HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ne kadar seker yazdinya...belkide oyuzden hersye darilip ,,her seye agliyordum,,,zir-zir olmustum resmen,,suanda oyleyim,,,inansim gelmiyor,,simdi ayin 11 acaba adet olmuyacakmisiyim,,,...of yaaa..iyiki sizler varsiniz,evdekilerden sakliyorum sizinle paylasmadan duramazdim...

Minüre canım tebrik ederim.bencede hamilesin ama bence yarın ilk idrarda gene yap yada hemen git başka bi yerde kanda bak.akşama eşine süper bir süpriz yaparsın:)

bakalim canim suan cok heyecanliyim,zaten bugun evdeyim misafirler gelicek hic 1 yere cikamam..bekliyelim bakalim,,,belkide onun dogum gunune hediye olur...

Minüre canım tebrik ederim.bencede hamilesin ama bence yarın ilk idrarda gene yap yada hemen git başka bi yerde kanda bak.akşama eşine süper bir süpriz yaparsın:)

bakalim canim suan cok heyecanliyim,zaten bugun evdeyim misafirler gelicek hic 1 yere cikamam..bekliyelim bakalim,,,belkide onun dogum gunune hediye olur...

Adet olmayacaksın boşuna bekleme ay balam...
Sen de bugünün hamişisin. Bak Allah seni ne kadar seviyor. Doğum gününde sana gönderdiği hediyeye bak. Bence şükret.Kötü düşünme.Ben daha önce hiç 2.çizgiyi görüpte-Negatif olan görmedim-duymadım...
Sen bugünün bereketisin.
Haydi bakalım kızlar bugün de bir hamişimiz var

Yarın aç karnına sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla tekrarla testi, gör bak daha da koyulaşacak rengi. benim öyle olmuştu. bende adetime 3 gün kala yapmıştım ilk testi.

Minureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrikkkk ederimmmm seniiiiii.Basbayağaaa çizgi çıkmışşş tabi adetten önce olduğu için silik çıkmıştırr..Anammmmm rabbim seninde gönlüne göre verdi.Yetiştirdin özel günlerinizee bebişii..Sağ salim büyüsünn inşallahh adetin geçince git yaptır testini.Hiç de çekinme kan aldırırken arkadaşlarından ne heyecanlı bi süreç o.Rabbim en kısa zamanda da kan testinde göstersin sana da için rahat etsinn

canim cok guldumya,,,yazdiklarina...evet kendi topigimle ilgilenmeyi unutmusum,burasi beni okadar cektiki,kendine belkide sebeb buymus...

teste apacik belli ikinci cizgi hadi hayirlisi dayanamam dersen kantesti yaptir ama bence hafta sonuna kadar bekle kendine dikkat et ikinciyi haftasonu gorebilirsin haftayada rdv alirsin boylelikle gebeligin biraz da gecmis olur

Allahımmm 2. çizgiyi bana ve burdaki tüm isteyen arkadaşlarımın görmesini nasip et ya rabbim.....

dayanamadım yaptım testı tabıkı negatıf cıktı sanırım temmuz topıgıne gececemmmm

Sen bir çatlaksın
Ben sana otur oturduğun yerde demedim mi?
Senin adetine daha tam 1 hafta var çıkmaz kiiiii. Bizim bile 3-4 gün kala ne kadar silik çıkmıştı. Biti kanlı kadının ya.Azıcık sabret 7 aylık mısın nesin? Bekle bakalım haftaya bugünlerde yap testini, Allahın sabırsız doğurganı.....

Kız bir de döveydin.. Buldun garibanı vur bakalım.. Kediyi merak öldürmüş anacım. Hangimiz o kadar erken yaapmadık.

ELIFCIM...ben testi gorunce tam inansim gelmedi,,ama simdi iyiki,bu topik var ve iyi girdim buraya,,,hepiniz beni hamile olduguma inandirdiniz...zaten 2 tane test aldim.yarin erkenden bidaha yapicammm...KIZLARRR. ilgilendiginiz ve sevincime ortak oldugunuz icin cok tesekkur ederrim,.,,gercektente bu benin en guzel dogum gunum oldu...ALLAHIM ya icimde subhe varken siler beni nasilda inandirniz...benim hamilelik biraz sizinkinden farkil NEDEN???
CUNKI,ILK SEVGILIDIEN AYRILIP AGLAMAYARAK,KOTU GUNLER GECIREREK,,,ILK ASKINI UNUTMAK VE SONUNDA YENIDEN ASIK OLMAK GIBI BISEY,,,bilmem anlata bildimmi???
suan yureyim tup tup ediyior,,,ama demin teste cizgiyi gorunce ellerim esiyordu,,kuaforde fark edicekler sandim,,,karnima kotu adete benzer 1 agri girdi 5 dk falan gecti...ALLAHIM ya inanasim gelmiyor,,,yani simdi bana ALLAHim yeni bebismi verdi???

neeeee 7 gün var ve sen testte negatif gördünde buraya mı yazdınnn daha 7 gün varsa çıkmaz zaten bebişşşş tatlımmm ben bilmiyordum bunu bekle bakalım ya gec dollenmeyse daha adetten sonra bıle beklemen gerekırr inş bu yazdığının tam tersini yazarsın 7 gün sonra ama bu sefer bekle sabırsız olmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…