Hcg değeri düşük çıkanlar!

innohep kan sulandırıcı göbeğimden kendim vuruyorum, crınone jelın yerıne progestan verdı doktorum onu kalcadan hastanede yaptırıyorum. kalcam ve gobegım ıflas anlayacagın. bahcecının doktorları soruları cevaplıyor demıssın. neredeler? sen sordunmu degerlerını?

cnm kulube girdiğinde formları ararken başta, bahçeci gurubu diye bölüm var ordan sorabilirsin ben yarın sonucu alıp sorcam oraya ama nette bazı doktorlara sordum iyi dediler
göbekten vurulan iğneyi başka yerede yapabiliyormuşuz

buldum canım ama ben birebir canlı cevaplıyorlar ya bazen oyle sanmıstım. onlar cevaplayana kadar ben doktoruma gıderım zaten. ya ben oldum olası iğneden cok korkmusumdur zaten, kan verırken falan ıkı gozum ıkı cesme bır gorsen benı gulersın halıme cocuklar gıbı aglıyorum elımde degıl. gobegıme zor yapıyorum aglaya aglaya merasımle boyle dakıkarca cesaretımı topla falan baskasına yaptırmaya daha cok korkuyorum. doktor soylemıstı bacaktan koldanda vurabılırsın dıye ama cesaret edemıyorum gobege ancak. bu arada ben deli olacam beklemekten. bugunku tahlıl ıyıce kafamı karıstırdı.

Eklentiler

• $Tüp-bebek-beta-hcg-deðerleri-600x288.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1.660
rahat ol artık boş ver herşey olacağına varır.. sen ozaman kese görmeye yaklaştın 1500 lerde görülüyor yorumu yapılmış bazı yerlerde 2-3 geli ozaman sende görünce rahatlarsın inşallah

baştan değer düşük diye nedişe etmiştim ama tabloya gore 17. gün en yüksek deger 514 diyor benim 800 cıktı allahım aklımı kacıracagım!

cnm yanlış hesap o senin transfer gününün 17. günü, tablo yumurtlama gününe göre,,, yani senin yumurta çatlama olayın çatlatma iğnesi yaptıktan sonra 1.5, 2 gün sonra ona göre yaparsan hiçbir sıkıntı yok ama artış 3 katı onu bilemiyorum bekleyip görücez

ben varım. 1 nisanda transfer oldu ve betam hep düşüktü. iki katı geçtim, % 60 bile artmadı. ama dün çok şükür kesemi ve bebeğimin kalbinin atışını gördüm. kafana bir şey takma. her şey olacağına varıyor.

asla umudunu kaybetme iki gün arayla aynı değer çıktığı halde 1,5 yaşında paşacım şuan rabbim kucağına almak nasip etsin

cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. kaçla başladı değerin?nasıl artış gösterdi

cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. kaçla başladı değerin?nasıl artış gösterdi

transferin 10. günü: 22
11. gün: 32
13. gün: 41
15. gün : 61
18. gün: 214
20. gün: 408
22. gün: 770
26. gün: 2322
28. gün: 3344

tablom bu. umut kırııcı. bir de ben çok çektim transfer sonrası. millet kabız olur ben 20 gün ishaldim. sonunda hemoroid ağrısından ölüyordum. idrar yolları iltihabı oldum. çok ateşlendim.

tablon bana umut verdi cnm benimde

10. gün 18.71
11. gün 32.50
13. gün 66.50
15. gün 114.50

valla günlerdir stresteyim çok sağol allah yavrunu sana bağışlasın

hepsi strese bağlı biliyormusun kabızlıkta ishalde tamamen stresten canım diğer 2 denemede kuş tüyünde yattım diyebilirim...sonuç düşük...3.deneme hamile kaldım ve 3.denemede 7 saat yolculuk ve hiç yatmadım allaha şükür oldu oğluşum değerlerim karmakarışıktı düzensizdi hatta ikizdi biri düştü biri kaldı sen kendini dinleme rabbime havale et dua et...

dua etmek beklemekten başka çare yok. çok ağladım, zor dayandım ama o kalp bana her şeyi unutturdu. dün doktora dış gebelik mi çıkacak diye gittim. nasip kısmet.

cok tesekkur ederım ıcıme su serptınız ınan! ınsaallah kucagına almayıda nasıp eder rabbım!

asla umudunu kaybetme iki gün arayla aynı değer çıktığı halde 1,5 yaşında paşacım şuan rabbim kucağına almak nasip etsin

paşana allah hayırlı uzun ömürler nasip etsın ınsaallah! cok tesekkur ederım, bı nebze olsun rahatlattın benı

ozlemcım baksana yorumlara vallahı ıcım rahatladı cok sevındım!

evet cnm herkesin farklı o yüzden rahat olalım inşallah devam eder...
benim bir arkadaşımın 12. gün değeri 1200 ben hatta dedim kesin ikiz ama bir tane oğlu oldu
yani herkesin farklı çok düşük değerlede başlayan var çok yüksek değerlede
oyüzden doktorlar bile net birşey söylemiyor

Merhaba kizlar benimde ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi.ikinciyi yaptirdim ama buda kotuye gidiyor.13 gun-26 16gun-30 20gun-52 ve bugun yani 22. Gun -42 cikti cok kotuyum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…