HCG CİLERRR:)

Kızlar günaydın bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?

Kızlar günaydın bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?
5uzeri gebelik vardir ama nie haftaya demis heralde adetinin gecikmesini beklio doktorun.insallah vardir gebelik cnm

Canlar 4+4'de kese görünmemesi normal mi sizce? Değer dün 294 çıkmıştı iki katına katlanmıştı ilk günden. Dr perşembe gel hem hcg bakarız hem keseye dedi...

Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?

2017 Subat anneleri ilk ogrendiginizdeki haftasini ve hcg leri yazar misiniz?

Merhaba;

5hafta 3 günlükken öğrendim. Beta hcg seviyem 2000.9 du. Maalesef keseyi göremedim tam 6.haftada beta hcg 4738 oldugunda keseyi gördüm sükür. Kızlar size tavsiyem cok acele edip endiselenmeyin bende aynı hataya düstüm kendime kızdım... Hepimize hayırlı hamilelik diliyorum, sag salim bebişlerimizi kucağımıza alalım. Allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inşallah...

4+3 te öğrendim 1964 tü degerim keseyi görmüştük çok şükür hemen bir hafta sonra da kalp atışı duyuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…