Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

arkadaşlar buradan duyup aldığım bu yağ saçımı inanılmaz yumuşattı. 2 kutu aldım. ama çok çabuk bitiyor. 2 kere kullandım. ipek gibi oldu saçlarım. uzaması konusunda bir fikrim yok malesef. haftada 3 kez yapmaya karar verdim. ha bir de uzamaya yardım etmesi için onu bütün saçıma yaydıktan sonra diplere de yılan yağıyla masaj yapıp beraber kullanacağım. sonuçları yazarım.

Arkadaşlar, ben dibine kadar kullandım yağını da şampuanını da... Uzatma işi hikaye. Yumuşatıyor evet ama badem yağı da aynı işi görüyor, ben o kadar para verdiğime pişman oldum şahsen.

merhaba arkadaşlar,ben yeni üyeyim bu konuyla ilgili bir sorunum var.3haftadır hc saç bakım kompleksini kullanıyorum uzaması için almıştım ama saçımda çok kırık var bana göre kısa olduğu için aldırmakta istemiyorum kırıkları çünkü kuaför kırık aldırmak istiyorum dediğimde baya bi kesiyor..acaba hc saçlarım kırıkkende uzatırmı?şimdiye kadar pek bi farklılık yok saç boyumda acaba kırık olduğu içinmi uzamıyor?yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim..

canım saçın kırıkken uzamaz bnm saclarım cok cabuk uzuyordu saclarım cok kırıldı duzlestrıcıden yandı ve kac aydır aynı boyda bır kac hafta once kestrdım uzamaya basladı bnce sende kestr daha cabuk uzar

Organicumun mor şişedeki kremi benim saçları yaz dönüşü kurtardı eczacım tavsiye etmişti 1 aydır kullanıyorum çok memnunum

büyük umutlarla aldığım hc bakım koplexinin tam bir fiyasko olduğunu düşünüyorum.. eşimde bende hiç memnun kalmadık. aksine daha çok dökülmeye ve kurumaya başladı şaçlarımız...

gerçektenmi ben çok umutlanmıştım almayı düşünüyordum neden memnun kalmadınız yani bildiğim kadarıyla içindeki yağlar besleyici kimyasal birşey yok acaba şampuandanmı kaynaklanıyor

şampuan berbat zaten cnm
çok kurutuyor saçı. ben zaten dökülme problemi için almıştım. ancak yanlarım tamamen açıldı. kaslarıma ve kirpiklerime de sürüyordum. kaşlarımın çoğu da döküldü. geçen hafta kuaföre gittim. kuaförüm bile farketti kaşların nereye gitti ne oldu die sordu.
zorla uzatmıştım saçlarımı neredeyse belime kadardı. maalesef kestirmek zorunda kaldım. şuan kulak hizamda düşününn.

canım saçlarını ve kaşlarını bakım yağımı döktü nasıl reklam yapıyorlar ucuz birşey de değil hayret doğrusu neymiş birde sanatçılar kullanıyormuş neyse vazgeçtim sayenizde almıycam canım ben sarımsakları ezip suyunu çıkarmaya çalışıcam sonra ona zeytinyağı ekleyip sürücem inan çok etkili olacağını düşünüyorum ikiside çok faydalı hem besliyor saç çıkmasını sağlıyor hem de dökülmeyi önlüyor umarım kokusu kötü olmaz

Merhaba arkadaşlar,a.s.
ben aranıza yeni katıldım, çünkü deneyimlerinizi paylaşıyorsunuzz ve bu çok güzel birşey
benim tecrübemde HC hakkında, nromalde gayet sağlıklı ve hacimli saçlarım vardı ama son bir yıldır dökülme sorunuyla boğuşuyorum, saçıma fön dahi çekmiyorum yıpranmasınlar diye..
gelgelelim HC ile tanıştım ah neler ümit ettim neler
1. kullanım: e daha yeni başladık sabır gerek
2. kullanım: e bu sihirli değnek değil ki sabır...
3. kullanım. allah allah niye böyle oluyor ki acaba
4. kullanım: la havle acaba ben mi yanlış birşey yapıyorum
5. kullanım: yağı sürmek birşey değilde yine bir sürü saç gidecek
...........
............
............
şeklinde sorunum devam ediyor demem o ki 2 aydır düzenli kullanıyorum (haftada iki kez), saçlarıma yağla birlikte masajda yapıyorum (20 dk.), 40 dk ne demek 1 gece saçımda bekletiyorum, ha birde ekstradan sampuanını da aldım ben bakım tam olsun diye, hani tamamı bitkisel ya piyasadaki şampuanlarda kimyasal içerik fazla diye düşündüm yaptığım işi tam yapmak istedim
SONUÇ: artık saçlarım eskisinden iki kat fazla dökülüyor, dökülmek ne kelie resmen akıyor, yağı sürerken tarıyorum 1 avuç, 2 kez sampuanlıyorum 2 avuç bir de banyodan sonra saçlarımı tarıyorum 1 avuç daha..... kafamda saç kalmadı önlerden epeyce açıldı, uzama filan hiç yok eskiden ne kadarsa o kadar uzuyor. tek farkı parlaklık vermesi onunda bir önemi yok öünkü yakında hiç saçım kalmayacağı için kel kafam teorik olarak parıl parıl parlayacak....senağlama
bir de rimele bir iki damla katmak güzelliğinde bulundum, çok faydalı oldu ne açıdan faydalı sabah sürdüğüm rimel öğlen vaktine kadar dracula gibi görünmemi sağlıyor, haliyle herkes benden korkuyor.
geçen gün fön çektirdim saçıma, eve gelene kadar fönü bıraktı aşırı elektriklenme var yani bu ürünü tavsiye etmiyorum. bana faydası olacak herhangi bir ürün varsa ve paylaşan olursa çok mutlu olurum
hepiniz sevgiyle kalın

arkadaşlar ben de kullandım bu ürünü benim saçlarımda dökülme problemi yoktu ama bu ürünü kullandığım andan itibaren saçlarım dökülmeye başladı 2 ay oldu bırakalı hala dökülüyor açıkçası çok üzüldüm bu kadar para verdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmaktan benim saçlarım yağlı aceba ondan mı oldu bilmiyorum çünkü doktora gittiğimde gözeneklerimin tıkandığını ve bu yüzden saçlarımın döküldüğünü söyledi

ay ben iki şişeyi boşunamı aldım yaaa içindeki yagalrı kullandım önceden saçlarıma iyi geldi ama bilmiyorum yarın deniycem yazarım döküp dökmedigini

kızlar ben geçen gün evde ne bulduysam bitki meyve vs attım cezveye...kaydirigubbakcemile2
keçi boynuzu,
elma
defne yaprağı
zeytinyagı
badem yağı
sirke
1 sarımsak
mandalina kabuğu
bal
kaynattım hepsini 1 bardak su ölçüsü ile kafaya sürdüm yatana kadar beklettim :smiley-cool::roflol::roflol:

kızlar bu yagı az önce uyguladım yıkadım ama dökülme olmadı yumuşacıkolduki benim saçım röfleli yanikremsizasla yumuşak olmuyor şimdilik memnunum inş işe yarar

bende mi tuhaflık var bu ürünü 2 aydır kullanıyorum cok da bişi farketmedi. saçlarımda hala normal şekilde uzuyor. ve dökülmeyede devam ediyor. vichy nin şampuanın kullandım yanında. o biraz engelledi işte dökülmesini

ben sampuanını kullanmıyorum o yuzden yorum yazamıcam bioxin kullanıyorum ama hc bakım yağını kullandım ben cok memnun kaldım hatta ıkı arkadas ortaklasa kullandık, sacları evet yumusak yapıyor ama sadece yumusak yapma ıle kalmıyor bakım yaptıgınıda hıssedıyorsun parlak oluyor ben cok memnun kaldım uzun surede gıdıyor daha yenı bıttı boya yaptırdım tekrar almayı dusunuyorum, biz memnun kalanlardanız anlıcanız.

hc yi şampuanıyla birlikte kullanmıştım . şampuanı kurutuyor doğru fakat bakım yağı bende yeni saçlar çıkmasına yardımcı oldu minik saçlarım çıkmıştı şimdi uzadılar:icecream: yalnıs saç derimde sivilce yaptı bu ürün o yüzden kesmek zorunda kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…