Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

Arkadaşlar aynı ürünü ben de kuLLanıyorum faydasını görememiş oLanLar oLmuş tabi ne için kuLLanıLdığına bağLı,ben fazLa şampuan değişikLiği yaptım kısa sürede bu yüzden saçımda kepek oLmaya başLamıştı hemen kuLLanmaya başLadım bu ürünü daha önce de kuLLanıyordum zaten,kepekLeri direk yok etti saçında en az 45 dk durması gerektiği yazıyor zaten ama saçın duruLanma şekLi çok önemLi,düzgün duruLanmayınca saçında haLa yağ hissediyorsun bazen kaşıntı yapıyor fakat hiçbir zararı yok sonuçta döküLmeye kesinLikLe etkiLi tararken avuç avuç saçLarı döküLen kişiLerin biLe iLk kuLLanışta tarağa geLen saçLardaki azaLmayı fark edeceğini düşünüyorum. İçinde neLere yardımcı oLduğu tek tek yazıLmış zaten,döküLmeye,kepeğe,uzamaya... birçok yararı var ve içeriğindeki yağLar zaten kendi başLarına da yararLı yağLar,öneririm

Kuaför mağduruyum saçlarım sapsarı olmştu onları kapatmak için 4 kere boyattım haliyle yıprandılar hemen hc sipariş ettim kapıda ödeme imkanı da var kullanmaya başladığım ilk günü yumuşacık oldu saçları çabuk yağlanan biriyim acaba ağırlaştırır mı dedim aksine dolgun yaptı 1 senede baya uzadı saçlarım kaldı ki ben düzenli kullanmadım .. Hala arada vazgeçemediklerimden tavsiye ediyorum ..

ben kullandım hc.
az önce başka bi topiğe de yazmıştım;
kullandığım süre boyunca saçım hiç dökülmedi desem yeridir, yeni saç çıkarttı mı bilemiyorum, yalnız yağlandırdı saçımı..
benim kafamı karıştıran noktası; saçımıza en ufağından yumurtalı bakım maskesi bile yapsak farkı farkediyoruz haftada bir yapsak bile iyi geliyor öyle değil mi? oysa bu hc yi kullanmayı bıraktığın günden itibaren saçınız eskisi gb dökülmeye başlıyor! yani en azından bir hafta daha saçınız sağlıklı görünmüyor! ki ben şişeyi tamamen bitirdim. bi ömür boyu da hc kullanacak değilim.

açıkçası bu tür ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum, inanın evde hazırladığımız bakım kürleri bunlardan çok daha faydalıdır üstelik çok daha ekonomik...

teşekkürler canım uyarıların için..

bence de para tuzağı bunlar..evde bakım yapsak daha iyi..
mutlu haftasonları

Sürekli gelen reklamlardan etkilenip bende aldım...

sampuanla brlikte ise yariomus guya...

benim 2. kullanimim ama pek bisi fark edemedim..

badem ve menekse yagi sanki daha yumusak yapiodu saclarimi..

kesin ve net benim saclarimi uzatti güzellestirdi diyen var mi arkadaslar???

menekşe va badem yağı ve birde jojoba yağı super :))

arkadaşlar ben 2009 da kullanmıştım 2010 hazirana kadar evet saçlarım uzamıştı ve çok bakımlı görünüyordu. neredeyse 6-7 aydır kullanmıyorum saçlarımın uzaması yavaşladı. bugün yeniden başladım. bir de en güzel yanı kötü kokmuyor.:90:

ben de geçen ağustos ayında kullanmıştım ve baya bir etkisi oluştu.beş yoldır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum da öyle inatçı,uzamayan saçlarım var.onu kullandığım süre zarfında cidden saçlarım uzadı.en yakın arkadaşım ve kuzenim bile fark etti bunu.hatta saça parlaklık veriyor.dışarı çıktığımızda kuzenm durup durup saçlarıma bakıyordu:)kendimi elidor reklamlarındaki kızlar gibi hissediyordum valla:)ben de işe yaradı kullandığım süre zarfınca ama bırakınca saçlarınız gene eski haline dönüyor.o parlaklığı ve uzama hızı şu an yok.gene almayı düşünüyoum.ben geceden sürüp sabaha yıkıyordum baya yumuşacık oluyordu.kokusu da kötü değil hatta güzel bile diyebilirim arada koklardım şişesini.

bu arada hemen ilk kullanımda mucize şeyler beklemeyin.ben de kullanırken hep acaba işe yaramıyor mu diyordum pek bir şey fark etmemiştim.bir ayın sonunda saçınızdaki değişimi fark ediyorsunuz.

bi de kullananlar nasl kullandkları anlatabilrmi. ben 2 saatten fzla bekletiyorm mesela ve diplerine masaj yaparak uygulayp bekletiyorm. farklı sekilde uygulayan varmı?

ilk kullanışımda şişem yarıya inmiş demişsin ya çok sürmene gerek yok az miktar yağ bile yetiyor saçına sanki az gibi geliyor ama az miktarı yeterli oluyor yani..bn mesela fıs fısıyla kullanmadım.saclarıma süreceğim zaman fıs fıs kısmını açıp azcık azcık elime döküp diplerine yediriyordum.evde bir tane kullanmadığım tarağım var onunla da en son diplerinden başlayarak tarıyordum saçlarımı.bn genelde haftasonları yatmadan önce sürüyorum tülbentle falan saçımı bağlayıp öyle yatıyordum ve sabaha kadar daha bir yumuşak oluyordu saçlarım:)

ben 7 aydır kullanıyorum..düzenli olarak..saçlarım iki kat uzadı..omuzlarımda olan saçlarım kürek kemiklerimden aşağıya indi..yanık yanıktı toparladı,çok memnunum..bitmeden sipariş veriyorum,alışkanlık yaptı bende..önceden kullanmadığım yağ kalmadı,entele,sinemaki,turp kalmadı ama bu kadar etkili olmamıştı hiç birşey..ama sabretmek gerekiyor..bende etkisini 3.şişeden itibaren göstermeye başladı..kesinlikle tavsiye ediyorum..

3. kullanımım ve pek bir fark yok ama düzenli ve daha uzun süre kullanılmalı diye düşünüyorum 2. şişeye geçerken etkisini gösteriyormuş bakalım sonucu hep beraber görücez:)

bu hc den bende alıp kullanmaya baslamayı düsüüyorum ama sadece sac diplerime..yani cıkan sac daha hızlı uzasın gür ve saglıklı cıksın diye..aynı zamanda pantogar diye bir ilac var dermatologum anneme vermisti tırnaklarınız ve saclarınız gücsüzlesirse rahatlıkla kullanabilirsiniz bir zararı yok demisti..haftada 2 kez hc sürüp 2 saat fln bekleyip yıkarsam 3-4 ayda gözle görülür sonuc alırmıyım sizce röfleli saclarıma ?

arkadaşlar size şöyle söyleyeyim birincisi ben hc bakım yağı ve şampuanını birlikte kullanmayı denedim saçlarım feci derecede kaskatı oldu ki zaten bakım yağının klavuzundada yazıyor başka bir şampuanla kullanabilirsiniz diye ben bir süre bioblasla kullandım saçlarımı onardı ve gerçkten uzamasını sağladı fakat fakat fakat!! bu tür işlemlerde insanların saç yapıları da çok önemli benim saçlarım çok gür değildir ve yumuşaktır genelde ama bir arkadaşım kullandığında memnun kalmadı saçları gürdü ve kuruydu keçe gibi yaptı saçlarını o yüzden benim size önerim ilk önce saç yapınızı öğrenin ne tür bir karışım kullanmanız gerektiğine ondan sonra karar verin.. ben şu an dax kullanıyorum ondan da memnunum ama dediğim gibi benim saçım bu tarz bitkisel karışımları kaldırıyor ve sertleşmiyor... iyi saç uzatmalaaaaaaaaaaaar...

yaklaşık bir ay kullandım şimdi yenisini sipariş vericem saçlarım cansızdı hacimsizdi şimdi o kadar dolgun ki şaşırıyorum hatta bazen fazla kabarık,uzadığını da farkettim ama öyle aman aman bir uzama değil normalin biraz üstünde uzadı gibi tavsiye ediyorum 2. şişeyi sipariş vericem

arkadaşlar hangi ürün daha ilk kullanmda mucizeler oluşturur ki zaten.bence sabırlı olun.ben bir ay kullandıktan sonra saçlarımdaki değişim gözle görülür derece başladı.hatta çevremden saçlarımın ne kadar parlak ve güzel olduğunu dair iltifatlar duymaya başlamıştım dediğim gibi bir ay sonra.hemen yılmayın:)

merhaba arkadaşlar,
bende buradaki ve diğer forumlardaki yorumlara bakarak hc kullanmak istiyodum fakat emin olamıyodum. bi arkadaşımın kullanması ve tavsiyesi üzerine bende sipariş ettim. şu an bakım yağının 2. şişesini yarıladım yani yaklaşık 2 ay kulladım. ayrıca şampuanınıda aldım. gerçekten güzel bir ürün. saçlarımda daha hızlı uzuyor. ama öyle abartı bi uzunluk düşünmeyin. daha önce loreal, bc, organix ürünleri kullanan biri olarak gerçekten aralarında en iyisi bu gibi.

birde belirtmek istedim benim saçım kulak altıma kadar kendi saçı ama uçlarında boya var. sadece boyalı kısımları kendi rengine boyatıorum.bu şeklde uzasınlar.:)

arkadaşlar merhabalar....ben ağustosta başladım kullanmaya..önce hiç uzatmadığını düşündüm..ama hiç ara vermeden iki ay kullandım haftada üç bazen iki kez..iki ayın sonunda iki hafta ara verdim tekrar kullandım taki bu zaman kadar.. saç uzatmak için yapmadığım,denemediğim bitki,yağ vs kalmadı..düzenli kullandım hcyi şimdi vazgeçilmezim oldu...şiddetle tavsiye ederim alıp uzatmıyor diye bir kenara atmayın...ben işten gelince saçlarıma sürüyorum,yemek yapıyorum ,dizi izle derken iki üç saat kafamda kalıyor..haftada iki veya üç kez kullanıyorum düzenli olarak ama..saçlarım omuzlarımdaydı ağustos ayında şimdi kürek kemiklerimi geçti ..yaklaşık 18-19 cm uzadı abartmıyorum..çünkü ağustosta neredeyse küttü saçlarımm..sabredin ve kullanın arkadaşlar gerçekten faydasını göreceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…