim,ama once hamile olmamdan emin oluyum,sonra bebegin saglikli olmasindan...biliyorsunuz,,saglik sorunu yuzunden diyerini kayb ettim suaN CInsiyyet benim icin en son olan sey...

tabiki canım sağlıkla gelsin bebişin kucağına inş. bir daha olmasın öyle bir şey allahın izniyle :) sağlık olsunda gerisi mühim değil hepsi fısss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…