HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Doğru haklısın...Ama açıkçası böyle söylüyorum ama çok fazla taktığım söylenemez.Son 4-5 aydır iyice boşladım aslında...Olacağı varsa olur ne yapalım

ay benim daha çok yeni olmasına rağmen 2 aydır bu sefer kesin oldu, ay göysüm ay başım ay kasığım kesin bu ay gelmicek kırmızılar diye transfer gününde başlayıp kırmızalara kadar ne umutlar ama sonuç hüsran hapşırsam gebelik belirtisi dicem nerdeyse ama bu ay dedim takmıyacağım olursa olur olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız sat:5 mayıstı bu gün itibari ile maçlara başlıyorum artık hayırlısı napalım Allah ne zaman kısmet ederse diyorum...

haydiiii gazaniz mübarekk olaaa.....benim adet cumartesiii bitiyooo amaa ben başlayamıyom halvetee çarsanba rahim filmiimm var çünküüü:18:

afiyet olsun tatlımmm emin miss gibi olmuştur sen çalışmıyomusun şuan canım.

Hmmm.İşte asla böyle takıntılı olma..Dediğin gibi öksürsem belirti diyordum bende bir ara...Tamamen sakin ve rahat davran...Rabbim ne zaman uygun görürse o zmana gelecek bebişlerimiz...

afiyet olsun tatlımmm emin miss gibi olmuştur sen çalışmıyomusun şuan canım.

Yok kuzusu ben çalışmıyorum, evlendikten sonra tayin alamadım, iskenderunda şube yoktu, Bankacıyım ben.
En yakın şube Antakyadaydı o da uzak geldi iskenderuna şube açılması söz konusu bakalım kadrom duruyo müdürüm söz verdi iskenderuna şube açılırsa benim tayinimi vericekler.
Onu bekliyorum. Olursa o da. çok elzem değil ne yapiim, yıllardır canım dişimde çalış çalış,Türkiyede çalış,Londrada çalış, yeter bence

Hmmm.İşte asla böyle takıntılı olma..Dediğin gibi öksürsem belirti diyordum bende bir ara...Tamamen sakin ve rahat davran...Rabbim ne zaman uygun görürse o zmana gelecek bebişlerimiz...

evet haklısın artık anlamış bulunmaktayım, sırf bu yüzden hamile kalamıyoruz bence o yüzden bende koyverdim gitti artık

valla ben keyfini çıkar derim sonuna kadar, darısı başıma valla bende olursam eğer doğuma yakın bırakmayı 2 veya 3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bende çok yoruldum artık...

valla ben keyfini çıkar derim sonuna kadar, darısı başıma valla bende olursam eğer doğuma yakın bırakmayı 2 veya 3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bende çok yoruldum artık...

ben yenii girdim işe 5 ayy oluyoo.....evlendigimden berii calışmadımm.ama baktımkiii evdee kafayıı yiycemm bebekk düsünmekten en iyisii çalışayım dedim.bende dogumdan sonra calşımyıı düsünmüyom

Aynen öyle ama,alışıncada zor oluyo ev vallahi sıkılıyosun ama bazen de güzel oluyo en azından zamanı kendin yönetiyosun;
hele de maddi olarak rahatsan ihtiyacın yoksa güzel ama yine de keyfe keder,kendime ait bir işim olsun isterdim.

Ben de bi zaman sonra evde yapıcak bişi bulamıyorum ondan sıkılıyorum bide İstanbulda büyümüş biri olarak İskenderuna tıkılmak bazen boğucu geliyo yani küçük yer neticede.Bazen de ohh iyiki küçük yerde yaşıyorum hayat kolay diyorum.
Ama kesinlikle bebeğim olunca (olursa yaniii ) kendim bakmak isterim.
Ben çalışan annenin çocuğuyum hhep yalnız kaldım,yalnız büyüdüm, eve gidince annesi evde olan arkadaslarımı çok kıskanırdım.Şu yaşımdayım annem daha yeni bıraktı iş hayatını.Hatta şimdi evi ofis yapmış ordan devam ediy yüzden onun çilesini çocuğuma yaşatmak istemem geldiğinde evde olayım herşeyiyle ilgileniyim istiyorum.
Kısmet bakalım

canım bende 45 dk falan bekliyorum ama ablam hamile ona sordum yatmışmıydın uzun süre diye 10-15 dk falan dk falan demişti. yani açıkça kısmet işi

ay bende bazen düşünüyorum çalışmasam sıkılırmıyım diye ama sanırım çocuk olursa pek sıkılma imkanım kalmaz

yok o konuda şanlıyım annem hiçç çalışmadıı ve her istedigm an yannıda olabiliiyodum.bende bebişim olursa çalışmıycamm kendim yetiştirmek istiyorum.....zamala iskenderunu çok seveceksin merakk etmee.küçüktür müçüktür ama güzeldirrr....hele bide benim gibi bi arkadas yaptınn ooo hiç sıkılmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…