HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

benım 14 hazıran daha var benımkıde sagolsun tarıhını gecırmez cok dakıktır

aynen bazıları diyorya psikolojik olarak gecikiyo diye, anam benim nasıl bir psikolojim varsa bir gün bile sekmiyor. 1 gün geciksin diye bekliyorum yok şarıl şarıl geliyor valla

efsuncum benımde bı dusuk bıde kımyasal gebelık var ama ben hıc bır zaman umudumu kaybetmedım karamsar olmadım allahın ıznıyle olur oyle hemen olsun ıstıyoruz bızde ama zamanını tabıkı yuce rabbımız bılır hayırlısı odaklanma oyle calısmalara dvm et

inş.canmm cidden çook tatlı ama o takla atan bebekler hepsi tatlı oluyooo ya düşününce...buarada çokalakasız olcak belki ama bende hiç çıkmıyoo o avatarlardan siz nerden buluyosunuz :):)

Ben de sürekli göğüslerimi mıncıklamaktan acıtıyorum resmen, yok ama yok ağrı sızı hiç birşey yok :) :)

hahahaha :))allah iyliğini versin hiçgüleceğim yoktu ,mıncıklama yazık yaa ağrısa hissedersin ztn.buarada he ay ağrıyıp bu ay ağrımıyosa şüphelen derim :)

Kızlarrr umutsuzluğa kesinlikle kapılmayın allaha dua edin.Ben bu ay hiç çağırmadım adeti lafını bile etmedim biliyorum gelmeyecksin dedim ve hissettimm gerçekten ben.Böyle hissettim derlerdi dalga geçerdim gerçekten öyle oldu hatta o yüzden test için bekledim şok olmadım testi görünce ama çok heyecanlandım şimdi de kan testi sonucumu bekliyorum hayırlısıyla rabbim bana meleğimi göndermiştir.Kandil günü dualar okudum namaz kıldım burdaki herkes için allahtan sağlıklı sıhhatli evlatlar diledim.Rabbim sen bilirsin dedim herşey senden gelir razıyız dedim.Eşime 6 haziranda evlilik yıldönümü hediyesi vermek istedim rabbim duamı geri çevirmedi.Kesinlikle umutsuz olmayın ve offf adet olcam diye diye çağırmayın şu batasıcaları ve bekleyin sabredin gününüzü geçirin sizinde meleğiniz geldiyse bi yere kaçaçak hali yok sizdedir :))

bende ılk uyelıkte olmadı daha sonrasında oldu yazdıgın yorumlarla alakalı sanırım ne kadar cok yorum yazarsan oluyordur belkı

sağol canım inşallah bakalım beni de benim kızım strese sokuyor geçen anne hala bebek yok mu karnında dedi

aynen banada temmuza kaldık gibime geliyor benim için sorun değildi, ailemde dahil etrafımdakilerin daha çocuk yokmu sorularına artık var demek istiyorum, soranlarıda aradabir dövmek istiyorum

Zaten bizi yıpratanda bu değilmi hayatım...Geçen komşu yolda beni bi süzdü önce sonra o malum soru"""sen hamilemisin" Hayır dedim....""""hmmmmm olmuyomu neden niye""" diye devam etti...Tut saçından vur duvara dedi akıl ama olmuyor ne yazıkki

Son düzenleme:
her gün bir hamilelik haberi geliyor ne güzel

benim de midem bulanıo bikaç gündür ve aşırı halsizim ama 6.5 cm kistim var ondandır diye tahmin ediyorum yine de dayanamayıp pazartesi kan testi yapıcam

aynen canım ya bende çok sinir oluyorum, sanki kimene asıl bizi strese onlar sokuyor, bizim bide evliliğimiz 3. yılına girecek o yüzden gerilim had safhada ama eşimde bende çok sakiniz bekliyoruz, başkalarına noluyorsa sanki

ben de dün bir tanıdığımın hamilelik haberini aldım, istemiyorlarmış, korunuyorlarmış da ama olmuş iste.. istemeyenin daha kolay mı oluo ne? :)

oooo herkes te var yok nıye cocuk yapmıyorsun her gorduklerınde ben duymaktan bıktım onlar soylemekten bıkmadılar daha erken , borcumuz cok deyıp sallıyorum pek te umursamıyorum saolsun kayınvalıdem ıste yok surda eskı bı ebe var karnını cektırelım yok karnına kup vursun falan fılan ıyıde bende herhangı bı sorun yok kı nıye yaptırayım butun bunları dıyorum belkı olur dıyor anamm hıııc te umursamıyorum yerı zamanı geldımı olur zaten

İşte yaniiii sana ne dimi....Benimde 18 ay oluyor..Hala beklemedeyiz..Halbuki hiçte korunmadık...Annem diyoki kızın olursa adını cilvenaz koy...Ne nazlıymış gelemedi diyooo

tebrikler canım ay ne güzel bebişler coğalıyor allah herkezin yüzünü güldürsün......

ben de dün bir tanıdığımın hamilelik haberini aldım, istemiyorlarmış, korunuyorlarmış da ama olmuş iste.. istemeyenin daha kolay mı oluo ne? :)

Aynen arkadaşımmm....İstemiyoduk ama nasıl oldu anlamadık diyolar...Pehhhhh...Artık bende istemiyorummmKorunmayada başlayalımmm belki zoruna giderde gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…