Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

ben düzenli kullanmama ragmen daha önce kullandıgım diger bakım yağlarından pek bir farkını göremedim..belki bende çok etki etmemiş olabilir ama o kadar para vermek yerine keşke diğer bakım yağlarından biriyle devam etseydim diye düşündüm..tabi herkeste etkisi farklı olabilir ama ben elimdeki şişe bittikten sonra bir daha almayı düşünmüyorum..

saçlarım düzleştirmekten boyadan mahvolmuştu lasitik gibi kırık tül tül ..uzamıyo da öle olunca kısa zaten kestirmek de istemedm..aldım bi umut3-4 kere kullandm düzenli..yumuşatıyo saçı bakıyo ama çok da bi etkisini görmedim kırıklara fln iyi gelmiyo yani ya da ben az kullandım.. baktım olmıcak kısa kestirdm en sonunda saçlarımı.. bi de böle deniyim bakalm 2. şişeyi almayı düşünüyorum çabuk uzatr belki böyle sağlıklı uzar en azından bitkisel bi şey sonuçta..ama saçlar vahim durumdaysa çok da mucizevi bi etki beklemeyin..

ben saç dökülmem için 1 şişe düzenli kullandım kızlar ama durmadı malesef.şimdi hala dökülüyor yaa....

ben dün spariş verdim kızlar işyerinde bi arkadaş var saolsun o tavsiye etti.. o çok faydasını görmüş.. elime geçsin kullanmaya başlıcam sizede deişiklikleri bildiririm hemencecik

Son düzenleme:
kızlar ben dün akşam hem yağını hemde şampuanını kullandım yağı çok güzeldi yumuşacık yaptı ama şampuanı baya sertti saçlarımı karıştırdı. kremle kullandıktan sonra sorun yok bence. işe yarıyomu yaramıyo mu denemedn 1 şişeyi bitirmeden karar vermek erken olur bence ben sizi gidişattan haberdar edeceğim :))

kızlar benm boyamadan kaynaklı sacıma sampuan srerken ıyıc karısıyr sızce hangı sac kremını kullanmalıyım sampanın head&sholders yazamamıs olabılrm ama..

benimde ilk kullanısım. sisem suan yarıya indi. simdilik farkedilir derecede degisim yok diyebilirim ama uzaması sisenin bitimine yakındır diyolar bakalım görücez :18:

bi de kullananlar nasl kullandkları anlatabilrmi. ben 2 saatten fzla bekletiyorm mesela ve diplerine masaj yaparak uygulayp bekletiyorm. farklı sekilde uygulayan varmı?

bi de kullananlar nasl kullandkları anlatabilrmi. ben 2 saatten fzla bekletiyorm mesela ve diplerine masaj yaparak uygulayp bekletiyorm. farklı sekilde uygulayan varmı?

dün sipariş ettim bugn geldi HC bakım yağı. zaten normalde çam terentyle badem yağını bi şişide karıştırıp hftada 2 kez sürüodum saçıma. bugün HC elime geçince onu sürim dedim. ilk defa olduğu için pk bi değişiklk hissedemedim. zaten saç kremi kullanıorm o da yumuşacık yapıo saçlarımı. hftada iki kez diplere masaj yaparak uyguluosun. brzda uçlarına doru sürüosun. ki şahsen bn hp öle yapıorm. 2-3 saat bekletiorm hatta bazen sürüp yatıorm.. çok seyrek saçlarım.bakalım HC nası gelcek. :)

canım ınşallah faydasını gorursun ben pek goremedm.. kısıden kısıye degısır ama. benım dokulmem durmadı ve bı degısıklık olmadı bende ama dedım ya sisem bitsin o zaman karar verıcem..

benim arkadasım benden sonra baslamıstı. smdi benim bitti dedi ama hiç bi değişiklik yok.. ve hftada 2 gün yaptm dedi tekrar almayıda düşünmüyor

ya bende kararsız kaldım yorumları görünce ama bakım yapmadan da olmuyor ben haftada 3 kez saçımı düzlüyorum birde bende alayım bakalım ne olacak

arkadaşlar çok umutlanmayın dökülmeyi biraz durduruyor ama uzamasına yardımcı olmuyor ben faydasını göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…