- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.201
Selammm kızlar....
Son günlerde giremedim topikee.Tedaviye başladım bebiş için bakalım ne olacak.Geçmişi Tam okuyamadım ama Maşallahhhh bayaaa hamişşş var....Hepsini tebrik ediyorum....Darısı olmayanların başına...
dün eczaneden folik asit almak için gittim eczacı kadın ne somurtkan şeydi sinirimi bozdu folik asit istedim niçin die sordu hamile olmayı düşünenlerde içecekler arkadaşlarım söledi dedim kadın doktor sölemeden alınmaz bu ilaç sadece hamileler içer dedi sinirlendim çıktım
kesin kadın eczane de çalışan biriydi ben düşünüorum folik asidi almam gerekli değilmi?
kesin kadın eczane de çalışan biriydi ben düşünüorum folik asidi almam gerekli değilmi?
Fundam hoşgeldin
Seni Temmuz topiğine aldım.İster buradan ister oradan takip et. Öpüyorum seni çok çok
kızlar beni listeden cıkarabilirsiniz.
aa niye oyle dediki burda rectesiz satilir ve aciklama yapmak zorunda degilsin kimseye ben 5mg aldim en son..ama normalde 4mg aliyordum.. Alman gerekli ama ucuncu ayin sonunda birak
olabilir canım, sen bir bilene danış gene.olmadı sağlıkocagından aile hekimine yazdır.
Bazen kullanmayanlarda oluyo.benim görümcen hiç folikasit içmedi.folikasit değerleri normalin çok üstündeydi, verme gereği duymadı dr.u ama ne kadar doğru bilemem gene doktora danışılması gere.
canım geçen ay kan tahlili yaptırdım ama doktora göstermedim tahlilde folik asit die yazmıodu acaba başka vitamin adı ilemi yazıo tahlillerde anlamıorumki
bi kaçı normalin biraz üstündeydi değerlerin oda normal sayılacak kadar. Eşim bişey yoktur hepsi normal dedi doktora sormadım dediğide mantıklı
kızlar adetimin 4. günü bugün soğan kürüne başlayabilir miyim?bi günü filan var mı bunun..bu konularda hiç bilgim yok yaaa...ben de bişeyler yapıyım herkes yapıyo diye heveslendim de napsam bilemedim :18:
Olabilir canım, sen bir bilene danış gene.Olmadı sağlıkocagından Aile hekimine yazdır.
Bazen kullanmayanlarda oluyo.Benim Görümcen hiç folikasit içmedi.Folikasit değerleri normalin çok üstündeydi, verme gereği duymadı Dr.u ama ne kadar doğru bilemem Gene Doktora danışılması gere.
kızlar adetimin 4. Günü bugün soğan kürüne başlayabilir miyim?bi günü filan var mı bunun..bu konularda hiç bilgim yok yaaa...ben de bişeyler yapıyım herkes yapıyo diye heveslendim de napsam bilemedim :18:
Selam kızlar,adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 160 çıktı.telefonda öğrendiğimden doktorlar konuşamadım.tam olarak kaç haftalık.bilgisi olan varmış,öpm kocamanindan
tebrikler allah kucaginid almayi nasip etsin daha yenidir canim kimisi iki haftalik der kimisi 10 kimisi 3 hafta onemli olan saglik yeni gebe kalmissin
sen hic merak etme ben SENIN AKSINE hic kimsenin yazilarina karisip hatta 1 kisinin diyer kisiye neler yazdigini okuyup aldirmayacak kadar sakinim,,en azindan insan psikoljisini okudum ve en azindan sabahlari cikip gittigim isyerim var,,,bunlar benim mutlu olmama deyiyor...VE KABUL ETKI,,,7 YILINI VERIP YURTDISINDA TAHSIL ALAN BIR DOKTOR KADAR IYI BILEMEZSIN,,HATTA BILDIKLERIMIN SADECE 10 % NI BILE BILEMEZSIN......kitaplardan arastirmalarla olsaydi gitip doktor olurdun,,,
SenIN TEK KISKANCLIGIN BENIM HERKEZI KENDIME CEKMEM OLDU,,,BENIM ADIMI LISTEDEN CIKAR...ISI-GUCU BIRAKIP EVDE HAmILEIK GECIRIP STERESE GIREN BIRI ILE KENDIMI BIR TUTAMAM...HOSCAKAL...
VE TUM KIZLAR BILSINKI,SEN HIC SAMIMI BIRI DIYILSIN...NEDEN BILIYORMUSUN??? CUNKI,,BANA OZELDE SINIRLI SEYLER YAZARKEN,,,TOPIKTE DOGUTGANIM FALAN GUZEL SOZLER YAZDIN,NE CABUK KANIN KAYNIYOR,,NE CABULK HERKEZI SEVIYORSUN???
BOYLE YALANDAN SAMIMI SOZLERININ TEK SEBEBI...HERKEZI KENDI TOPIGINDE TUTMAK ICIN.,,OZELDE BANA SENIN SAMIMIYETSIZLIGINDEN YAZAN KIZLARI GORSEYDIN,O ZAMAN ANLARIN KIMIN SENI NASIL BIRI OLARAK DEGERLENDIRDIGINI...BENCE KOCANA SOYLE SENA IS BULSUN...YOKSA BU HORMON BOZUKLUGU SENI MAHV EDICEK...sana 1 tek iyi dilegim,,,ALLAH BEBEGINI KORUSUN...samimiyetsiz kiz...HOSCAKALIN TOPIKTEKI HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR...BIR SEYI AKLINIZDAN
CIKARMAYIN...kimse kimsenin yuzunu gormedikten sonra her kez yalandan canim cicim yapar,,,burasi bir kadin sitesi ve sohbet icin topik...
AYRICA...benim facebookumu alip benim le arkadas olanlar orda bulusp konusuruz...zaten temmuzda 10gunluk ISTANBULA geliyorum...istanbulda yasayan arkadaslar benimle bulusa bilir...hadi facebokta ve benim.dr.minure ozel sitemde konusuruz...
KIZLAR...UNUTMAYIN...elif sadece bircogunuz gibi evde zamanini gecirip bebek bekleyen bir ev kadini ve buyuzden topik acdi...zamanini geciriyor...burda yuzlerce topik var ve yuzlerce sorusuna cevap bekleyenler var,giripte onlarlada konusmak gerekir..ben burda olsamda diger topikleride gezip yardim ettim..ELIF bu stenin kurucusu ve yoneticisi diyil,,,sizin gibi biri,,,onun sizden ustun hic bir seyi yok,,sadece evde zamanini gecirmek icin oyalaniyor...hepiniz topik acip arkadaslari toplaya bilirsiniz...byeeee....birdaha girmemek uzere ciktim artik...
Canım benim hiç bilgim yok ama erken değilmi senin için?
Daha ne kadar süredir uğraşıyosunki. Birde mide bulantısı yaptığını duydum hepten düzenini bozup güçten kuvvetten de düşme.Böyle daha çok strese girilir gibime geliyo.Çok acele ediyosun.. Yine de içimde kalmasın diyosan iyi bir bilene sor da yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?