canım şimdi bu işten çıksan başka bir yere girsen oradada benzer bi insan çıkabilir karşına
bunlardan heryerde var malesef o yüzden gitmek çözüm değil kalıb bu konuyla mücadele etmelisin
ona soğuk davran diğer arkadaşların dediği gibi iş dışında asla muatab olma yok say
kızdığın bi hareketi olduğundada burada bir bayan var daha dikkatli olmanızı rica edicem şeklinde uyarki
terbiyesizliğin dozunu artırmasım iyice
Ben olsam ikaz ederdim.
Diğer kızları eleştirdiği zaman,herkes istediği gibi giyinir,yorum yapmak bize düşmez gibi sözler söyleyerek kesip atardım.
Ses çıkarmadığın sürece,doğru konuştuğunu düşünecektir.
Ben olsam o dışarda gördüğü kızlar için , bir ton hakaret ettiği anda
dervişin fikri neyse zikri de odur,
demek ki siz öyle görüyorsunuz,
kendinize gelin,
kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş,
sizinki de bu hesap diyerekten başlardım söze, bir daha en azından benim yanımda agzını açamazdı...
Doğru söylüyosun aslında ama hiç bi şekilde laftan anlamıyo.
Yok benim kızım olursa böyle bi halt yaparsa onu öldürürüm filan dedi.
Büyük konuşma başına gelir dedim ama anlamıyo ki.
Bende sıkıntıda kaldım
Adamın karakteri belli ama bu seni ilgilendirmiyor...
Diğer kızla ilişkiside senin problemin değil...
Senin hazmetmen gereken bir durum yok zaten ortada...
Birşeylere göz yummuş olmuyorsun merak etme...
Patrona şikayet etmek iyi bir çözüm değil, bütün bunlardan haberi dahi olabilir...
Onları kendi haline bırak...
Fakat işyerinde bunun dışında rahat değilsen iş bakabilir, bulduktan sonra ayrılabilirsin...
Yani kızın sevgilisinide bu adamın sözlüsünüde tanıdığım için göz yumuyormuşum gibi geliyor.
Hani ortak oluyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Bakıcam yavaş yavaş başka işlere umarım bulabilirim..
Bi de işin bu yanı var arkadaşların dediği gibi, umarım nişanlınızla o adam yüzünden sorun yaşamazsınız.. Hiç oralı olmayın derim,bence duymazlıktan gelin iş dışındaki konuşmaların bir çoğunu.
asıl patrona şikayet etmeyinde sadece olanları anlatın ve uyarmasını isteyin..yine aynı şey oluyorsa işten çıkın derim dewam ettikçe çok daha mutsuz olacaksınız.
Bi de işin bu yanı var arkadaşların dediği gibi, umarım nişanlınızla o adam yüzünden sorun yaşamazsınız.. Hiç oralı olmayın derim,bence duymazlıktan gelin iş dışındaki konuşmaların bir çoğunu.
Haklısınız zaten nişanlıma anlatsam çok rahatsız olur biliyorum bu yüzden hiç söylemedim şu ana kadar. İşin bide bu yönü var doğru söylüyorsunuz
Yeni bir iş bakmaya başladım bulduğum gün burdan çıkmak istiyorum çünkü saatleri uzunda olsa yorucuda olsa daha iyi bir ortamda çalışmak isterim
asıl patrona şikayet etmeyinde sadece olanları anlatın ve uyarmasını isteyin..yine aynı şey oluyorsa işten çıkın derim dewam ettikçe çok daha mutsuz olacaksınız.
Zaten nerede ağzından salya akan köpek misali karı kıza bakan,türlü ahlaksızlık yaşayan varsa onun bunun karısına kızına laf atar,namusuna laf eder...
Özel hayatı ve seçimleri hadi bir nebze diyelim kimseyi ilgilendirmez ama; kalkıpta yanında çalışan bayan arkadaşının yanında bu tarz laflar söyleyip bir de üstüne küfürlü konuşması hiç yakışık değil.
Oranın sahibi/patronu her kim ise gidip bu sorunu onunla konuşun.Siz kişisel olarak bu konuyla ilgili iş arkadaşınızla muhattap olmayın.
Zaten nerede ağzından salya akan köpek misali karı kıza bakan,türlü ahlaksızlık yaşayan varsa onun bunun karısına kızına laf atar,namusuna laf eder...
Özel hayatı ve seçimleri hadi bir nebze diyelim kimseyi ilgilendirmez ama; kalkıpta yanında çalışan bayan arkadaşının yanında bu tarz laflar söyleyip bir de üstüne küfürlü konuşması hiç yakışık değil.
Oranın sahibi/patronu her kim ise gidip bu sorunu onunla konuşun.Siz kişisel olarak bu konuyla ilgili iş arkadaşınızla muhattap olmayın.
Kesinlikle öyle.
Cahillikten ölecek neredeyse.
İnsanlara söylediği şeyler öyle kötü ki. Kimse ona bu hakkı vermiyor sonuçta.
Sürekli birde kendisini övüyor birşeymiş gibi.
Nefret ediyorum artık iğreniyorum bu adamdan.
Az önce o kızın sevgilisi geldi muhabbet ediyor birde utanmadan kız hakkında. Kızı kötülüyor.
Nasıl bir genişlik bu ya midem kaldırmıyor
Böyle eğitimsiz cahil insanlar gördükçe şaşırıyorum.
Sürekli kadınlar köledir, hiç bir işe yaramazlar mantığında konuşuyor.
Ne zaman temizlik yapsam çalışın köleler kadınlar hep çalışmak zorunda diyor şakayla karışık.
Birde ilişkisini övüyor utanmadan bana.
Kıza çiçek aldım bilmem ne yaptım diye.
Aldat aldat sonra bunları yap.. Utanma kalmamış bunda.
Allah belasını versin böyle sapık insanların.. Bende böyle bi olay yaşadım. Benimde çalıştığım sağlık ocağında bi hizmetli vardı.. Yaaa var ya yemin ederim kışın dizde kabanımın üzerinden bile gözleri ile taciz ederdi. Allahından bulası..o kadarda ters ve aksi davranırdım. Bu tarz erkekler fazlasıyla var ne yazık kı.. En iyisi takma. Yüzüne bile bakma tersle. Sen üzüleceğine o üzülsün. Gerçi yüzsüz olur bu tip adamlar. Pislik olur