HCG CİLERRR:)

Allah evladına uzun ömür versin minik melegini de saglikla kucağına almayi nasip etsin canim, erken gebelik testi mi yaptin benim de 5 gunum var daha da cesaret edemiyorum teste

Allah evladına uzun ömür versin minik melegini de saglikla kucağına almayi nasip etsin canim, erken gebelik testi mi yaptin benim de 5 gunum var daha da cesaret edemiyorum teste
Amin canim cok sagol, darisi herkesin basina evet predictor early ile yaptim, 2 gun gecince de icim rahat etmedi kaset testle de yaptim. Bu hafta da ilk kontrole gidicem

Hayirli olsun cnm.bizede dua et

Bende mens ten 3 gün önce öğrendim normal idrar testi ile çok silik çıktı sonraki gün erken gebelik testi aldım onda daha net çizgi oluştu aynı gün beta hcg baktırdım ve 259 geldi iki gün sonra 624 geldi bir hafta sonra ultrasonda baktırdım ama kese görünmedi saha sonra tekrar beta baktırdım 6300 geldi ve tekrar ultrasonda baktırdım zor da olsa kese göründü.

sabah beta hcg 1282di öğlen 1239a düstü bebeğimi kayıpmı ediyorum.
Canım neden batırdın ki aynı gün iki kere bir problem mi var ben farklı sebeplerden kan vermiştim gün içinde her ikisinde de hcg bakmışlar dı ikiside farklıy dı bir problem olmadı bir hafta sonra tekrar baktırdım çok iyi yükselmişti

pazartesi aksam üzeri kananmam oldu acile geldi betam yükselite oldu için doktorum birsey yapamadı ultrosndada göremedi için çarsambaya kontrole gelmemi istedi ama sabah şiddetli karın acısıyla uyandım kontrole erken geldim doktorum ultrosnda tekrar birsey göremedi ve betamı takip etmek için beni hastaneye yatırdı oyüzden aynı gün içinde iki kere baktılar renkli ultrosnda girdim şuan doktorumu bekliyrm ve çok korkuyorum düşüklüğü beni korkutyo

Allah'ın ıznıyle bırsey olmaz insallah

Kızlar bende ilk geçen hafta öğrendim..3günüm geçiyordu 149 çıktı bu hafta tekrar gidicem inşallah vardır
Vardır Canım benım 3 günün şafağı 97.54 tü 2 gunde bır sağlık ocağında ölçtürdüm 384'5 cuma da 1155 oldu yarın yine gıdecegım bu arada kesemde gözüktü ıcını rahat tut

Vardır Canım benım 3 günün şafağı 97.54 tü 2 gunde bır sağlık ocağında ölçtürdüm 384'5 cuma da 1155 oldu yarın yine gıdecegım bu arada kesemde gözüktü ıcını rahat tut
Canim kese 5 ci haftada gorunuyo dimi bende yarin gidicem gormeye ins gorunur 5 + 3 bnm hesaba gore en son 16 mayista adet olmustum otomatik hesaplayinca oyle cikiuo

Canim kese 5 ci haftada gorunuyo dimi bende yarin gidicem gormeye ins gorunur 5 + 3 bnm hesaba gore en son 16 mayista adet olmustum otomatik hesaplayinca oyle cikiuo
Canim gittin mi doktora? Ben bugun gittim, her sey yolunda cok sukur Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin

Canim gittin mi doktora? Ben bugun gittim, her sey yolunda cok sukur Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin
Gittim cnm bnm benim sipa ustten gostermedi kendini biraz korkuttu anacini dr b hcg istedi tekrar dis gebelikten suphelenmis yuzu bi asildi sorma nerdeyse aglicaktim kanda da 7432 cikti kandaki degere gore vajinal usg dr bakariz dedi knusuruz duruma gre dedi vallahi kadinda degeri gorunce cok sevindi ya bnde sevibdim cok sukur keseyide bebegide gorduk bebisde olusmus 5+5 gunlukmus bebis rabbime bin sukur 8 temmuzda kalp atisi icin cagordi beni rabbim herkese nasip eylesin anne olup kucaklamayi

4 5 haftalıktır benım de ılk 97,54 tı doktor öyle dedi 128.79

Dün doktora gittik, ultrasonda gördük bacaksızı :)
7. haftanın içindeyim şuanda, 4-5 tane test istedi, bizde kan uyuşmazlığı var, evde de köpeğim var, bunlar sorun yaratır mı bakacağız, sonuçları öğrenmeye gideceğiz Pazartesi günü.

Bizim de kopegimiz ve kedilerimiz var. Benim 2. Hamileligim, hicbir sorun yasamadim ilkinde. Toxoplazmam negatifti, sadece kedilerin kum kabini sen degistirme demisti doktor. Be kadar rahat olursaniz o kadar huzurlu bir 9 ay gecirirsiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…