HCG CİLERRR:)

Canım bu yolk saç kesesi kaçıncı hafta görülüyor bilgin var mı??

Polikistik over misin cnm sende benim gbi tebrikler hamilemisin.tedavimi gordun nasil oldu

Polikistik over misin cnm sende benim gbi tebrikler hamilemisin.tedavimi gordun nasil oldu

Teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inşallah. Korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz adet sebebiyle doktora gittim pco lu olduğumu öğrendim. Herkes gibi yıkıldım uzun arastırmalar acabalar, ya çocuğum olmazsalar?. Doktorum 3 ay yasmin verdi tekrar. Ben bu sürecte spor ve diyete basladım sadece 4 kilo verebildim ama sağlıklı beslenmeyi ve sporu bırakmadım. 3 ay bitince hemen İbrahim Saracoğlu'nun soğan kürüne başladım. 3ay daha aralıksız soğan kürü kullandım. 35 Günde bir adet oldum. Sonra soğan kürüne ara verdim ikinci ay sonunda herhangi bir catlatma iğnesi vs kullanmadan Rabbime şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim... Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın netten araşatırmalar yapmayın. Sadece sağlıklı beslenin, spor yapın. Nescafe yi bırakın(yumurtaya iyi gelmediği söyleniyor) ben çok zorda kalırsam haftada 1-2 türk kahvesi içyordum. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin ve sağ salim kucağımıza alabilelim...

Ne bilim cnm.insan belirti ariyo iste;(

Benim belirtiler tamamen regly gibiydi. Kasık agrısı, göğüslerde hassasiyet tek farklı sey göğüste biraz renk değişimi olmuştu bide gece kalp carpıntısı(netten baktın erken hamilelik belirtisiymiş). senin adetine ne kadar var?? (umarım adet olmazsın bebiş gelir) tavsiyen erken gösteren testlerden al 15 tl ama diğer kitlere göre %99 hassasiyeti var.

Canlar 4+4'de kese görünmemesi normal mi sizce? Değer dün 294 çıkmıştı iki katına katlanmıştı ilk günden. Dr perşembe gel hem hcg bakarız hem keseye dedi...

Çok normal ben 6.Hafta da gördüm beta hcg 4748 di. Bazen 6. hafta da bile gözükmüyormus ozaman emin olmak için vajnal ultrason gerekiyormus. Çok sükür bende gerek kalmadım. Hiç panik yapmayın kafanıza takmayın. En kısa sürede görürsünüz inşallah.

Neguzel cnim.bende ictim sogan suyu 3ay 21gun ictim 7gun ara verdim ama bisi olmadikac kiloyla hamile kaldin peki cnm ?

Neguzel cnim.bende ictim sogan suyu 3ay 21gun ictim 7gun ara verdim ama bisi olmadikac kiloyla hamile kaldin peki cnm ?

Hayirlisi canim hic kafaya takmamaya calis. Bazen streste cok etkiliyor bu durumlari. Insallah en kisa surede seninde guzel haberini aliriz. Rabbim herkese tez vakitte saglikli bebekler nasip etsin. Ben 1.63 boyundayim 64 kiloyum biraz fazla kilom ama hayirlisi artik doktorlar hamilelerin kilo almasina cok musade etmiyor bakalim nasil bir surec bizi bekliyor... sen kac kilosun pko kilo yapti mi??

Yapiyor sanirim cnm.1.65 boy 71kiloyum ben cok demi;(((Rabbim hayirlisini versin cnim be dicek bisey yok.sen 64lemi hamile kaldin ?

Ben de Şubat 17 annesiyim sanırım :)
Hamile olduğumu dün öğrendim, dün sabah kan testi yaptırdım, HCG 12876 çıktı.
Bizim hesaba göre 6-7 haftalık olması lazım, bu hafta ilk doktor randevumuza gideceğiz.

Yapiyor sanirim cnm.1.65 boy 71kiloyum ben cok demi;(((Rabbim hayirlisini versin cnim be dicek bisey yok.sen 64lemi hamile kaldin ?

Maalesef pko kilo yapıo 5 ay spor yaptım düzenli beslendim 68 den 64 e kadar düsebildim sadece...
Evet canım 64 le kaldım daha kilo almadım daha küçük bizim melek. Bakalım Allah nasip ederse kaç ile kapatacağız hamilelik dönemini.

4 5 haftalıktır benım de ılk 97,54 tı doktor öyle dedi 128.79

Bende cok merak edıyorum normalde iştalı bırıyım bakalım ne olacak

Su an 6 haftalığım aynı Zaman'da

Kizlar selaaaam

Ben 3 haftalikken ogrendim, bebegim var kucuk onu tasirken surekli belim agriyordu. Ben de cocuk kilo aldi falan saniyordum adetime 5 gun kala test yaptim, silik 2. Cizgi cikti. Kan testim de ayni gun 10'du. 2 gune bir artti cok sukur, simdi 5. Haftam bitti, 6. Dayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…