değeri düşük çıkıp yükselen arkadaşlar, birbirimize destek olup umut veririz diye actım bu konuyu! ben normal yolla 2 kez hamile kaldım 1. si düşükle sonuçlandı, 2. si ise dış gebelik oldu! ocak ayında ilk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı. nisan ayında 2. tedavim oldu! 20 nisanda transfer yapıldı. 2 tane 3. gün embriyosu! 1 mayıs da 11. günümde tahlil yaptırdım degerim 27.35 cıktı. 3 mayıs yani 13. gün 89,84 cıktı. 15. gün 289 cıktı. umutla, heyecanla, korkuyla, umutsuzlukla neler olacagını bekliyorum!
benim gibi hcg değeri düşük olup sonra yukselen, gebeliği devam eden arkadaslar lutfen başınızdan geçenleri yazın! ben ve benim gibi olanlara umut olsun!
KİMSE YOK MU UMUTLARIMIZI YEŞERTECEK?
ben varım. 1 nisanda transfer oldu ve betam hep düşüktü. Iki katı geçtim, % 60 bile artmadı. Ama dün çok şükür kesemi ve bebeğimin kalbinin atışını gördüm. Kafana bir şey takma. Her şey olacağına varıyor.
ben varım. 1 nisanda transfer oldu ve betam hep düşüktü. iki katı geçtim, % 60 bile artmadı. ama dün çok şükür kesemi ve bebeğimin kalbinin atışını gördüm. kafana bir şey takma. her şey olacağına varıyor.
cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. kaçla başladı değerin?nasıl artış gösterdi
transferin 10. günü: 22
11. gün: 32
13. gün: 41
15. gün : 61
18. gün: 214
20. gün: 408
22. gün: 770
26. gün: 2322
28. gün: 3344
tablom bu. umut kırııcı. bir de ben çok çektim transfer sonrası. millet kabız olur ben 20 gün ishaldim. sonunda hemoroid ağrısından ölüyordum. idrar yolları iltihabı oldum. çok ateşlendim.
transferin 10. Günü: 22
11. Gün: 32
13. Gün: 41
15. Gün : 61
18. Gün: 214
20. Gün: 408
22. Gün: 770
26. Gün: 2322
28. Gün: 3344
tablom bu. Umut kırııcı. Bir de ben çok çektim transfer sonrası. Millet kabız olur ben 20 gün ishaldim. Sonunda hemoroid ağrısından ölüyordum. Idrar yolları iltihabı oldum. çok ateşlendim.
ben varım. 1 nisanda transfer oldu ve betam hep düşüktü. iki katı geçtim, % 60 bile artmadı. ama dün çok şükür kesemi ve bebeğimin kalbinin atışını gördüm. kafana bir şey takma. her şey olacağına varıyor.
asla umudunu kaybetme iki gün arayla aynı değer çıktığı halde 1,5 yaşında paşacım şuan rabbim kucağına almak nasip etsin
cnm yanlış hesap o senin transfer gününün 17. günü, tablo yumurtlama gününe göre,,, yani senin yumurta çatlama olayın çatlatma iğnesi yaptıktan sonra 1.5, 2 gün sonra ona göre yaparsan hiçbir sıkıntı yok ama artış 3 katı onu bilemiyorum bekleyip görücez
ozlem nerelerdesin? ne yaptın test yaptırdın mı?
cnm sonuç bekliyorum inşallah iyyi bir şey çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?