bu ürünü ben de kullanıyorum saçlarımı pamuk gibi yaptı 1.şişem bugün bitti 2.şişeyi de bitirnce uzama seviyesine bakıcam
Kalın telli, sık, Yaradanın bol bol verdiği sorunlu saçlarım vardı :) Ta kiiiiii HC,Saç Dökülmesi,Saç Bakımı sitesini keşfedene kadar, görür görmez o an saçım için harcadığım paralar aklıma geldi ve bitkisel olmasından esinlenerek denemekten ne zarar gelir ki dedim kendime.. Saç bakım kompleksini sipariş verdim ertesi gün ürün geldi, haftada 2 kez akşam yatmadan önce kullandım sabah yıkadım.. Saçım çok fazla oldugundan 4 kullanımda bir şişe bitiyordu zaten, 2 şişeyide bitirdim, saçlarım yumuşacık oldu kendimi kandırdıgımı düşündüm ama eşimde saçımdaki değişikliği farkedince çok mutlu oldum, en önemlisi SAÇLARIM UZADI, saçımın kör talihini sonunda yendim :) Hayatımın sonuna kadar HC kullanabilirim yeterki her ay böyle uzasın... Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. 3.şişeyide aldım, müthiş bir ürün.:hooray:
pardon anlamadım sampuanını mı kullandın yoksa yagı felan mı var?? kullandıgın urunun fotosunu yad INTERnet sıte adresını lınk atabılırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?