Merhaba arkadaşlar,a.s.
ben aranıza yeni katıldım, çünkü deneyimlerinizi paylaşıyorsunuzz ve bu çok güzel birşey
benim tecrübemde HC hakkında, nromalde gayet sağlıklı ve hacimli saçlarım vardı ama son bir yıldır dökülme sorunuyla boğuşuyorum, saçıma fön dahi çekmiyorum yıpranmasınlar diye..
gelgelelim HC ile tanıştım ah neler ümit ettim neler
1. kullanım: e daha yeni başladık sabır gerek
2. kullanım: e bu sihirli değnek değil ki sabır...
3. kullanım. allah allah niye böyle oluyor ki acaba
4. kullanım: la havle acaba ben mi yanlış birşey yapıyorum
5. kullanım: yağı sürmek birşey değilde yine bir sürü saç gidecek
...........
............
............
şeklinde sorunum devam ediyor demem o ki 2 aydır düzenli kullanıyorum (haftada iki kez), saçlarıma yağla birlikte masajda yapıyorum (20 dk.), 40 dk ne demek 1 gece saçımda bekletiyorum, ha birde ekstradan sampuanını da aldım ben bakım tam olsun diye, hani tamamı bitkisel ya piyasadaki şampuanlarda kimyasal içerik fazla diye düşündüm yaptığım işi tam yapmak istedim
SONUÇ: artık saçlarım eskisinden iki kat fazla dökülüyor, dökülmek ne kelie resmen akıyor, yağı sürerken tarıyorum 1 avuç, 2 kez sampuanlıyorum 2 avuç bir de banyodan sonra saçlarımı tarıyorum 1 avuç daha..... kafamda saç kalmadı önlerden epeyce açıldı, uzama filan hiç yok eskiden ne kadarsa o kadar uzuyor. tek farkı parlaklık vermesi onunda bir önemi yok öünkü yakında hiç saçım kalmayacağı için kel kafam teorik olarak parıl parıl parlayacak....senağlama
bir de rimele bir iki damla katmak güzelliğinde bulundum, çok faydalı oldu ne açıdan faydalı sabah sürdüğüm rimel öğlen vaktine kadar dracula gibi görünmemi sağlıyor, haliyle herkes benden korkuyor.
geçen gün fön çektirdim saçıma, eve gelene kadar fönü bıraktı aşırı elektriklenme var yani bu ürünü tavsiye etmiyorum. bana faydası olacak herhangi bir ürün varsa ve paylaşan olursa çok mutlu olurum
hepiniz sevgiyle kalın