Malesef güzel şeyler yazamicam kendimle ilgili ...senin düşük başlamış ama 2 güne artmış ne güzel benim 12.gün 23.19 çıktı 14.gün 11 e düştü sonrada malum 2.5 ve agır bir adet dönemiyle ilk hamilelik serüvenim bitmiş oldu...ve buna kimyasal gebelik deniliyormuş...
herseyde bir hayır vardır! Benim ilk hamileliğimde degerim yuksek baslamıstı fakat artmamıstı, doktorum saglıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi, saglıksız oldugu ıcın vucut tutunmasına engel oluyor dedı! O yuzden buyuk konusmayayım ama özürlü olmasındansa düşük olması daha iyi! Sonradan yapılan tarama testlet-rinde sorunlu oldugu ortaya cıkınca karar vermek daha zor!
Tugbacim genede testi 2 gun sonra tekrarla Ben tekrar 4 gun sonra yaptircam
ya bende dun yaptırdım yarında yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek yok, sonuc beklemek falan boşyere geriliyorsun stres yapıyorsun 3. gün embriyosu zaten. 15 mayısa kadar sabırla bekle dıyor! bilemedim ki ne yapsam
Ya bilemiyorum ki benden surekli istiyorlar iyi diyirlar artis hatta bugun israrla sordum gunune gore cok mu dusuk diye, hic ona takilmayin deyip duruyor hemsire onemli olan orantili artmasi diyor
SEN nerde tedavi gordun cnm?
cok tesekkur ederızTatlim degere hic yltakilma onemli olan guzel duzenli artmasi oda yolunda hic stres etme tatlim
Bu arada tebrik ederim insaalla gun gelir dogum haberinide okuruz
ben kocaeli-izmit te yasıyorum. burada tup bebek merkezi yok. doktorum burada, (Eray ÇALIŞKAN çok seviyorum kendisini) tüm kontrollerimi tedavimi burada oldu. opu ve transfer EUROFERTİL de oldu. (yine kendi doktorum yaptı işlemleri) sen nerede tedavi gördün canım?
Bende balikesirde yasiyorum cnm, Ankara gurgan klinikte tedavi gordum insallah devam eder suan tek korkum bu
Guzel orneklere ihtiyacimiz var
Gercekten gec tutunma diye birsey var mi acaba Buna inanmak istiyorum, yillar sonra gelen mutlulugum bozulmasin istiyorum
canım bende geçen sene eray beyin hastasıydım ama kocaeli üniversitesindeydi hiç memnun kalmadım kendisinden şimdi nerede gördün sen onunla tedaviyi bende ondan kalan donmuş embriyolrımı koü de yiğit bey var süper bir dr o yaptı transferimi eray bey şimdi nerede acaba koü de tüp bebege bakmıyor diye biliyorum çünkü... bide emek bey vardı merkeze gittiğimde kim varsa o bakıyordu bu sefer tek doktor baktı ve süper ilgiliydi özel hastane olmamasına ragmen doktor özel ilgileniyordu ...ben kocaeli-izmit te yasıyorum. burada tup bebek merkezi yok. doktorum burada, (Eray ÇALIŞKAN çok seviyorum kendisini) tüm kontrollerimi tedavimi burada oldu. opu ve transfer EUROFERTİL de oldu. (yine kendi doktorum yaptı işlemleri) sen nerede tedavi gördün canım?
canım bende geçen sene eray beyin hastasıydım ama kocaeli üniversitesindeydi hiç memnun kalmadım kendisinden şimdi nerede gördün sen onunla tedaviyi bende ondan kalan donmuş embriyolrımı koü de yiğit bey var süper bir dr o yaptı transferimi eray bey şimdi nerede acaba koü de tüp bebege bakmıyor diye biliyorum çünkü... bide emek bey vardı merkeze gittiğimde kim varsa o bakıyordu bu sefer tek doktor baktı ve süper ilgiliydi özel hastane olmamasına ragmen doktor özel ilgileniyordu ...
inşaallah canım! bu kacıncı denemen?
kızlar degerlerinize güvenin artış var sonuçta takıpta üzülmeyin bakın düşse hemen düşerdi benim 14 .gün düştü değerim muhtemelen baktırsaydım 10.günüm 12.günümden daha fazla çıkardı yani 12.gündede değerim düşmüştü ama ben 10.gün baktırmadığım için anlamadım ama idrarda gebelik testlerim 10.günden sonra solmaya başlamıştı anlicagınız böyle arkadaşlar üzülmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın şuanda ikinizde hamişsiniz tebrik ederim.....
Cnm 2. Denemem ilkki bahceci umut tup bebek, ikinci gurgan klinik simdiye kadar hic hamile kalamadim Bu ilk, korkuyla basladi insallah sevincle devam eder.sen ilk denemen ayni yerdemiydi?
Insallah cnm devam eder AMA etmese bile gene sukur etcemki rabbim bunu yasatti,sende umutlu ol hamile kalabildin insallah en Yakin zamanda kavusursun bebegine
halen koüde devam edıyormus fakat dolphinde özel muayenehanesi var orada tedavı gordum ben. yumurtaların toplanması ve transfer işlemi eurofertilde oldu. işlemleri eray bey yaptı yine. sen neden memnun kalmadın? ne oldu? merak ettim özel deglse
benimde ilk denemem bahceci umut tup bebekte idi. ocak ayında yaptırdık. hıc memnun kalmadım ben. 3 yumurtam olustu 2 si dolllendi. 2 mi transfer ettiler tekmi muamma! aradan 2 ay gectı bu kez 11 yumurta toplandı 9 u döllendi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?