- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.901
normal test gibi yapip kapagini kapatiyosun 3 dakika falan bekleme butonu cikiyor eger hamileysen pregneant yaziyor haftasini yazmasi icin 1 dk falan bekliyosun beninmki 1-2 haftalik cikti 2-3 te olabilir yada +3 yani uc haftanin uzerinde diye yaziyor hamile degilsende 3 dakika icinde falan direk not pregnant yaziyo
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
günayddın arkadaşlar bugün itibariyle bnm de şeytanım temmuza kaçtı hem de tam zamanında hiç şaşmadan.6 GÜN ÖNCE ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIĞIM İYİ OLDU SONUCA KENDİMİ İYİCE HAZIRLAMIŞTIM.eşim zaten bn hisstmiyorum demişti ;geçen ay olduğu gibi.Hayılısı buymuş demek ki.Ama o şeytanın ümüğünü 3.ayında temmuzda sıkacam inşallah hepimizin yerinehamile arkadaşlarr çook tebrikler tekrar .bize dualarınızı eksik etmeyyiiiin
hepbirlikte gırtlaklayalım cnm temmuzu :))
gunaydınnn ben geldım herkese hayırlı cumalar hayırlı sabahlarr
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
sizde bizim gibi 6 ay olmasin diyenlerdenmissiniz canim ama olur hic uzulme ben baktim 1 yildir olmuyo dedim bi olsun iskence yapicam valla sesimi duydu heralde korktu :)))
ısyerındekıler sagolsun baya ılgılıler canın ne ıstıyor aman kendını yorma yapılacak bısey varsa bız yaparız dıyorlar sımartıyorlar benıben hala bısey hıssetmıyorumm
benımde tatıle ıhtıyacım var cok yoruldum cunku bakalım bu sene yıllık ıznımız olacakmı bızım patron kafasına eserse ızın verıyor esmez se de ızın vermıyorr
darısı herkese ınsallahevet mersın de yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?