HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Ben konuyu uzatmak derdinde değilim Canım benim,
Sinirli de değilim.Hormonlarım da çok sağlıklı maşallah.. Daha öncede bir bayan gelip tüp bebek ilaçlarını satmak istediğini söyylemişti ona da aynı tepkileri verdim.Hatta şikayet ettim site yönetimine çünkü onunki bariz bir şekilde sakıncalıydı ve ticaret yapmaya çalışıyordu...
Vitaminde olsa,antibiyotikte olsa, ilaç ilaçtır.Ve sen çok daha iyi bilirsin ki, biliçsiz vitamin kullanımı karaciğerde yağlanma yapar.Karaciğerinde bozukluk olan biri için bu çok tehlikelidr mesela ben...
Ben senin dediğini uygulasam bilinçsiz bir insan olsam belkide karaciğerimi patlatıcam çocuğum olsun diye.
Anladın mı?Söylemek istediğim bu.Herkes bizim kadar bilinçli olamaya bilr.
Kırılma bana darılmada sadece insanlara bir zararımzıolsun istemiyorum..

Öperim çok

bende folikaist kullandım ama çok ilginç kii istifra ettimm 2 içtimmmm rahatsız etti beniii dahada kullanmadımmm ablama söyledim çok garip oldugunu kimsenın böyle bi belirtisi olmadıgını soylediii şuan kullanmıyorummm...

kizlar birbirimizi kirmayalim.arkadasimizin biri faydali birkac bilgi yazmis.eminimki kotu dusunesi olmadan.(ama bazi hastalar in rahatsizliklari olabilir ve herseyim gayet iyi sen bana o vitaminin adini ver diyebilir) ve istenmeyen sonuclar dogrurabilir ve sorumlulugu kimse alamaz.. diger arkadasimdan ani bir sert cikis yapti..keske once ozelden yazissalardi belki bukadar tepki vermezdiniz birbirinize.... benim kv hastadir ve aspirine alerjisi vardir.aldimi hastanelik olur ve bazi vitaminlere karsida aslinda vitaminde birsey yok ama onun kullandigi ilaclarla birlikte o vitamini alinca kizariklik oluyor... vee bazi hastalar bile neye alerji oldugunu bilmiyorr..
ayrica minure arkadasim bisey sormak istiyorum kist varsa yanma yada agri olurmu?, benim cok sancim var adetime bi hafta var normalde ama ben surekli duzensiz regl goruyorum

Ben de ilk içtiğimde aynı etkiyi yapmıştı. Bende içemedim bir süre. Sonra yemek arasında içmeyi denedim yani yemeğe başladıktan sonra arada ilacıda içip yemek yemeğe devam ediyodum.O şekilde alıştı vucudum şimdi sıkıntı yaratmıyo aç karnına içebiliyorum.Bir dene istersen yada Doktorunla görüş belki Muadili bir ilaç yazar sana...

dr una danis canim ve folikasiti nezaman aliyorsun folikasit demir emilimi iccek ve yiycceklerle alinmaz karin ne ac olacak nede tok.. yatmadan once alacaksin.belki tok karnina yada cok ac karnina aldin

Son düzenleme:
kahvaltida cay iciyorsaniz kahvaltidan hemen sonra folikasiti almayin kahvaltidan iki saat sonra felan alin.. ama ayni saatte almaya dikkat edin

dr una danis canim ve folikasiti nezaman aliyorsun folikasit demir emilimi iccek ve yiycceklerle alinmaz karin ne ac olacak nede tok.. yatmadan once alacaksin.belki tok karnina yada cok ac karnina aldin

Midesinde sıkıntı varsa aç karnına rahatsız edebilir.Bende reflü vardı o yüzden aç karnına içemiyodum.
O tarz bir sıkıntı olabilri.Hassas midelerde sıkıntı yaratıyor.
Ama dediğin doğru aç karnına içilmesi lazım. Ben artık aç karnına içebiliyorum

valla şimdi içmeyi bıraktımmmm bol bol ceviz sut yoğurt sebze yıyorum umarum yerını tutarrr....

hamısler ne oldu yıne stres yapmayın kendınıze canınızın parcasını kotu etkılemeyın ılac vıtamın tavsıye etmek zararlı dedıgınız gıbı herkesın bunyesı farklı farklılık gosterebılır belkı ıyı gelır belkı kotu onu bılemeyız

ben aç karnına içiyordummm ama daha içmiyommm...

canim benim bak iste hormonlarim normal yazmissin,,,bu asla olamazki,,,eyerki,sen hamileysen neden hormonlarin ve psikolijin normal olsunki???

bebek geldigi anda zaten hormonlari ve psikolojini alt-ust eder,,,sen bunlari bilmiyormusun??? ne saglikli??? hamileligin ilk aylarinda hamilelerin saglikli dusunememsi bile normal...

arkadaslar yapmayın valla bızıde kotu etkılıyorsunuz uzuluyoruz okuyunca bunları nıye boyle yapıyorsun az sakınlesın

oncelikle dusunceli biri oldugun icin tesekkur...yumurtaligin kendisinden buyuk kist agri yapar,ama yanma yapmaz..duzensiz adetin icin tedavi olmadiysan ol...
kist oldugunu bir doktormu soyledi sana yoksa kendin mi subheleniyorsun???

Canım
Sana bu msjdan sonra cevap yazmayacağım. Çünkü aynı dili konuşmuyoruz.Ben gayet iyyidim, ne sinir ne stresim yoktu.
Takki sen ilaç ismi verip insanları yanlış yönlendirene kadar.
Hamilelikte neler değiştiğini en az senin kadar iyi biliyorum bunu hiç dert etme. Allah sana da sağlık sıhhat versin, inşallah benim kadar huzurlu ve sakin bir hamilelik dönemi geçirirsin. Güzel şeyler yaşarsın. Ama bu kadar kibirli olma, iyi bir şey değil. Allaha emanet ol sen de Küncütünde ...

Dün eczaneden folik asit almak için gittim eczacı kadın ne somurtkan şeydi sinirimi bozdu folik asit istedim niçin die sordu hamile olmayı düşünenlerde içecekler arkadaşlarım söledi dedim kadın doktor sölemeden alınmaz bu ilaç sadece hamileler içer dedi sinirlendim çıktım

oncelikle dusunceli biri oldugun icin tesekkur...yumurtaligin kendisinden buyuk kist agri yapar,ama yanma yapmaz..duzensiz adetin icin tedavi olmadiysan ol...
kist oldugunu bir doktormu soyledi sana yoksa kendin mi subheleniyorsun???

evet ilk bebgimden once kistim vardi ama dr um kistin hamilelige engel degil dedi hatta duzensiz adet gormende gebelige engel degil dedi bebk dusunuyorsan duzensiz adet icin hap vermeyecegim 6 ay icinde gebe kalmassan yanima gel dedi.nihayet hamile oldum ama bos gebelikti kurtaj oldum kistim catlamisti zaten oda kurtajla hep temizledi kurtajdan bes ay sonra hamile kaldim alah sukur.her kadin normal de6 ayda bi jinekologdan gecmeli benim 8 ay oldu gitmem lazim ama cekiniyorum bakalim hamile kalmazsam yaz sonu tr tatili sonu gidcem

Selammm kızlar....

Son günlerde giremedim topikee.Tedaviye başladım bebiş için bakalım ne olacak.Geçmişi Tam okuyamadım ama Maşallahhhh bayaaa hamişşş var....Hepsini tebrik ediyorum....Darısı olmayanların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…