HCG CİLERRR:)

Ben gebeligimi gec farkettim 6 hafta 5 gunluktu. Evde test yaptim gorunce doktora gittim asiri bulantiyla. Hic hcg yaptirmadim, ultrasonda direk kese ve kalp atisini aldik cok sukur. Erken ogrenince insan stres yapiyor bence, gunler gecmiyor gibi geliyor insana

Bizim de ayni ben de bayramdan sonra gidecegim kalp atisi icin

Kizlar dun 10 gun gecikme ile kan testi yaptim 194.6 cikti kese gorunmedi tabii, dr deger dusuk gec dollenme olabilir dedi tekrar test istedi bugun tekrsr yaptirdim 300lerde. Pazartesi tekrar. Neredeyse 1000lere ulasmasi gerekiyormus degerimin. Insaallah saglikli bir sekilde Allahin kudreti tecelli eder ve yavrum bana saglikla tutunabilir.

Yavrum tedtleri iki gu srsyla mi yaptin bence gec dollenme olmustur pazarreside baktir hcg ye bakalim kac cikicsk hrmen kotu dusunme balim bi pazartesifr bakalim degere bizede haber et icini ferah tut iyiyi cagir iyi olsun hep uzme kendini bak icindr bi bebrk sana muhtac sana tutunmaya calisisan bi bebegin var gec de dollense suan sana ihtuyaci var hep iyi seyler dusun cnm bnm iki gundr bir tekrsrla kan testini zaten pazartesi belli olur snucu dualsrim sizinle canim bnm allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasio eyleisn

Amiiinnnnn Allah bin kere razi olsun dusunmeyeyim diyorum ama aklimdan çıkmıyor ki 2 ay once bi bebegimi kaybettim ondan dolayi daha cok korku var, biraz erken davrandim sanirim test yapmak için Allah buyuk pazartesi günü tekrardan test yapilacak bakalim mevla bizim için ne yazmış hayırlısı ile olur insaallahh

merhaba kizlar sat 12 mayis gebeligi 13 haziranda ogrendim 309 du dun tahlil yaptirdim 13 unden bugune 1688 e cikmis vajinal ultrasonlada bakti kese gorulmedi sizde deger dusuk degilmi bukdr gune cok tedirginim

Dualarim senjnle kuzjm adjn ne senjn ayrica bnde nisanda kaybettim simdi hamikeyim sukir heo iyi seyler dusundjm gecmisi unutmaya calisarak geleceege adim attim bn iki dusuk bikimyasal yasadim haliyke baya korkutucu oluyo ama egerki hiz iyi olmazsak heo stresli olursak yine ayni seyleri sil bastan yasariz yani gerek yok rabbime siginip ona inanip guvenim brbeklerjmjzk yine rabbjme emanet edio onumuze bakarsak eminimki bj kez farkli olacak hersey ben inaniuorum allahinda izniyle kucaklayacagiz ins bebislerjmjzj sende bhna inan ve stres yapma olur mu hakkimizdaki hayirli olan neyse onh versin rabbim

merhaba kizlar sat 12 mayis gebeligi 13 haziranda ogrendim 309 du dun tahlil yaptirdim 13 unden bugune 1688 e cikmis vajinal ultrasonlada bakti kese gorulmedi sizde deger dusuk degilmi bukdr gune cok tedirginim
Valka bnm kese ustten gorunmedi 7432 ikti ona ragmen vajinal bakti vr zor gordu bekle ve yenile bence stresten uzak dur bazen olumsuz etkiliyo bizi korkma hrmen gec dollenme olusmustur artisa bi baktirirsin pazartesi sende tekrar korkma sakin tamam mi diger arkadasa dedigim gbi bekle hemen gorunmeye biliyo gec dollenmeden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…