- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
amin saol cnm allah ragzi olsun ben yarin test yapicam insallah pozitifi gorurum.. cok zor bu surec rabbim yardimcimiz olsun...
saol kuzum yazarim insallah yaa allahim kabul ederse dualarimi....Amin cnm amin.ins o guzel haberi alirsin.banada yaz ama :)bende sevineyim
saol kuzum yazarim insallah yaa allahim kabul ederse dualarimi....
insallah cnm. bi ara evlat edinmeyi dusundum ama en az 5yil evli ve 30 yasini doldurmus olmak gerekliymis 10 yilimiz var demek buda hayirlisi bundada var bi hayir...Eder ins guzel Rabbim dualarimizi kabul.
insallah cnm. bi ara evlat edinmeyi dusundum ama en az 5yil evli ve 30 yasini doldurmus olmak gerekliymis 10 yilimiz var demek buda hayirlisi bundada var bi hayir...
Bazen aklimdan gecio cnm sanki hic olmuycakmis gibiKiz du bakalim daha 17 ay olmus.neler dion sen oyleee...
5uzeri gebelik vardir ama nie haftaya demis heralde adetinin gecikmesini beklio doktorun.insallah vardir gebelik cnmKızlar günaydınbilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?
Hamisim sonunda cnm :)Kiz du bakalim daha 17 ay olmus.neler dion sen oyleee...
5uzeri gebelik vardir ama nie haftaya demis heralde adetinin gecikmesini beklio doktorun.insallah vardir gebelik cnm
Insallah cnm insallahhUmarım arkadaşım
Hamisim sonunda cnm :)
Klomen kullandim yumurtam kendiliginden catladigi icin igne kullanmadik hic iki ay klomen kullndim olmadi gecen ay progestan kullandik bua ay yine adet olmadim belirtiler hamilelik gibi ama iste carsamba yada persembe doktora gidicem bakalim ne cikacak
Cok belirtim vardi cnm aksama yazarim telim yavas aksam esimin telinden girer yazarim cnm...Belirtilerin nelerdi cnim senin peki?
Cok belirtim vardi cnm aksama yazarim telim yavas aksam esimin telinden girer yazarim cnm...
2017 Subat anneleri ilk ogrendiginizdeki haftasini ve hcg leri yazar misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?