ama şunuda sölemeliyim enteresan ama benim saçımda hc den sonra elektriklenme olmaya başladıumarım zamanla geçer şimdilik çok rahatsız etmiyor ama elektriklenmeye iyi geliyor diye biliyordum bende elektriklenme yaptı ama dedim gibi dökülme sorunu ve saçını uzatamayanlar varsa kesinlikle faydalı ve parlak duruo saçlar :uhm:
selam kızlar, ben 3.şişeyi kullanıyorum dökülme kalmadı diyebilirim ve uzuyor farkı görenler var çünkü ben hc ye başlarken çok berbattı saçlarım şimdi daha dolgun dökülme sorunum yok ama saç derisi sorunlarıma iyi gelmedi onun dışında güzel faydalı bence..asucum daha çok erken karar vermişsin saç kremide kullan yanında saçına çok faydası olacak emin olabilirsin..devam etmeyi düşünüyorum tabiki kesin sonuç için en az 3ay gerekiyor..
3 ay gerektiğinide nerden cıkardın marryjan.ben websitelerinde bütün yazıları okudum hiç öyle birşey yazmıyor.hatta ilk kullanımda değişiklikleri görebileceğimiz yazılmıs.ayrıca saçları parlak gösterdiğide hikaye.resmen yağlı gibi duruyor.
arkadaşlar ürün bu sabah ulaştı bana sürdüm saçlarıma ve 2 saat beklettim. daha sonra söylendiği gibi 1 defa şampuanlayarak duruladım ancak saçlarımda herhangi bir değişiklik göremedimbazı arkadaşlar ilk kullanımda gözle görülür farklılık olduğunu söylemişlerdi ama ben bir fark göremedim saçlarım hala elektriklenio, mat, kuru ve cansız görünüyor bende mi etki etmedi acaba
Canım ben yeniyim burda ama HC de 3. şişeye geçtim şampuanı iyi değil şampuanını 2 kere kullandım bıraktım matlaştırıyor ama bakım kompleksi 10 numara saçım kalın telli, çok sık, dalgalı ve kırıklarım çok oluyordu, boyamadan ötürü aşırı bir yıpranma vardı ilk iki üç kullanımda bişi anlayamazsın 1. şişe bitiminde görüyorsun etkisini,ben 3. şişeyi aldım dün.. ÇOK MEMNUNUM SAÇLARIM UZADI, kırık uçları ürüne başlamadan önce etkili olsun diye aldırmıştım 2 ay oldu saçımda hiç kırık yok şuan 2 ay önce ense mesafemdeydi saçım, :hooray:şuan bir karış uzadı normalde böyle uzamaz ve beni çok rahatsız ederdi bu durum, saçlarım yumuşacık yıllardır boşuna çekmişim bu sıkıntyı, rahatça açabiliyorum kabarmıyor, yumuşacık.. ürüne referansım kesinlikle kullan..
kızlar ben de hcyi 3 haftadır kullanıyorum. bundan 2 yıl önce mısır çarşısından saç bakım yağı almıştım.saçlarım çok kötüydü acayip cılızdı ve sağlıklı uzamıyordu. 2banyoda 1 banyodan önce sürüp yarım saat bekliyordum. 2 hafta geçmeden parlaklığında canlılığında gözle görülür fark oldu. 2 ay kullandım süper oldu saçlarım belime kadar uzadı ama çok sağlıklıydı telleri kalınlaşmıştı. her yerde dikkat çekiyordu. hcde bu etkileri göremedim henüz.. üstelik 5 kat daha pahalı :s öbürünü 7ye almıştım o zamanlar şimdi 10 olmuş. elimdeki hc bitsin dönüş yapıcam sanırm mısır çarşısına :)
kızlar ben de hcyi 3 haftadır kullanıyorum. bundan 2 yıl önce mısır çarşısından saç bakım yağı almıştım.saçlarım çok kötüydü acayip cılızdı ve sağlıklı uzamıyordu. 2banyoda 1 banyodan önce sürüp yarım saat bekliyordum. 2 hafta geçmeden parlaklığında canlılığında gözle görülür fark oldu. 2 ay kullandım süper oldu saçlarım belime kadar uzadı ama çok sağlıklıydı telleri kalınlaşmıştı. her yerde dikkat çekiyordu. hcde bu etkileri göremedim henüz.. üstelik 5 kat daha pahalı :s öbürünü 7ye almıştım o zamanlar şimdi 10 olmuş. elimdeki hc bitsin dönüş yapıcam sanırm mısır çarşısına :)
Yağın ismi ne acaba mısır çarsısındaki ? arkadaslar bende hc saç bakım kompleksini kullandım kalın telli ve gür saçlarım var saçlarımda yumuşaklığı farkettim ilk kullanımda.1.şişe bitti saçlarım uzadı 4-5 cm en azından 2.şişeyi alıcaqım bakalım.Faydası var gercekten yoksa bu kadar pahalı olmazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?