Hazmedemiyorum.

LoveM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
640
791
103
İstanbul
Kızlar çok çok büyük bir dert olmasa da artık ben bu durumu hazmedemiyorum.
Şöyle gireyim konuya.
Ben bir yerde çalışıyorum; yani alt katımız dükkan, bizde bu patronumla birleşiğinde üst katta başka bir bölümde çalışıyoruz. Yalnızca ikimiz. Aslında tam patronum sayılmaz asıl patronum alt katta. Bu adamda bana işi öğretiyor diyelim .
Bende nişanlı bir kızım bu arada bunuda belirteyim.
Neyse, bu adamın çok yanlış hareketleri var ve beni çok sıkıyor.
Benim yanımda kötü kelimeler kullanıyor telefonda konuştuğu kişiyle küfürlü konuşuyor, geçen gün tvde gördüğü bir habere "oda milletin altına yatmasaymış" gibi bir kelime kullandı. Bu beni çok rahatsız etti. Sürekli insanların namusuna yönelik hakaretli şekilde konuşuyor.
Dışarıdan geçen açık giyinen kızlara neler neler diyor.
Onun yüzünden iş yerime sürekli erkek çocuğu gibi geliyorum pantolon ve düz bi t-shirt.
İstediğim gibi giyinemiyorum yine saçmalar belki diye.
Ve en kötüsü tüm bunları yapan adam en azından buna uygun davransa değil mi?
Yan dukkanda bir kız var ve hiç sağlam pabuç değilmiş onun dediğine göre.
Kız başkasıyla birlikte(ayrıca çocuğu tanıyoruz oda yan dukkanda yani bu adamın arkadaşı(!)), ve bu adamda sözlü(!)
Ama sürekli birbirlerine yakın davranışlarda bulunuyorlar.
Az önce kız geldi ve gülüşmeler, el tutmalar, manalı konuşmalar ve ben görmiyim diye yan tarafa kapalı yere geçmeler...
Nefret ettim bi an.
Birlikte gizlice sinemaya da gidiyorlar.
Kız gidince bana geldi ve baksana fıstık gibi değil mi dedi. Sesimi çıkarmayınca kıskanıyorsunuz hepiniz bu kızı dedi.
En sonunda kıskanmayla alakası yok bana ters böyle şeyler dedim iğrenerek.
Resmen midem bulandı ya.
Kızlar nasıl davranmalıyım bir yol gösterin

Son düzenleme:
Hakaret içeren cümleler kurduğunda, direkt ve kesin olarak uyar.
''Ben yanımda böyle konuşulmasına müsade etmem, burası da bir iş
yeri, lafınızı bilin.'' de ben daha önce denedim bunu, işe yaradı.
O bayanla ilgili de aslında güzel bir cevap vermişsiniz ama muhtemelen
algılamaz. Tavrın hep sert olsun. Hitap şeklinde 'X Bey' olsun. Mesafe
koymaya birebirdir. Samimi,laubali tavırlara girmeyeceğinizi anlar.
Sen rahatsız olma canım, kaba ve hadsiz olan o. O beyfendi rahatsız
olsun.

bu adam için annesınden başka kutsal kadın yoktur...

ya işi bırakcaksın ya da işi öğrenene kadar sabredıp alt kata tasınmaya çalışcaksın...

kendine mukayet ol içim rahatsız oldu bu tecavüze bile yeltenir o kadar hayvanat geldi bana nedense...:18:

kötü sözler söylediğinde uyarabilirsin...
ama diğer kızla olan ilişkisini kurcalamak sana düzşmez gibi geldi bana..

asıl patronuna şikayet edemezmisin? bir bir anlat davranışlarını, rahatsız olduğunu belirt.

Aslında haklısın ama o 5 yıldır buradaymış ben 2 aydır. Yani ters tepmesinden korkuyorum.

Çok haklısın canım aslında bunu kesinlikle denemeliyim.
İşim çok iyi ve kaybetmek istemiyorum , zaten bu işi 1 yıl aradan sonra bulabildim ve nişanlı olduğum içinde paraya ihtiyacım var.
Çıkışa kadar hep ikimiz bir aradayız bu yüzden çokta yüklenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım

İştende çıkmak istemiyorum çünkü paraya ihtiyacım var ve işim şu an bulabileceğimin en iyisi kızlar..
Aslında doğru bana düşmez belki ama dayanamıyor işte insan.
Bana birşey yapamaz o konuda rahatım kameralarla izleniyoruz ve alt katla aramızda merdiven var yani güvenli bir yer Allahtan..
Gün boyu birlikteyiz ve bu durumdan nefret ediyorum..

Hiç şikayet olayına girme, senin kendi işini kendin halledebilecek bir
kapasitede olduğunu görsün. Dediğin gibi o zaten oranın bilmem kaç yıllık
elemanı, işteki hünerini sergilemiş. Konuşmaları ile ilgilenmezler gerçek
manada. Sen tavrını koy.

Kesinlikle canım çok haklısın kendim halletmeliyim..

bence de iş haricinde hiç muhatap olma, ama sadece onunla. yoksa bi gün seni şikayet ederken soğuk biri, insanlarla iletişimi zayıf, birinin işini yapması yetmez insan ilişkilerinide bilmeli bu kız bilmiyo diyemesin. diğer çalışanlarla özellikle patronunla aranda bi sorun olmasın hiç, fazla laubalilikde değil ama muhabbetini kur belli düzeyde. ama bitek onunla iş dışında hiç konuşma, resmiyetini koru. böyle böyle aşarsın bu durumu.

Sadece iş için muhatap olursun. Kötü kelimeler kullanınca uyarırsın ister şaka yollu ister doğrudan ama anlayacağı biçimde. Kızla ne yaparsa yapsın boşver. Hem seni ilgilendirmez hem de canını sıkmana değmez. Görmezliğe gelirsin

canım o nasıl utanmıyorsa ona bunla laf söylemekten terbiyesizce konuşmaktan sende çekinmeden söyle canım seni sessiz görmesin ve o kızın sizin yanınıza gelmesinede sen birşey deme tatlım sonra üzerine falan iftira bişey atarlar durduk yere sen kötü olursun hiç şikayet etme de canım patronuna ama kendinide orda rahatsız hissedicek şeyler olursa direk söyle ya kaç yaşına gelmiş insanız hepimiz o adam daha öğrenememişmi bir bayanın yanında nasıl konuşması gerektiğini terbiyesiz herif!

canım o nasıl utanmıyorsa ona bunla laf söylemekten terbiyesizce konuşmaktan sende çekinmeden söyle canım seni sessiz görmesin ve o kızın sizin yanınıza gelmesinede sen birşey deme tatlım sonra üzerine falan iftira bişey atarlar durduk yere VİRÜSsen kötü olursun hiç şikayet etme de canım patronuna ama kendinide orda rahatsız hissedicek şeyler olursa direk söyle ya kaç yaşına gelmiş insanız hepimiz o adam daha öğrenememişmi bir bayanın yanında nasıl konuşması gerektiğini terbiyesiz herif!

Çok teşekkürler arkadaşlar.. Hepiniz çok mantıklı ve aklıma hiç gelmeyen şeyleri yazmışsınız.
Teker teker uygulayacağım

Ben olsam ikaz ederdim.
Diğer kızları eleştirdiği zaman,herkes istediği gibi giyinir,yorum yapmak bize düşmez gibi sözler söyleyerek kesip atardım.
Ses çıkarmadığın sürece,doğru konuştuğunu düşünecektir.

Ben olsam o dışarda gördüğü kızlar için , bir ton hakaret ettiği anda
dervişin fikri neyse zikri de odur,
demek ki siz öyle görüyorsunuz,
kendinize gelin,
kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş,
sizinki de bu hesap diyerekten başlardım söze, bir daha en azından benim yanımda agzını açamazdı...

Son düzenleme:
bu adam tam bi şerefsiz.hem de en soysuzundan.

terbiyesiz ahlaksız.

ben senin yerinde olsam küfürlü konuştuğunda ''terbiyeli ol biraz yanında bayan var'' derim.

münakaşaya girerse de ''bu yaşa gelmişsin daha ne kibar olmayı ne de insanlar hakkında kötü konuşmamayı öğrenmişsin'' derim.

hala da devam ederse şikayet ederim patrona.

patron da gıkını çıkarmıyosa çıkarım o iş yerinden.

para kazanıcam diye böyle ahlaksızlarla aynı ortamda olamam.

Adamın karakteri belli ama bu seni ilgilendirmiyor...
Diğer kızla ilişkiside senin problemin değil...
Senin hazmetmen gereken bir durum yok zaten ortada...
Birşeylere göz yummuş olmuyorsun merak etme...
Patrona şikayet etmek iyi bir çözüm değil, bütün bunlardan haberi dahi olabilir...
Onları kendi haline bırak...
Fakat işyerinde bunun dışında rahat değilsen iş bakabilir, bulduktan sonra ayrılabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…