• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

' HD ' kalitesinde çeyizlerim :)

güle güle kullan çeyizlerini:16:
Hepsi çok çok güzel, baharatlıklarına bayıldım:nazar:

çok teşekkür ederimm :16::16:
o baharatlıkların bi de 3 boy saklama kabı var onları bulamadığım için ekleyemedimm :31::31:

canım topiğin hayırlı olsun aldıklarının hepsi çok şık çok güzeller güle güle kullan:nazar:

çok teşekkür ederimm canımm :16::16::16:

dilacıım. topiğimizin en pozitif gelinciği :16: çeyizini çook beğendim. zaten çok beğeneceğimi biliyodum zevkli olduğunu anlamıştım :9: :9: Allah ağız tadıyla, mutlu mesut, sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin tatlım :nazar: :nazar:

Dila Canım Benim Hayırlı olsun,Allah huzurlu ve neşeli bir hayat versin bu çeyizlerinle,Canım benim teknoloji özürlü
yüm yazamıyorum belki ama müthiş bir duygu

dilacıım. topiğimizin en pozitif gelinciği :16: çeyizini çook beğendim. zaten çok beğeneceğimi biliyodum zevkli olduğunu anlamıştım :9: :9: Allah ağız tadıyla, mutlu mesut, sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin tatlım :nazar: :nazar:

cerennnnn :17::17::17::17:
saolll canımm:16::16:
aminn hepimizz musmutlu olalımm :26::26:
hatta hepiniz toplanıp bana gelinn bütün çeyizcanlarımı kullanalımm :kkk::kkk::kkk:

Dila Canım Benim Hayırlı olsun,Allah huzurlu ve neşeli bir hayat versin bu çeyizlerinle,Canım benim teknoloji özürlü
yüm yazamıyorum belki ama müthiş bir duygu

saolll eysaihh çok teşekkür ederimm :16::16:

merhaba dila gamze ben:9: aldıkların çook güzelmiş hepsini ayrı ayrı beğendim ve gayet kaliteli şeyler almışsın mutlulukla aşkla kullan inş:16:

kuzummm herbişeyini güle güle kullan, aşkla kullan inşallah :54:
hepsi senin gibi çoook güzel diloşum :54:

bizim topik hep burdaymış ya ben geç kaldım :31: dilacıımmm emek emek aldın ve emek emek topiğini açtıın güle güle kullan hepsini canım çok hoşlar :16: ben farklı tasarımları çok seviyorum banyo setin accaayiip orijinalmiş :32: internetten mi almıştın kuzucum

Kuzum çok güzel bunlar bayıldım rabbim huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar::16: beyaz gri cizgili saklama kaplarını nerden aldın acaba beniim bulabilecegim bir markaysa çok isterim çok begendim böyle birşey arıyordum bende:29:

bizim topik hep burdaymış ya ben geç kaldım :31: dilacıımmm emek emek aldın ve emek emek topiğini açtıın güle güle kullan hepsini canım çok hoşlar :16: ben farklı tasarımları çok seviyorum banyo setin accaayiip orijinalmiş :32: internetten mi almıştın kuzucum

çokk teşekkür ederimm canımm :16::16:
2 gün önce burdan aldım canım banyo takımını bayılarak aldım üstelikk :1::1::1:

Kuzum çok güzel bunlar bayıldım rabbim huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar::16: beyaz gri cizgili saklama kaplarını nerden aldın acaba beniim bulabilecegim bir markaysa çok isterim çok begendim böyle birşey arıyordum bende:29:

çookk saolll canımm amin inşallah :16::16:
saklama kaplarını da burdan yani memleketten aldımm nehirnilcimm :34::34::34:

diloşş hemsehrimmmm :)

aşkla kullanırsın ınsallahh

çokk saoll gülçinimmm :16::16::16:
aminn inşallahhh :26:

Back
X