Demek ki o ay ki yanitin oyleydi cnm aslinda Ben memnundum AMA 5. Gun konusunda israrcilar 17 yumurtadan 1 yumurta kalmisti 5. Guns oda iyi degildi ondan biraz vazgectim ordan yoksa klinik bana gore son derece iyi
düşük değer diyince çok düşük sandım sizin ki normal artmış Allah tamamına erdirsin
ben 6 deneme yaptım sadece 1 sefer transfere gidebildik 12.gün beta hcg 2.00 çıkmıştı yani negatif 2 gün sonra sıfırlamıştı zaten ....
11. Gun degerim 27,35
13. Gun 89.84
15. Gun 289 cikti! Sevinemiyorum yinede acaba iyi mi
Canim zaten doktorum birdaha tahlil yaptirmana gerek yok, 15 mayista gel kalp atisina bakacagiz dedi! Sen dun yinede tekrarla falan diyince yaptirdim! O yuzden haber vermedim doktoruma! Kafam oyke karisik ki 2 gunde bir 3 kat artiyor! Neyapacagimi sasirdim! Kimsede yazmiyorki degeri dusuk cikip sonra ne olmus devam etmis mi etmemis mi? Merak icindeyiz boyle!
cnm gene test yapmışsın doktor yapma demişti ama niye kafanı karıştırdın ki
kulupte bahçeci doktorları soru cevaplıyor istersen sor için rahat etsin
artık ne olacaksa olacak valla çok yoruldum inan 2 gündür biraz uyumaya başladım
psikolojim bozuldu ama araştırdıkça rahatladım herkesin hcg salgısı farklı
ondan doktorlar bile net birşey diyemiyor
içim rahat etmedi, iğne yaptırmaya gitmiştim, artık iğnelerden oturamıyorum, canım oyle yanıyor ki deger düşüyorsa bari iğneleri boşa yaptırmam diye yaptırdım. sonucu muhakkak bildir canım inşaallah artmıstır
cnm iğne çok rahasız ettiyse crinone kullan günde 2 tane aynı şey bir müddet rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?