:teytey: arkadaşlar bugün geldi siparişim aslında cts gelmiş ama ben iş yerinde olmadığım için bugün tekrar geldi :teytey: satıcı da zaten iki gün içinde gelir demişti. Şişesi süper çok kullanışlı bişeye benziyo parfüm şişesi gibi bi arkadaş sormuştu da spreyli yani sıvı sabunlarınki gibi değil yerimseniben kullanmaya başlıcam eve gidince bakalım nasıl olcak hadi hayırlısı :1shok:
Yani canım şişenin ağzı sprey gibi mi? Böyle fıs fıslı yani
saol canım ne kadar ücreti bide faydalrı nedir
slm benimde saclarım aynı kabarık ve ince telli bende hep üzülüp duruyodum saclarıma gercekten insanin psikoljisi altüst oluyor veee ben bakım yaptım saclarıma hc yagını ama fayda etmedi sonra doktora gittim ve kansız oldugumu söyledi zaten saclarınızda incelme dökülme yada cansızlık kuruluk varsa o zaman kanınıza baktırın diyecem ve iyi beslenin bol vitamin alın beslenmeyle dahah cok sonuc alırsınızz bide unutmayın sac kökten beslenir yani ne yerseniz o sacınıza iyi gelecektirra.shiç bilmiyorum yaa daa ilk kullanımım belki dediinis gibi yarıcak ama ümitlerim kırıldı tabi senağlama ben gliss kullanmıştım o hiç daa yaramadı saçıma yeter ki ii gelsin razıyım parama ama böle olunca üzüldüm tabi ama dinniycem sizi aksatmadan sürücem...
evet canım fısfıslı aynı parfüm şişesi gibi hem de cam şişe :teytey: şişesine bayıldım jeyyar işe yaramasa bile yağ karışımlarını koymak için bir şişem oldu :dance::teytey:
bu arada sipariş için internet sitesinden sipariş veriliyor parasını gelince kargocuya veriyosun elden başka yerde satılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?