- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
Görümcem sözde kayınvalidesi soğuk olduğu için aylardır görüşmüyor.Bebeği 5. ayına girdi daha yeni kayınvalidesini akşam yemeğe aldı.Virüsten dolayı çocuğu görememişler.Kayınbabası kanser hastası.Sanki onları çok seviyormuş gibi hastalar ondan gitmiyorum bayramda deyip, 3 gün sonra kocası istedi diye yemeğe çağırdılar.Bana bu durumu açıklama halindeler sürekli..Oysaki merak dahi etmiyorumda.Kendi kocası bayramın 1. günü 2 saatlik gidip annesini babasını görüp geldi.Buna rağmen sanki kendisi çok iyi gelin ama onlar çok kötü insanlarmış gibi anlatıyor.ve o hergün annesine geldiği için benim haftada 2-3 gün gitmem az bulunuyor.....Aska anlayamayacağım. Gelin de akşama kadar biz de dursun damat da işten yorgun gelip bize gelsin. Ataerkillikse alt yapı kızı da kayınvalidesinde dursun. Evlat sevgisi ise mevzu, daraltarak çocuğunun hayatına bu kadar müdahale ederek sevemezsin. Gelinin gelmezse de çocuğun seni görüp gidiyor.
Yok yom hiç bir şeyi beğendiremezsin. Her gün gitsen de başka dert bulurlar.
Ancak çocuk yetiştirirken hoşlanmadığınız, yanlış bulduğunuz şeyler de mevcut ise eşinizle konuşup bunu doğru bir yola sokmanız gerekiyor.