Hcg değeri düşük çıkanlar!

düşük değer diyince çok düşük sandım sizin ki normal artmış Allah tamamına erdirsin
ben 6 deneme yaptım sadece 1 sefer transfere gidebildik 12.gün beta hcg 2.00 çıkmıştı yani negatif 2 gün sonra sıfırlamıştı zaten ....

Demek ki o ay ki yanitin oyleydi cnm aslinda Ben memnundum AMA 5. Gun konusunda israrcilar 17 yumurtadan 1 yumurta kalmisti 5. Guns oda iyi degildi ondan biraz vazgectim ordan yoksa klinik bana gore son derece iyi

bana 3. gün transfer ettiler. kabus gibiydi. saat 1 de sıkısık burda olun dedıler. 4 e transfere aldılar! cok kotu gectı. 12. gun test yaptık negatıf cıktı, 14. gun arayıp neden erken yaptınız tahlıl gununuz bugun dedıler. biz parmak hesabı yaptık artık yanı oyle kafamızı karıstırdılar. sonra aradılar yanlıslık yapmıslar, oda falan yok yatakların arasında perdelerle bolunmus falan ben ciddiyetsiz buldum!

saol canım destegın ıcın ınsaallah senınde herey gonlunce olsun

CNm senin deger bana gore cok daha hizli artmis Bu orantili oluyor mu bilmiyorum AMA galiba doktorlarda Bu konuda net degil cunku sasirtici sonuclar olabiliyor.doktorun NE dedi??? Suan icin bekleyio gorucez rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Cok fazla ornekte yok of bende olucem Bu dertten AMA genede rabbime sukurler olsun

Canim zaten doktorum birdaha tahlil yaptirmana gerek yok, 15 mayista gel kalp atisina bakacagiz dedi! Sen dun yinede tekrarla falan diyince yaptirdim! O yuzden haber vermedim doktoruma! Kafam oyke karisik ki 2 gunde bir 3 kat artiyor! Neyapacagimi sasirdim! Kimsede yazmiyorki degeri dusuk cikip sonra ne olmus devam etmis mi etmemis mi? Merak icindeyiz boyle!

Cnm bekleyip gorucez simdilik elden birsey gelmiyor malesef AMA cok degisik ornekler okudum oyuzden doktorlarda net birsey diyemiyor bence
SEN yarin doktorunu ARA icinin rahat etmeyip tekrar test yaptirdigini ve hep 3 Kati artisin normal olup olmadigini sor
Hakkimizda hayirlisi artik

11. Gun degerim 27,35
13. Gun 89.84
15. Gun 289 cikti! Sevinemiyorum yinede acaba iyi mi

Canim senin 15. Gun degerin gayet iyi 13. Gunde fena degil bence sorun yok..neticede degerlerin surekli artmis dusus olmamis sabitte kalmamis...sadece 11. Gun degerine bakarsak bebisin biraz gec tutunmus...
Benim 14. Gun degerim 211 di mesela oncesine baktiramamistim burda recetesiz yapmiyorlar cunku...sonrasinida doktor istememisti 1 hafta sonra kalp atisi icin randevu vermisti...bence stres yapma bosuna yukselir...

Son düzenleme:
Cnm tup bebek ile hamile kalanlar 2013, topigi var orda birinin degeri 22 ile baslamis ve suan ikeri haftalarinda cok mutlu oldum AMA korkularim devam ediyor
SEN sordun mu doktorun?

ozlemcim ben doktoruma sormadım daha ama iğne ve ilaçlarım bitmişti, benim doktorum özel muayenehanesi olduğu için onları bi hastane var özel ama sgk ile anlaşmalı oranın jınekologuna yazdırıyorum. oda burada bayagı unlu bir jınekolog. ona soyledım degerlerımı ya sen nıye kafana takıyorsun, gayet iyi bu kan sulandırıcı iğneler, hormon bantları vs hcg degerini etkiler rahat ol sonuçta 4. haftada 5 ile 425 arasında 5.haftada 20 ile 7000 arası olması gerekıyor. önemli olan orantılı artması dedi.

Evet cnm kesinlikle orantili artmasi onemli olan zaten Bu hafta hafta hcg degerleri arasinda cok fark var dedigin gibi simdi bol bol dua edelim cok sukur rabbim bize yasatti bunu insallah drvam eder..

cnm gene test yapmışsın doktor yapma demişti ama niye kafanı karıştırdın ki
kulupte bahçeci doktorları soru cevaplıyor istersen sor için rahat etsin
artık ne olacaksa olacak valla çok yoruldum inan 2 gündür biraz uyumaya başladım
psikolojim bozuldu ama araştırdıkça rahatladım herkesin hcg salgısı farklı
ondan doktorlar bile net birşey diyemiyor

içim rahat etmedi, iğne yaptırmaya gitmiştim, artık iğnelerden oturamıyorum, canım oyle yanıyor ki deger düşüyorsa bari iğneleri boşa yaptırmam diye yaptırdım. sonucu muhakkak bildir canım inşaallah artmıstır

nerde cevaplıyorlar canım soruları hangı forumda?
sen sordunmu ay bende sorayım barı nerdeler?

cnm iğne çok rahasız ettiyse crinone kullan günde 2 tane aynı şey bir müddet rahatlarsın

cnm iğne çok rahasız ettiyse crinone kullan günde 2 tane aynı şey bir müddet rahatlarsın

ah ah kadınmısın derdin var derdi annem gülerdim komiğime giderdi. crinone jel beni mahvetti kavrengi çamur gıbı akıntım oldu kasıntı yanma falan ondan sonra ıgneye donduk. benım bırde kendım yaptıgım kan sulandırcı ıgnem var gobegım ve kalcalarımda ıgne batıracak yer kalmadı artık

bende kullanıyorum clexane kan sulandırıcı valla göbeğimde yer kalmadı acayip mor kırmızı kırmızı, iğne girmedi dün göbeğime
kalçadan nerden yaptırıyorsun kan sulandırıcıyı normal enjeksiyon iğne yapılan yer mi? bugün değiştiricem göbeğim artık vurulmayacak durumda
crinone bende şikayetçiyim ama iğnede sorun bide bana crinone sıkıntı yaparsa başka bir iğne vediler 3 günlük iğne aslında arada onu yapsam bende bilemiyorum korkuyorum birşey olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…