Hcg değeri düşük çıkanlar!

tugba1411

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
336
25
118
Kocaeli
değeri düşük çıkıp yükselen arkadaşlar, birbirimize destek olup umut veririz diye actım bu konuyu! ben normal yolla 2 kez hamile kaldım 1. si düşükle sonuçlandı, 2. si ise dış gebelik oldu! ocak ayında ilk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı. nisan ayında 2. tedavim oldu! 20 nisanda transfer yapıldı. 2 tane 3. gün embriyosu! 1 mayıs da 11. günümde tahlil yaptırdım degerim 27.35 cıktı. 3 mayıs yani 13. gün 89,84 cıktı. 15. gün 289 cıktı. umutla, heyecanla, korkuyla, umutsuzlukla neler olacagını bekliyorum!
benim gibi hcg değeri düşük olup sonra yukselen, gebeliği devam eden arkadaslar lutfen başınızdan geçenleri yazın! ben ve benim gibi olanlara umut olsun!

KİMSE YOK MU UMUTLARIMIZI YEŞERTECEK?

Son düzenleme:
Malesef güzel şeyler yazamicam kendimle ilgili ...senin düşük başlamış ama 2 güne artmış ne güzel benim 12.gün 23.19 çıktı 14.gün 11 e düştü sonrada malum 2.5 ve agır bir adet dönemiyle ilk hamilelik serüvenim bitmiş oldu...ve buna kimyasal gebelik deniliyormuş...

herseyde bir hayır vardır! benim ilk hamileliğimde degerim yuksek baslamıstı fakat artmamıstı, doktorum saglıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi, saglıksız oldugu ıcın vucut tutunmasına engel oluyor dedı! o yuzden buyuk konusmayayım ama özürlü olmasındansa düşük olması daha iyi! sonradan yapılan tarama testlet-rinde sorunlu oldugu ortaya cıkınca karar vermek daha zor!

öyle düşünüp avutuyorum kendimi zaten canım evet sonradan karar vermek çok daha zor...

Ever arkadaslar yorumlara cok ihtiyacimiz var benimde

10. Gun 18.71
11. Gun 32.50
13. Gun 66.50.
15. Gun 114.60

3 . Gun embriyosu, soylenene gore orantili artmasi gerekiyor benim oranti iyi AMA dusuk degerle basladik var mi Boyle olan???

Tugbacim genede testi 2 gun sonra tekrarla Ben tekrar 4 gun sonra yaptircam

Tugbacim genede testi 2 gun sonra tekrarla Ben tekrar 4 gun sonra yaptircam

ya bende dun yaptırdım yarında yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek yok, sonuc beklemek falan boşyere geriliyorsun stres yapıyorsun 3. gün embriyosu zaten. 15 mayısa kadar sabırla bekle dıyor! bilemedim ki ne yapsam

ya bende dun yaptırdım yarında yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek yok, sonuc beklemek falan boşyere geriliyorsun stres yapıyorsun 3. gün embriyosu zaten. 15 mayısa kadar sabırla bekle dıyor! bilemedim ki ne yapsam

Ya bilemiyorum ki benden surekli istiyorlar iyi diyirlar artis hatta bugun israrla sordum gunune gore cok mu dusuk diye, hic ona takilmayin deyip duruyor hemsire onemli olan orantili artmasi diyor
SEN nerde tedavi gordun cnm?

Ya bilemiyorum ki benden surekli istiyorlar iyi diyirlar artis hatta bugun israrla sordum gunune gore cok mu dusuk diye, hic ona takilmayin deyip duruyor hemsire onemli olan orantili artmasi diyor
SEN nerde tedavi gordun cnm?

ben kocaeli-izmit te yasıyorum. burada tup bebek merkezi yok. doktorum burada, (Eray ÇALIŞKAN çok seviyorum kendisini) tüm kontrollerimi tedavimi burada oldu. opu ve transfer EUROFERTİL de oldu. (yine kendi doktorum yaptı işlemleri) sen nerede tedavi gördün canım?

Tatlim degere hic yltakilma onemli olan guzel duzenli artmasi oda yolunda hic stres etme tatlim
Bu arada tebrik ederim insaalla gun gelir dogum haberinide okuruz

Bende balikesirde yasiyorum cnm, Ankara gurgan klinikte tedavi gordum insallah devam eder suan tek korkum bu
Guzel orneklere ihtiyacimiz var
Gercekten gec tutunma diye birsey var mi acaba Buna inanmak istiyorum, yillar sonra gelen mutlulugum bozulmasin istiyorum

inşaallah canım! bu kacıncı denemen?

canım bende geçen sene eray beyin hastasıydım ama kocaeli üniversitesindeydi hiç memnun kalmadım kendisinden şimdi nerede gördün sen onunla tedaviyi bende ondan kalan donmuş embriyolrımı koü de yiğit bey var süper bir dr o yaptı transferimi eray bey şimdi nerede acaba koü de tüp bebege bakmıyor diye biliyorum çünkü... bide emek bey vardı merkeze gittiğimde kim varsa o bakıyordu bu sefer tek doktor baktı ve süper ilgiliydi özel hastane olmamasına ragmen doktor özel ilgileniyordu ...

kızlar degerlerinize güvenin artış var sonuçta takıpta üzülmeyin bakın düşse hemen düşerdi benim 14 .gün düştü değerim muhtemelen baktırsaydım 10.günüm 12.günümden daha fazla çıkardı yani 12.gündede değerim düşmüştü ama ben 10.gün baktırmadığım için anlamadım ama idrarda gebelik testlerim 10.günden sonra solmaya başlamıştı anlicagınız böyle arkadaşlar üzülmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın şuanda ikinizde hamişsiniz tebrik ederim.....

halen koüde devam edıyormus fakat dolphinde özel muayenehanesi var orada tedavı gordum ben. yumurtaların toplanması ve transfer işlemi eurofertilde oldu. işlemleri eray bey yaptı yine. sen neden memnun kalmadın? ne oldu? merak ettim özel deglse

inşaallah canım! bu kacıncı denemen?

Cnm 2. Denemem ilkki bahceci umut tup bebek, ikinci gurgan klinik simdiye kadar hic hamile kalamadim Bu ilk, korkuyla basladi insallah sevincle devam eder.sen ilk denemen ayni yerdemiydi?

Insallah cnm devam eder AMA etmese bile gene sukur etcemki rabbim bunu yasatti,sende umutlu ol hamile kalabildin insallah en Yakin zamanda kavusursun bebegine

benimde ilk denemem bahceci umut tup bebekte idi. ocak ayında yaptırdık. hıc memnun kalmadım ben. 3 yumurtam olustu 2 si dolllendi. 2 mi transfer ettiler tekmi muamma! aradan 2 ay gectı bu kez 11 yumurta toplandı 9 u döllendi!

kişisel bir sebebi yok koü de biliyorsun çok kalabalık var bide eray beyle görüşüyorsun emek bey bakıyor emek beyle konuşuyorsun eray bey bakıyor arada sabiha hanım giriyor araya şimdi düzen değişti yiğit bey herşeye hakim hastasının arkasında yani...senin toplam maliyetin ne kadar tuttu eurofertilde de işlemlerini eray beymi yaptı özel muayne ücreti ne kadar bide canım...

benimde ilk denemem bahceci umut tup bebekte idi. ocak ayında yaptırdık. hıc memnun kalmadım ben. 3 yumurtam olustu 2 si dolllendi. 2 mi transfer ettiler tekmi muamma! aradan 2 ay gectı bu kez 11 yumurta toplandı 9 u döllendi!

Demek ki o ay ki yanitin oyleydi cnm aslinda Ben memnundum AMA 5. Gun konusunda israrcilar 17 yumurtadan 1 yumurta kalmisti 5. Guns oda iyi degildi ondan biraz vazgectim ordan yoksa klinik bana gore son derece iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…