HCG CİLERRR:)

Hadi gozun aydin sakin kotu bisi dusunme iki gunde bir tekrarla testi zaten ikiye katlarsa belli bi gun verir sana dr kontrol icin cok sevindim gozun aydin tekrar
Evet canım pazartesi yine istedi su an için iyi dedi. Progestoranda 18 oda iyi mis sağol canım Alllah im isteyen herkese nasip etsin

Canim erken ki daha cikmasi mumkun degil ki bn adete 4 kala yaptigim halde cikmadi kanda balim bnm bekle bence adet gunun gcsin
Kanda hemen belli olur diyorlardi ilac kullanmam gerektigi icin erken yaptim ama yine de guvenmedim sunuca 21 haziranda regl olmam gerekiyordu hala olmadim pazartesi kan testi yapacagim ama hislerim hamile oldugumu soyluyor 2 gundur istahsizlik halsizlik mide yanmasi yasiyorym ilk hamilelik belirtilerimde boyleydi. Atesim de hep yuksek hic dusmedi

Canim bnm bence yarin bi kan ver sen adete 4 kala yaptim ki bnmde yapmam ve ilacin dozajini artirmam gerekiyodu ondan 4 gun once yaptirdim ve negTif cikti ama ben hic uzulmedim cunku hissediyodum ve dusun oruc bile tutmadim bebegim bnmle un besinlere ihtiyaci va rdedim vede yanilmadima detten bigun snra kanda cikti gebelik sende hissediyosan ilkiyle ayniysa bence yatin sabah git kan ver icindr rahatlasin cunku gebelik varsa kullanman gereken o ilacida kullanirsin dr verir sana folik asite baslarsin folidoce folbiolden daha iyi artik dr hanigisini onerirse erkenden baslarsin bunlara sana tavsiyem bi gun daha gecirme madem ilac kullanman gerekiyo gec kalmadan git kan ver bak ben o negayifr ragmen adet ten bi gun snra gittim kan verdim ve ilacimin dozajinj yukselttik simdi hayirlisi olsun ama snucu ogrenir ogrenmez banada haber et olur mu merak ederim simdi seni

Mrb adetim hep düzensiz 35-37 günlerde geliyordu normalde 47 gündü adet olmuyorum 3gun önce kan verdim beta 2.0 çıktı ayni zamanda bir buçuk gün suren pembe akıntı oldu sonra hemen gecti..
Geç döllenme fln kafam karıştı hamilelik için şüphe var mı tekrar kan testini garanti olması için ne kadar zaman sonra yapayım?

Tekrarla bence kan testini olasiligin var bebce

kizlar daha once yazmistim sat 12 mayis gebeligi 13 haziranda ogrendim 309 du 21 inde 1232 23 unde 1688 26 sinda 2076 ya yukseldi 1688 ken kese gorulemedi vajinal ultrasonda dis gebelikten supheleniyordu dr degerlerde artis dusuk diye bugun kese goruldu 3.8 mm yolk kesesi gorulmedi bos gebelik riski devam ediyor 2 gunde bir kontrol edilecekmis bos gebelik yasayanlar varmi ben bos gebelik gecirdim daha once ama gider gitmez ogrenmistm gec gitmistm beta hcg artis takibim olmadi

35. Gunde ogrendim 289 idi 37. Gun tekrar baktirdim 676 cikti 39. Gun keseyi gorduk 4+2 gunluk gec yumurtlama olmus... sata gore 9+3 ultrasona gore 8+4 gebeyim...

Bos gebelik gecirdim... ilk 26. Gunde ogrendim bhcg 15 di 2 gun sonra baktirdim 31 cikti 2 gun sonra 72 oldu artis iki katti ama 300 lerden sonra çift artmadi kese yaklasik 45. Gun gorundu yolk sac yoktu bhcg tekrar bakildi 1200 lerde... bu arada 33. Gun acik pembe cok az kanama oldu ertesi gun dr progestan basladi 45. Gune kadar kullandim sonra umudumu kesince bıraktım biraktiktan 2 gun sonra kese yapisi bozuldu 54. Gun kurtaj yapildi...

dun kese goruldu bugun agridan kivraniyorum kanamam var progestan verdi gonderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…