yorumlarını bekliorumm bende ona göre alicammmda delikafadulden
Ben sadece yağını sipariş ettim. Çünkü sitedeki kullanım önerilerinde illaki şampuanıyla birlikte kullanmalısınız demiyodu. Bu arada şampuanının saçları çok kuruttuğuna dair yorumları da okuduktan sonra iyi ki sipariş etmemişim dedim. Gölgeden dolayı zaten keçe gibi oluyolar -tatlicadiarzu-
Fiyatı da iki kutu 80 TL. Bir kutu alırsan 45 TL
Not: yarın değil ptesi teslim edeceklermiş :çok üzgünüm:
Beklicez artık :icecream:
bende almayı düşünüyorum kapıda ödeyen varmı arkadaşlar yoksa kartlamı ödüyorsunuz.
Hc saç bakım komplexi gerçekten süper gerçekten saçımı hem uzattı hem de bakım yaptı ama tek kötü yanı çabuk bitiyor .
bundan 3 sene önce sarı saçlarımı birazck koyulaştırayım ve ucundan kestireyim dedim.altta röfle olduğu için resmen saçlarımın yarısından aşağısı yandı. belimdeki saçları omzuma kadar kestilermafoldumben. ve ben 3 senedir saç uzatmaya çalışıyor bir türlü uzatamıyordum.hatta arada sert ve yanık saçlar da vardı. yaklaşık 1.5-2 ay önce bu ürünü aldım. haftada 1-2 sefer sürmeye gayret ettim. ve inanamayacaksınız ama şu nada saçımda ne bir sertlik ne bir yanık kaldı... ayrıca eskiye nazaran daha fazla uzadığını hissediyorum. 2.şişedeyim sonuna doğru uzamasının da artacağından eminim...
yani diyeceğim o ki; gerçekten kullanmanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar....
haaaa!!!!! bu arada aklıma gelmişken.... entele otu ve tarifi var biliyorsunuz... SAKIN!!!!! denemeyin derim.. ben denedim ve saçlarım güçsüz yerlerinden koptu ve daha beter oldu.!!!! bilginize:1no2:...
canım tam olarak hangı urunlerını kullanıdn ? sampuanı mı seru mu mu
arkadaşlar merhabalar a.s.aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 senedir hc ürünlerini araştırıyordum 2 hafta önce burada satış temsilcisi olan bir kuaförden yağı ve şampuanı aldım.saçlarım kıvırcık ve çok sert.kesinlikle bir noktadan sonra uzamıyor ve çok dökülüyor.2 haftadır kullanıyorum sert ve kuru olan saçlarım dahada kuruyup keçe haline dönüştü.sürerken yıkarken ve yıkama sonrası açmaya çalışırken normalden çok daha fazla dökülüyor.hatta çatır çatır geliyor.velhasıl birgün iyi gelecek düşüncesiyle en azından ilk şişeyi bitirmeye kararlıyım.tabi bu arada saçsız kalmazsam.mafoldumbengelişmeleri paylaşmaya devam ederim
tatlım çok üzüldüm okuyunca mesajını mafoldumben bana soracak olursan şampuandan kaynaklanıyor. ben de kuaförümden aldım. "şampuanını kullananlar memnun değil kuruttuğunu söylüyor. sen elidorun yıpranmış saçlar için olanını kullan bunun yanında" diye vermişti... istersen sen de şimdi şampuanını bırak ama yağına devam et. şampuan olarak da elidorun sarı şişede olan şampuanını kullan (ben öyle yapıyorum).
akıl vermek gibi algılama lütfenlmaz: sadece yardım etmek istedim çünkü iyi bilirim umut ettiğin birşeyden istediğin sonucu alamamanın verdiği hayal kırıklığını...
arkadaşlar hc dün elime geçti ve hemen akşam denedim.ucunda fıs fısı oldugu için bir kere basınca bir damla dökülüyor saclarımın diplerine önce yedirdim sonrada taradım ve içindeki bonesini takıp 2 saat beklettim ve sonuç mükemmel.saç tellerim çok kalın deil benim 2 kere saçımı şampuanladım ve kremlemeye gerek kalmadı. ilk seferde bile saçlarımın canlandığını hissetim. ben hc nin şampuannını almadım kendi şampuanım var bakalım uzamayada yardımcı olacak mı
ben 1 şişeyi bitirdim saçlrım fazla oldugu için uçlara pek süremedim ama tam 8 kere kullanmış oldum. saclarımda kat kat boya gölge röfle var ve hergün düzleştrci fön vs. buna rağmen yumuşak ve canlı oldular :) 2. şişemi de aldım ama daha başlayamadım ona:1no2: uzama konusuna gelince bnm saçlarımın uzama ömrü pek yok galiba kafamçokkarıştı çünkü hiiiiçççç bişi ama hiiiçççç bişi uzatmadı bugüne kadarrrrr :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?