Hazırlıklar için ilgisiz

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Arkadaşlar başka yere yazdım fakat bir şey diyen olmadı buraya yazayım dedim. Bu ay veya öbür ay nişanlanmayı istiyoruz sevgilimle iznini bekliyoruz ve işi sıkıntılı bir iş öyle benimle canım ciCim konuşmaya bile fırsat olmuyor. Seviyorsa fırsat bulur demeyin bambaşka bir durum isteyene özelden açıklarım.
Gelin görün ki başta beni evliliğe o çok özendirdi dedi nişan yapalım nikah için hazırlık yapalım, eşya bakalım beğenebilim. Hepsini bu 1 aylık süreçte dedi. Ben de tabi korktum saçmalama vs dedim.
Nişan için de başta hevesli konuşuyordu şimdi pek konuşmuyor diyorum mesela büyük bir şey istemiyorum sen öyle istiyorsan öyle olur diyor kapatıyor. Kaç.kişi gelirsiniz diyorum az kişi diyor. Elbise bakıyorum diyorum ne elbisesi diyor. Hediyelik bakıyorum misafirler için hani büyük bir şey istemiyordun boşver rahat ol diyor.
Kendisi bana alyans tektaş vs bakıyordu gönderiyordu şimdi diyorum alyans bakalım foto gönder gelince bakarız nasılsa diyor.
Ilgisi mi kayboldu, yoksa kısacık vakit konuşuyoruz o vakti alyans veya hediyelikle harcamak mı istemiyor bilmiyorum birkaç arkadaşım da baştan vazgeçmiş bu diye doldurdu beni konuştuğumda sen asıl yokuşa sürüyorsun bahaneler bulup benim ne kadar istediğimi en iyi sen biliyorsun diyor. Yol gösterin arkadaşlar aramız bozuluyor kuruntu mu yapıyorum ?

yani elle tutulur bi tuhaflik goremedim. en azindan bitiremk icin yeterli sebep vermemis sana. bastan vazgecmis denilecek kadar degil. ama konusarak anlayabilirsiniz bi sikinti warsa.

yani elle tutulur bi tuhaflik goremedim. en azindan bitiremk icin yeterli sebep vermemis sana. bastan vazgecmis denilecek kadar degil. ama konusarak anlayabilirsiniz bi sikinti warsa.
Çok çok ilgili ve sevgi dolu problem yok onda asla vazgeçmem deli gibi istiyorum adım atmayı diyor tektaş bakıyoruz en büyüğünü seçiyor ucuza bakma diyor vs ama dediğim gibi arkadaşlarım öyle bir konuşıyor ki acayip doldum neler diyorum ona

Çok çok ilgili ve sevgi dolu problem yok onda asla vazgeçmem deli gibi istiyorum adım atmayı diyor tektaş bakıyoruz en büyüğünü seçiyor ucuza bakma diyor vs ama dediğim gibi arkadaşlarım öyle bir konuşıyor ki acayip doldum neler diyorum ona
arkadaslarna buraya anlatmadigin bisi anlattysan bilemem. ama burda anlattklarnsa onlara da anlattklarn abartmislar.

arkadaslarna buraya anlatmadigin bisi anlattysan bilemem. ama burda anlattklarnsa onlara da anlattklarn abartmislar.
Yok asıl onlar burada anlatamadığım hafifletici sebeplere hakimler.

Öyle mi diyorsunuz inanın çok stesliyim ve içim şişti babama bile daha açılamadım ne olacağı belirsiz diye. Düşünün o derece şişirdiler içimi

O bana diyor asıl çocuk oyuncağı değil bu vazgeçme diye. Bilemiyorum çok dolduruyorlar beni.
Bence seni bu kadar doldurmalarına izin verme hayatında hiç bir zaman. Öfkeyle kalkan zararla oturur öfkelenme daha bişey yapmamış ki sana. Gelsin asıl o zaman rengi belli olacak. Ben ne arkadaşlarıma bu kadar özelimi anlatırım ne de sevgilime laf ettiririm. Kavga etsek de tartıştık filan derim ama ayrıntıları anlatmam kabaca söylerim en fazla. Çünkü taraflı anlatıyor olabilirim bi anlık sinirle abartmış yanlış yansıtmış olabilirim. Sonra ben sevgilimi affederim ama onlar unutmaz olanları. Böyle düşünürüm her zaman. Bence siz de yansıtmayın bu kadar. Kaldı ki ben anlatsam da benim arkadaşlarım bu kadar doldurmaz beni, garip geldi bana sizinkiler bence dikkatli olun

Bence aile tarafindan bir uyari gelmis olabilir.Tek aklima gelen bu:KK48:Yani bu kadar abartmayin nisani falan,basit bir sey olsun, cok masrafa kacmayin simdiden vs. gibi bir seyler soylemis olabilirler.

Ya da gözü korktu.
Ya da sadece yogun ve ugrasmak istemiyor

Bence seni bu kadar doldurmalarına izin verme hayatında hiç bir zaman. Öfkeyle kalkan zararla oturur öfkelenme daha bişey yapmamış ki sana. Gelsin asıl o zaman rengi belli olacak. Ben ne arkadaşlarıma bu kadar özelimi anlatırım ne de sevgilime laf ettiririm. Kavga etsek de tartıştık filan derim ama ayrıntıları anlatmam kabaca söylerim en fazla. Çünkü taraflı anlatıyor olabilirim bi anlık sinirle abartmış yanlış yansıtmış olabilirim. Sonra ben sevgilimi affederim ama onlar unutmaz olanları. Böyle düşünürüm her zaman. Bence siz de yansıtmayın bu kadar. Kaldı ki ben anlatsam da benim arkadaşlarım bu kadar doldurmaz beni, garip geldi bana sizinkiler bence dikkatli olun
Ya sevgilimi çok müdafaa eden arkadaşlarım da var ama insan hepsini öylr iyi niyetli sanıyor malesef. InanIn günlerdir uyumuyorum beni istemiyor mu artık gelecek kurmayı diye Ya da bu sitede çok görüyorum nişandan sonra cepte bilip çok uzaklaşan adamları bunlar aklıma geliyor hep

Bence aile tarafindan bir uyari gelmis olabilir.Tek aklima gelen bu:KK48:Yani bu kadar abartmayin nisani falan,basit bir sey olsun, cok masrafa kacmayin simdiden vs. gibi bir seyler soylemis olabilirler.

Ya da gözü korktu.
Ya da sadece yogun ve ugrasmak istemiyor
Ben asıl söyledim bir şey istemşyorum bohça takı vs diye. Ki kendi durumu fazlasıyla var ailesini maddi konuya iliştirmez bile. Ben diyorum annenin özentisi vardır istersen biraz daha organizasyon yapayım diye. Annemi boşver diyor.

Umarım dediğiniz gibi sıkılmıştır başka bir şey değildir çünkü insan bu dönemde dahs bir stresli ve alıngan oluyor

Durumun içinde olmadan yorum yapmak yanlış olabilir
Sizin açınız dan okuduk durumu
Belkide çok yoğun yorgun ondandir
Birde erkekler bizim kadar düşmüyorlar bu işlerin peşine
Biz çok inceliyoruz
Onlar yüzeysel bakıyorlar

Sapmış sepet mis o önemli değilde sizinle ilgili gelecek planı varmı çaktırmadan onu sorgulayın
Elbise nisan işleri erkekler için birer formalite genelde
Gelecekle ilgili ortak birseyden bahsediyor mu
Onlara da bakariz yaparız diye salliyorsa sıkıntı var demektir

Arkadaşlarınızın söylediklerine kulak asmayın. İlişkiyi yaşayan sizsiniz. Yüz yüze gelince tavırlarından anlarsınız niyetini. Ayrıca erkekler için o kadar da mühim meseleler değil nişan organizasyonu. Onlar için aranızda yüzük taksanız bile yeterli olur.

Aynı evrelerdeyiz biz de sevgilimle o yüzden bir şey soracağım. Tektaşla teklif yaptı mı sana? Şart olduğu için değil benim sevgilim o yüzüğü verdikten sonra biraz kendine gelmişti bu konuda.

Bir tecrübe olarak söyleyim arkadaşlarını sevgilinle olan ilişkindir asla aklını karıştırmalarina müsaade etme.
Bu platform sana karşı önyargısiz bir cevap verecektir o açıdan buraya dertlerini anlat...
Bence gelinceye kadar açmayın konusunu gelince birlikte hevesli bir şekilde cozersiniz. İletişiminiz zaten çok azmis bunu birbirinizle muhabbet ederek geçirin

Sana tavsiyem yakın bile olsanız arkadaşlarına fazla bir şey anlatma. Şu dönemde yanlış yönlendirilmeye açıksın, yanlış adım atmana sebep olmasınlar.

Back
X