- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.921
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
tskkr edreım canım darısı ısteyen herkesın basına temmuz da da sız patlatın bombayıı
hayırlı cumalar kızçeler
Tesekkur ederim mvlove.gercekten guzel bir seye benziyor.nerden nasil temin etmistin peki?ben artik yeminliyim norml test almamayada:-Dtoptancidan yuzlerce alip adete son hafta kala hergun uc bes tane yapar arkadaslarada dagitirdim.dagittim bi kisiye bi daha da vermedim cunku hamile kaldilar :-D
kullanisli biseye benziyor dijital test.ne kadar omru var peki?
Rabbim gönlüne göre versin inşllah kzına kardeş sağlıkla gelir en yakın zamanda.
kaç yaşında kızın
evet cok sıcak ama benım oturdugum yer yayla gıbı
canim ben eczaneden aldim ama turkiyede yasamiyorum bilmiyorum orda nerden bulabirsin ama bi kere nette gormustum benim aldigim kutuda 1 yillik falan son kullanma tarihi vardi bu arada testin ismi clearblue digital test
Tesekkur ederim canim.netten arastirdim bende aksam biraz.ins ben alana kadar hamis olsamda alip isteyen birine hediye etsemde oda hamis oldugunu ondan ogrense ;-) ay ne uzun oldu ;-) guldugume bakmayin okadar psikolojim bozukki aslinda anlatamam.bes defagebelik gecirdim ve iki senedir de hic hamile kalmadim.okadar hasretim ki ...
Burada hamis arkadaslari okuyunca inanin cok keyif aliyorum onlarin hasreti bitti sukur diyorum.
Rabbim ozleyen herkese nasip etsin ins...
Hamisleeerr lutfen bende dua istiyorum.
Bu ay olur ins nedense cok istekli ve heyecanliyim.ama p.tesi sali biraz kahverengi akintim geldi.uzuldum bu ayda olmayacak diye...nasip ama insan sabirda cok cimri sanirim
bu alttaki linki nasil yapiyosun ben bilmiyorum
cok ugrastımm valla en son profıl duzenlemeden bebegın muhtemel dogum tarıhı var ordan yazdım cıktı rasgele artık ugrastım ugrastım olmadı en son yaptımm
canım tebrik ederim yeni hamiş sensin sanırım
allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah
senin bat ne zamandı ne zaman test yaptın
bende yarın doktora gidicem
genel kontrol için ultrasonla falan bakılcak
benim bat 17 haziran kızlar sizce bebiş varsa ultrasonda görünürmü yarın ayın 16 sıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?