- 6 Nisan 2016
- 877
- 1.028
- 113
- 37
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Canım bu yolk saç kesesi kaçıncı hafta görülüyor bilgin var mı??Merhaba;
5hafta 3 günlükken öğrendim. Beta hcg seviyem 2000.9 du. Maalesef keseyi göremedim tam 6.haftada beta hcg 4738 oldugunda keseyi gördüm sükür. Kızlar size tavsiyem cok acele edip endiselenmeyin bende aynı hataya düstüm kendime kızdım... Hepimize hayırlı hamilelik diliyorum, sag salim bebişlerimizi kucağımıza alalım. Allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inşallah...
Merhaba;
5hafta 3 günlükken öğrendim. Beta hcg seviyem 2000.9 du. Maalesef keseyi göremedim tam 6.haftada beta hcg 4738 oldugunda keseyi gördüm sükür. Kızlar size tavsiyem cok acele edip endiselenmeyin bende aynı hataya düstüm kendime kızdım... Hepimize hayırlı hamilelik diliyorum, sag salim bebişlerimizi kucağımıza alalım. Allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inşallah...
Polikistik over misin cnm sende benim gbi tebrikler hamilemisin.tedavimi gordun nasil oldu
Canım bu yolk saç kesesi kaçıncı hafta görülüyor bilgin var mı??
Ne bilim cnm.insan belirti ariyo iste;(
Canlar 4+4'de kese görünmemesi normal mi sizce? Değer dün 294 çıkmıştı iki katına katlanmıştı ilk günden. Dr perşembe gel hem hcg bakarız hem keseye dedi...
11552017 Subat anneleri ilk ogrendiginizdeki haftasini ve hcg leri yazar misiniz?
Teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inşallah. Korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz adet sebebiyle doktora gittim pco lu olduğumu öğrendim. Herkes gibi yıkıldım uzun arastırmalar acabalar, ya çocuğum olmazsalar?. Doktorum 3 ay yasmin verdi tekrar. Ben bu sürecte spor ve diyete basladım sadece 4 kilo verebildim ama sağlıklı beslenmeyi ve sporu bırakmadım. 3 ay bitince hemen İbrahim Saracoğlu'nun soğan kürüne başladım. 3ay daha aralıksız soğan kürü kullandım. 35 Günde bir adet oldum. Sonra soğan kürüne ara verdim ikinci ay sonunda herhangi bir catlatma iğnesi vs kullanmadan Rabbime şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim... Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın netten araşatırmalar yapmayın. Sadece sağlıklı beslenin, spor yapın. Nescafe yi bırakın(yumurtaya iyi gelmediği söyleniyor) ben çok zorda kalırsam haftada 1-2 türk kahvesi içyordum. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin ve sağ salim kucağımıza alabilelim...
Neguzel cnim.bende ictim sogan suyu 3ay 21gun ictim 7gun ara verdim ama bisi olmadikac kiloyla hamile kaldin peki cnm ?
Hayirlisi canim hic kafaya takmamaya calis. Bazen streste cok etkiliyor bu durumlari. Insallah en kisa surede seninde guzel haberini aliriz. Rabbim herkese tez vakitte saglikli bebekler nasip etsin. Ben 1.63 boyundayim 64 kiloyum biraz fazla kilom ama hayirlisi artik doktorlar hamilelerin kilo almasina cok musade etmiyor bakalim nasil bir surec bizi bekliyor... sen kac kilosun pko kilo yapti mi??
Yapiyor sanirim cnm.1.65 boy 71kiloyum ben cok demi;(((Rabbim hayirlisini versin cnim be dicek bisey yok.sen 64lemi hamile kaldin ?
4 5 haftalıktır benım de ılk 97,54 tı doktor öyle dedi 128.79Ben de Şubat 17 annesiyim sanırım :)
Hamile olduğumu dün öğrendim, dün sabah kan testi yaptırdım, HCG 12876 çıktı.
Bizim hesaba göre 6-7 haftalık olması lazım, bu hafta ilk doktor randevumuza gideceğiz.
Bende cok merak edıyorum normalde iştalı bırıyım bakalım ne olacakMaalesef pko kilo yapıo 5 ay spor yaptım düzenli beslendim 68 den 64 e kadar düsebildim sadece...
Evet canım 64 le kaldım daha kilo almadım daha küçük bizim melek. Bakalım Allah nasip ederse kaç ile kapatacağız hamilelik dönemini.
Su an 6 haftalığım aynı Zaman'daBen de Şubat 17 annesiyim sanırım :)
Hamile olduğumu dün öğrendim, dün sabah kan testi yaptırdım, HCG 12876 çıktı.
Bizim hesaba göre 6-7 haftalık olması lazım, bu hafta ilk doktor randevumuza gideceğiz.
Cok normal benım 384.5 tı cuma da 1155 olduKızlar sat 6 mayıs yumurtalama tahmini belirtilere göre 21 mayıstaydı
Dün beta hcg 477 çıkması normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?