- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.861
Mınure, bu çizgi gayette belli hiç zayıf falan değil. zaten o ikinci çizgi hiç bir zaman, ilki kadar koyuya dönmüyor ilk haftalarda.
Silik bile çıksa, bu testlerde eğer gözüktüyse var demektir.
Ben sana demedim mi, alıngan doğurganım benim. Öyle herşeye ağlamanın nedeni varmış işte
Minüre canım tebrik ederim.bencede hamilesin ama bence yarın ilk idrarda gene yap yada hemen git başka bi yerde kanda bak.akşama eşine süper bir süpriz yaparsın:)
Minüre canım tebrik ederim.bencede hamilesin ama bence yarın ilk idrarda gene yap yada hemen git başka bi yerde kanda bak.akşama eşine süper bir süpriz yaparsın:)
ikinci çizgi zayıfda olsa çıkmış işte canım inşallah gebesin dikkat et kendine çok tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah
ne kadar seker yazdinya...belkide oyuzden hersye darilip ,,her seye agliyordum,,,zir-zir olmustum resmen,,suanda oyleyim,,,inansim gelmiyor,,simdi ayin 11 acaba adet olmuyacakmisiyim,,,...of yaaa..iyiki sizler varsiniz,evdekilerden sakliyorum sizinle paylasmadan duramazdim...
ben hamile değilken 20 tane yaptım bu çizginin yarısı kadar bile pembelik yoktu cicim sen bence inan hatta bir tane daha yap şimdi yine bu çizgiden çıkarsa anlarsın madem kan tahlili yaptıramıyorsunbende diyorum mınure niye sayfasıyla ilgilenmiyor meğersem şeytanın bacağını kırıyormuş ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN GÖZLÜNÜZE GÖRE VERSİN KIZLAR
teste apacik belli ikinci cizgi hadi hayirlisi dayanamam dersen kantesti yaptir ama bence hafta sonuna kadar bekle kendine dikkat et ikinciyi haftasonu gorebilirsin haftayada rdv alirsin boylelikle gebeligin biraz da gecmis olur
dayanamadım yaptım testı tabıkı negatıf cıktı sanırım temmuz topıgıne gececemmmm
dayanamadım yaptım testı tabıkı negatıf cıktı sanırım temmuz topıgıne gececemmmm
canım üzülme sakınallahım hayırlı zamanlarda versin bebişlerimizi kucağımıza temmuzda daha sıkı çalışın amaaaaa
Sen bir çatlaksın
Ben sana otur oturduğun yerde demedim mi?
Senin adetine daha tam 1 hafta var çıkmaz kiiiii. Bizim bile 3-4 gün kala ne kadar silik çıkmıştı. Biti kanlı kadının ya.Azıcık sabret 7 aylık mısın nesin? Bekle bakalım haftaya bugünlerde yap testini, Allahın sabırsız doğurganı.....
Adet olmayacaksın boşuna bekleme ay balam...
Sen de bugünün hamişisin. Bak Allah seni ne kadar seviyor. Doğum gününde sana gönderdiği hediyeye bak. Bence şükret.Kötü düşünme.Ben daha önce hiç 2.çizgiyi görüpte-Negatif olan görmedim-duymadım...
Sen bugünün bereketisin.
Haydi bakalım kızlar bugün de bir hamişimiz var
Yarın aç karnına sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla tekrarla testi, gör bak daha da koyulaşacak rengi. benim öyle olmuştu. bende adetime 3 gün kala yapmıştım ilk testi.
MINURE hala hamilemiyim diye sorma sen hamilesin canımmm hayırlı ugurlu olsun dogum gununde kutlu olsun
canim ya...gercektende hediye oldu bana,,ama yinede cizgi net olmadigi icin subheliyim...hic hamile kalmadigin aylarda test boyle cizgi gosterdimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?