- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.881
Bende cok sewindm arkadasim...hayirli ugurlu olsun:) darisi basimiza ins...
Canım gözün Aydın Allah kucagna alamayı nasip etsin göbekten yapılan igne ne ise yarıyor?
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
annem,doğurganım,kuzum benim ne kadar mutlu oldum tahmin bile edemezsinnntebrik ederim canım Allah sağlıklı,huzurlu,mutlu hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım benimm :119::118::119::118::124:
elıfın sayesınde yaptım valla testı ruyasında gormus benı hamıleymısım bır de sabah beyaz akıntıyı gorunce kım tutarr benııı :121:
elıfın sayesınde yaptım valla testı ruyasında gormus benı hamıleymısım bır de sabah beyaz akıntıyı gorunce kım tutarr benııı :121:
temmuzdan kaç dedim :) ne mutlu sana allahım inş. Güzel bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Kendi haberimi almış kadar çok sevindim tebrik ederim dualarında bekleyenleride eksik etme rahat bir nefes al bu en güzel duyguyu eşinle ailenle doyasıya yaşa inş.bol bol hayırlı uğurlu olsun :))))
tskkr ederım valla benım kı hala ınanamıyorr cok mutluuu bende herkese duacıyımmmAllah razı olsun hepınızden
canım benm ne kadarda tanımasamda sizleri aynı duyguları paylaşmak destek olmak çok güzel şuan gözlerim doldu rabbim emeklerinin karşılığını çok şükür verdi eşin o iğrenç ilaçlardan kurtuldu umutsuzluktan kurtuldunuz beklemekten kurtuldunuz kendine çok dikkat et çok iyyi bak şimdi bakma sırası eşinde ballar meyveler çerezler :))) allah bu uzun 9 aylık yolculunda yardımcın olsun
canım 2 . ayımız bu ay.bakalım kısmet ne zaman olacak.sen ne kadardır istiyorsun efsunn07
canim benim adetime 3 gunum vardi dijital test yaptim cikti hatta erken dollenme olmussa dahada erken cikabilir 1haftasi varken yapan bi arkadsimda cikmisti
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
Merhaba
bu dijital test nasil birsey
Biraz anlatir misin nasil kullaniliyor.sanirim biraz bilgisiz kalmisim bu konularda ;-)
2 yıllık evliyim cnm 1,5 yıldır da bebiş istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?