- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.841
bence hamilesin çizgi net çıkmış fotoğrafı kaç dakka sonra çektin hemen mi yoksa zaman mı geçti üstünden
ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125
benim 4 haftalık hamileyken böyleydi işte testim hamilesin bence gözün aydın mınure
bence hamilesin çizgi net çıkmış fotoğrafı kaç dakka sonra çektin hemen mi yoksa zaman mı geçti üstünden
kızlar hala gelen giden yok ama kasık ağrım var fena :18: 2 dk bi tuvaletteyim çünkü akıntım var çok tedirginim 1 gün gecti bakalım bu günüde atlatırsam inş test yapıcam (ama pek sanmıyorum)
canim bendede ilk bebiste boyle cikmisti ama inanasim gelmiyor,,,
kuforden gelirken evde cektim,nerdeyse yaptiktan 1 saat sonra cektim...ama okadar net diyilki,2. cigi biraz zayif...
teste apacik belli ikinci cizgi hadi hayirlisi dayanamam dersen kantesti yaptir ama bence hafta sonuna kadar bekle kendine dikkat et ikinciyi haftasonu gorebilirsin haftayada rdv alirsin boylelikle gebeligin biraz da gecmis olur
MINUSSSSSSSS...
Gözün aydın ay balam. Hamişsin sen deee.. Ben de ilk yaptıgımda bunun aynısı cıktı. Daha 3 haftalıktı teyzesi o zaman.. ADET'Ten önce yapılanlarda böyle çıkıyo.
Bu bebeğin daha baskın demekki annesi hemen gösterdi kendini.
Haydi bakalım. Al sana Yaş günü hediyesi
kuforden gelirken evde cektim,nerdeyse yaptiktan 1 saat sonra cektim...ama okadar net diyilki,2. cigi biraz zayif...
2.cizgi belli ama kipkirmizi diyil,birazcik subheliyim sevinemiyorum..KAN TESTI yaptiramam,hastahanede simdilik bilinsin istemiyorum,cunki,2 kere negatif cikinca doktor arkadaslar bana acidilar,,,bu kezde istemiyorum,,baska hastaneye gitsem yakinliktani hastahanler beni tanir,,zaten yakinimizda 1 tek onkoloji dispanser var,,,simdilik kan testini birazcik bekleticem,.
canim ya...gercektende hediye oldu bana,,ama yinede cizgi net olmadigi icin subheliyim...hic hamile kalmadigin aylarda test boyle cizgi gosterdimi...
Canım dogumgunun kutlu olsun Rabbim sana bugün guzel bu hediye göndermiş bence hemen bı kan testi yap aksam esın sana hediye verirken sende ona bı güzellik yap
canim ya...gercektende hediye oldu bana,,ama yinede cizgi net olmadigi icin subheliyim...hic hamile kalmadigin aylarda test boyle cizgi gosterdimi...
inan inan benim ilk bebişim ama hamile kalacağım zaman o kadar çok test yaptım ki prof oldum bu konudabencede 1 hafta bekle sonra kan tahlili yaptır çıkar kesin cinsiyeti nolcak peki şimdi hamile kaldın allah gölüne göre versin :)
canim insallah hamileysem KIZ olucak,,,bakalim,ama once hamile olmamdan emin oluyum,sonra bebegin saglikli olmasindan...biliyorsunuz,,saglik sorunu yuzunden diyerini kayb ettim suaN CInsiyyet benim icin en son olan sey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?