HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydın günaydın... bu gün güzel ve sıcak. iyiyim bu gün nedense.

hamiş olan arkadaşlar arada duygularını yazınca hoşuma gidiyor. Allahın izni ile yakında yaşıyacaklarımı hisseder gibi oluyorum...

gunaydın arkadaslar , benım batım dundu ama olmadım...bugunde bekleyıp yarın test yapmak ıstıyorum....benım ıcın dua etmenızı ıstıyorum arkadaslar......butun hamılıelerıde tebrık edıyorum....darısı bızlere ınsallah.....

canim ben eczaneden aldim ama turkiyede yasamiyorum bilmiyorum orda nerden bulabirsin ama bi kere nette gormustum benim aldigim kutuda 1 yillik falan son kullanma tarihi vardi bu arada testin ismi clearblue digital test

Rabbim gönlüne göre versin inşllah kzına kardeş sağlıkla gelir en yakın zamanda.
kaç yaşında kızın

sağol canım .ben çalıştığım için nete giremiyorum yasak sadec öğle aralarında açık oyüzden geç cevap yazdım kusura bakma. kızım 4 yaşında.
allah herkesin gönlüne göre versin

canim ben eczaneden aldim ama turkiyede yasamiyorum bilmiyorum orda nerden bulabirsin ama bi kere nette gormustum benim aldigim kutuda 1 yillik falan son kullanma tarihi vardi bu arada testin ismi clearblue digital test

Tesekkur ederim canim.netten arastirdim bende aksam biraz.ins ben alana kadar hamis olsamda alip isteyen birine hediye etsemde oda hamis oldugunu ondan ogrense ;-) ay ne uzun oldu ;-) guldugume bakmayin okadar psikolojim bozukki aslinda anlatamam.bes defagebelik gecirdim ve iki senedir de hic hamile kalmadim.okadar hasretim ki ...
Burada hamis arkadaslari okuyunca inanin cok keyif aliyorum onlarin hasreti bitti sukur diyorum.

Rabbim ozleyen herkese nasip etsin ins...

Hamisleeerr lutfen bende dua istiyorum.

Bu ay olur ins nedense cok istekli ve heyecanliyim.ama p.tesi sali biraz kahverengi akintim geldi.uzuldum bu ayda olmayacak diye...nasip ama insan sabirda cok cimri sanirim

slm kızlar nasılsınız
batı bu hafta olanlarda yeni gelişmeler var mı
benimde az kaldı bakalım ne olcak
yeni hamişler faan var mı giremiyorum ne zamandır

sakin uzulme evet gercekten sabretmek cok zor insallah allah gonlune gore verir

cok ugrastımm valla en son profıl duzenlemeden bebegın muhtemel dogum tarıhı var ordan yazdım cıktı rasgele artık ugrastım ugrastım olmadı en son yaptımm

canım tebrik ederim yeni hamiş sensin sanırım
allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah
senin bat ne zamandı ne zaman test yaptın
bende yarın doktora gidicem
genel kontrol için ultrasonla falan bakılcak
benim bat 17 haziran kızlar sizce bebiş varsa ultrasonda görünürmü yarın ayın 16 sıya

slm kizlar benim arada kalkinca kendimi iyi hissetmiyorum basima ince bi agri giriyor cok hafif bas donmesi yasiyorum sanirim tansisyonum dusuyor hamile arkadaslar sizde boyle oldumu halen daha absim agriyor ve yorgun hissediyorum

tskkr ederım bat 14 o gun test yaptım sılık cıktı sonra kan tahlılı ordan garantıledım ultrasondan gozukmez kan degerının 1000 uzerınde olması gerekıyormus p.tesı ye kadar bekle bence hayırlı haberler ver sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…