Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

kızlar benim tepem dökülüyo ve tellerde incelme vfar düzleştirici kullanıyorum her gün kaküllerime od çok döküyo bende almayı düşünüyorum bunu acaba sizde gürleşme oldumu ki bide sizin kullandığınız herbal hair care komplex mi ben onu almayı düşünüyorum bide bildiğiniz bitkisel formül var mı yardımcı olun bana lütfen

kızlar merhabalara.s.aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 sene boyunca netten hc yi araştırıp takip ettim. sonunda burada satış sorumlusu olan bir kuaförden hem bakım yağını hem şampuanını aldım. kıvırcık kalın telli ve sert saçlarım var.çok dökülüyor ve bir noktadan sonra kesinlikle uzamıyor.2 haftadır kullanıyorum.sert olan saçlarım yumuşamak yerine keçeye dönüştü.ayrıca yağı sürerken yıkarken ve sonra açmaya çalışırken normalden çok daha fazla dökülüyor.ilk şişeyi bitirmeye kararlıyım sabrediyorum birgün yarayacak diye.tabi bu arada saçsız kalmam inşallah.mafoldumbengelişmeleri bildirmeye devam edecem

Merhaba arkadaşlar, forumu sürekli takip edip çok faydalandım, benim de bu konuda belki faydam olur diyerek kayıt olup mesaj yazayım dedim.
Ben HC saç bakım ürününü 3-4 aydır kullanıyorum, saç dökülmesi anlamında inanılmaz faydasını gördüm daha ilk kullanımda, saç uzamasına da faydası oldu biraz onun dışında çok etkisini görmedim.Çevremdeki birçok kişi de tavsiyem üzerine aldı ürünü, kiminin saçı çok canlandı fönlü gibi oldu, ama hepsi saç dökülmesinde etkisi olduğunu söylüyorlar. ben kullanmaya devam edeceğim, saç dökülmesi yaşayan arkadaşlara da tavsiye ederim.

valla canım ben hindirim.com diye bir siteden 45 ytl karga dahil üstelik 3 taksite aldım bugün bakalmı haftasonuna gelirmişş seneyip yazacamm. ben bu arada sacıma zeytinyağı badem yagı çam terebentin sinemaki kaynatıp içine bemiks ampul atıp sürüyorum 1 saat bekletip yıkıyorum inanılmaz güzel yaptııı

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2.şişeye geçtim hem dökülme anlamında hem de uzamada çok faydasını gördüm düzenli olarak haftada 3 gün kullanıyorum aynı zamanda sürdükten sonra yarım saat masaj yapıyorum saç derime ikisi birlikte çok faydalı oluyo ,normalde saçlarım bi buçuk ayda anca bir santim uzardı şimdi ayda 2 santim uzuyo saçlarınızla ilgiliyseniz tavsiye ederim

daha 1 şişe kullandım uzatma olayı hikaye gibi ama canlandırdıgı kesin.. üstelik benim saçlarım 4 senedir bin kez işlem görmesine ve sürekli kopmasına rağmen.. 2.şişeye başlamayı dşünüyorum belki uzar da :) haftada 2 kez kullandım masaj yapmadım vee heep düzleştrdim.

ben 17 mayıs da bu ürünü sipariş ettim ve 18 inde elimdeydi inanamadım... dün ilk defa kullandım saç bakım kompleksini yazdığı gibi uygulayıp saçımda iki saat beklettim. daha sonra HC 19 adlı şampuanıyla da yıkadım. saçımda bakım yapı olduğu için 2 kez şampuanladım yağ kalıntı bırakmasın diye. ilkinde çok köpürmedi ama ikincisinde daha iyi köpürdü ve kokusu çok güzeldi böyle vanilyalı gibi...
herkesin ölüp bittiği o güzelim saçlarımı yok boyaydı yok açmaydı derken mahvetmiştim ve kaskatı, sekil almayan bi saç haline gelmişti. ama daha ilk yıkamada bile muhteşem oldu ben inanamadım. önceden, yıkanıp yattığımda, ertesi gün saçlarım daha yumuşak olurdu ama bu işlemlerden sonra tam tersi kaskatı olmaya başlamıştı sanki birisi saçıma şerbet dökmüşte o da kurumuş gibi... ama hc yi kullandıktan sonra inanamadım bu sabah kalktığımsa yumuşacıktı saçlarım.
daha ilk yıkamada bile böyle etkisini gösterdi bakalım ilerleyen dönemlerde nolucak.
etkilerini sizlerle paylaşıcam. herkese tavsiye ederim.

bi önceki yazdığımda da göreceğiniz gibi arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve sonucuna inanamadım. ikinci şişeye geçicem kesinlikle ama şampuanını almıcam bu kez biraz ara vericem.
etkilerini yazıcam şimdi sizlere.
bi kere saçım açma ve üstüste boyamadan dolayo keçeleşmişti artık ve çok zor şekil alıyordu, şekil alsa bile ipeksiliğini kaybetmişti, mat ve cansız duruyor ve sürekli dökülüyordu deli gibi. üstelik zoretanin tedavisinden ötürü saç derim pul pul dökülüyordu. kuruluk ve matlaşma da biraz da bu yüzdendi.

düzenli olarak haftada iki kere, banyoya gireceğim gün işten gelir gelmez saç diplerime yoğunlukta olmak üzere saç uçlarıma sürüp iki saat bekletiyorum. iki saatin sonunda banyoya girip bi güzel şampuanıyla iki kez yıkıyorum. bazen çokk azıcık saç kremi uyguluyorum ama uygulamadığım zamanlarda da saçım yumuşak oluyor zaten.

dökülmeler normal seviyeye indi. zaten her banyoda belli bir miktar saç dökülmesini doktorlar da söylüyor anormal karşılamıyorlar. saçlarım parlak ve ipeksi.
ben zoretanin tedavim bittikten hemen sonra başladım HC ye ve saç derim eski sağlığına kavuştu.

herkese tavsiye ederim.

bende kullandım ama hiçbir sonuç alamadım.1şişe kullandım.saçlarımı çok döktü.güya başta döküyomuş ama 2.ye cesaret edemedim

benim de 4. kullanışım. gecen gün sacımın rengini evde actım dolayısıyla baya sertleşti saman gibi oldu. bu bakım yağı biraz yumuşatttı. çok kuru bi saç tipim olduğu için duştan sonra balsam,sprey yumuşatıcı ne bulsam sürüyordum ama pek gerek kalmadı. benim asıl derdim uzaması,suan cok kısa saclarım ama o konuda yorum yapmak için henüz erken:bbo:

kızlar bu arada ben mecitefendinin ısırgan şampuanını almıstım, şimdi hc den sonra onunla yıkadım. yumuşacık oldu saçlarımkaydirigubbakcemile3

çok kötü yaptı saçlarımı (

üstelik sabredip 3 şişe kullandım,ama nafile..
badem yağı ile zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum,daha iyi geliyor..

Evet mesela ben mecitefendi saç bakım yağı kullanıyorum eminönünde 9 10 TL beşiktaşta 12 :) hihoyyyt

arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık 2 yıldır ara vererek kullanıyorum.saçlarım röfleden dolayı yanmıştı.sürekli kestiriyordum ama süreklide röfle yapıyordum.en sonunda yandı tabi mahfoldu.hiç saç diye birşey kalmamıştı yani resmen süpürge gibiydi saçlarım sünüyordu rezalet haldeydi.yağlar karıştırdım her yolu denedim en sonunda bu ürüne rastladım ve 2.şişeyi bitirdiğimde tüm arkadaşlarım hayret ettiler.saçlarımı kestirmiyorum artık.uzuyor saçım.üstelik saçımın uçlarında hala röfle var.yumuşacık ve çok kolay şekil alıyor.ben 2 yıldır vazgeçemedim bu üründen ki saçlarım düzelmiş olmasına rağmen bakımımı bu şekilde yapıyorum.benim tavsiyemle alan arkadaşlarımda çok memnun.hatta biz ortak sipariş veriyoruz ki çok daha ucuza geliyor böylece.ben ayrıca gliss in şampuanını ve durulanmayan saç kremini tavsiye ederim.asia beauty kullanıodum ama şu an bulamıorum piyasada.yinede kullanıorum ve gerçekten artık saçlarıma hayranım :) bi ara elseve kullandım ama sertleştirdi biraz.bazı arkadaşlar çok olumsuz yorum yapmış.şaşırdım açıkçası.herkese aynı etkiyi göstermiyor demek ki.ama ben kendi adıma çok memnunum...

bende almayı düşünüyorum sadece saçlarımın kuruluğundan şikayetim var.bazıları bu ürünün dahada kuruttuğunu söylemiş.saçları kupkuru olupta etki gören yok mu bu üründen? birde alırsam şampuanıyle brlktemi alıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…