- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.881
canim cok guldumya,,,yazdiklarina...evet kendi topigimle ilgilenmeyi unutmusum,burasi beni okadar cektiki,kendine belkide sebeb buymus...
Minureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrikkkk ederimmmm seniiiiii.Basbayağaaa çizgi çıkmışşş tabi adetten önce olduğu için silik çıkmıştırr..Anammmmm rabbim seninde gönlüne göre verdi.Yetiştirdin özel günlerinizee bebişii..Sağ salim büyüsünn inşallahh adetin geçince git yaptır testini.Hiç de çekinme kan aldırırken arkadaşlarından ne heyecanlı bi süreç o.Rabbim en kısa zamanda da kan testinde göstersin sana da için rahat etsinn
Kız bir de döveydin.. Buldun garibanı vur bakalım.. Kediyi merak öldürmüş anacım. Hangimiz o kadar erken yaapmadık.
Tebrikler Munire. Kız ayında hamile kalacam dedin dedin oldu bak. Allah tamamına erdirsin.
banane banane munırenın nıye 2.cızgı cıktı onunda daha var benım sadece 3 gun sonra benım nıye cıkmadı
dayanamadım yaptım testı tabıkı negatıf cıktı sanırım temmuz topıgıne gececemmmm
Kadınlar kulubune daha yeni üye oldum Kasım annesiyim inş.bebişim sağlıcakla gelirse yuvamıza , cinsiyet için 3 gündür peşindeyim ama bulabilen aşk olsun kayıplardasın dedim dur bakim nerelerde bu çoşuyor bu kız , şansa pansa gördüm seni bura da şansıma da hamişliğine ( inş.) ve doğum gününe rast gelmişim allahım uzun ömürler versin doğum günün kutlu olsun canımunutursun tabi topişini böyle gzüel şeylerle uğraşırken , sen mutlu ol da topişin bekler seni ama bizi unutma bak ben daha bebişimin cinsiyetini bile ögrenemedim topişine de gel heycanlarından sonra yavaş yavaş
banane banane munırenın nıye 2.cızgı cıktı onunda daha var benım sadece 3 gun sonra benım nıye cıkmadı
ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125
amin canimAllahımmm 2. çizgiyi bana ve burdaki tüm isteyen arkadaşlarımın görmesini nasip et ya rabbim.....
kızlaarrrrrkalçalarım ve bacaklarım inanilmaz agrıyo bugün bide oturduğum yerde cok iyiyim azcık iş yaptımmı sankı adet olacam bana bişi söyleyin :)))
bugün kırmızı kartı görecem galibaa oyyy(( 18:
bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?