Bu konuda sana katilmiyorum. Bugun HDP mecliste olmasaydi AKP tek basina iktidardi. 258 milletvekili ile Anayasayi takmayip "yonetim degisti" diyenler 338 milletvekili ile neler yapmazdi? Ben mecliste 330 milletvekili ile tek basina iktidar bir AKP'yi mecliste 80 sandalyesi olan bir HDPden cok daha tehlikeli buluyorum. HDPnin PKK ile bir tesviki mesaisi varsa ve bu isi daglarda cozecekse zaten mecliste sandalyeye ihtiyaci yok, 100 sandalyesi olsa ne yazar? Istedigi buysa sandalyesiz de yapar.. Ama AKPnin bu memleketi istedigi gibi parmaginda oynatabilmek, hatta isterse Guneydoguyu dahi PKKya verebilmek icin mecliste bol bol sandalyeye ihtiyaci var. Onun baska yolu yok.inşallah şu emanet oy deyipte hdp yi yükseltenler.bir daha aynı hatayı yapmazlar hdp nin ekmeğine balı kaymağı sürmezler.
akp gitsin diye mantık yürütenlerinde nasıl yanlış yaptığını gördük,
başka partiye verin ama hdp ye aynı şekilde oy verilirse oy veren eller yine kana bulanıcak dilerim bu akıllarına gelir ve emanetlerini geri alırlar.
inşallah şu emanet oy deyipte hdp yi yükseltenler.bir daha aynı hatayı yapmazlar hdp nin ekmeğine balı kaymağı sürmezler.
akp gitsin diye mantık yürütenlerinde nasıl yanlış yaptığını gördük,
başka partiye verin ama hdp ye aynı şekilde oy verilirse oy veren eller yine kana bulanıcak dilerim bu akıllarına gelir ve emanetlerini geri alırlar.
Bu konuda sana katilmiyorum. Bugun HDP mecliste olmasaydi AKP tek basina iktidardi. 258 milletvekili ile Anayasayi takmayip "yonetim degisti" diyenler 338 milletvekili ile neler yapmazdi? Ben mecliste 330 milletvekili ile tek basina iktidar bir AKP'yi mecliste 80 sandalyesi olan bir HDPden cok daha tehlikeli buluyorum. HDPnin PKK ile bir tesviki mesaisi varsa ve bu isi daglarda cozecekse zaten mecliste sandalyeye ihtiyaci yok, 100 sandalyesi olsa ne yazar? Istedigi buysa sandalyesiz de yapar.. Ama AKPnin bu memleketi istedigi gibi parmaginda oynatabilmek, hatta isterse Guneydoguyu dahi PKKya verebilmek icin mecliste bol bol sandalyeye ihtiyaci var. Onun baska yolu yok.
Peki önerin nedir tek başına Akp ve başkanlık daha mı iyi? Hdp'nin barajı geçmesinden başka tek başına iktidar ve başkanlığı engelleyen bir formül yok ki?
Olay oy oranı değil çıkardığı milletvekili sayısı. Yani Chp'nin %27 ya da %28 almasının çok bir etkisi olmazken Hdp'nin %9 ya da %10 alması her şeyi değiştiriyor.
dukacım o zamanda konuştuk senle ve demiştin ki hatırlıyormusun hdp mecliste arıyacak hakkını merak edip endişelenme olaylar artık olmaz demiştin ve bugün ülke durumunu görüyorsun canım
bu erken seçimler sonrası olucagı yine aynı ve olucak olansa yine masum halk çünkü çıkarları için hırsa bürünmüş akp ve hdp nin yükseliş şımarıklığı yine karşı karşıya gelicek maalesef
Duka Tesla PKK simardi meselesi değil sonuçta iyi bi oy aldı ve bu yönde güçlendi bu gucse bir cesaret verdi.
Diğer yazdıkların zaten aynı şeyi dusunuyoruz.bunun bir oyun olduğunu ince hesaplar planlar ve oyunlar olduğunu , ben yazmaktan cekinmiyorum her topikte aynı şeyi yazıyorum duka
Ekonomi dedin ilgimi çektinBu arada dolar aldi basini gidiyor.. Yabancilar borsada hisse senetlerini satip dolara donuyor. Yillardir ekonomiyi yalanci bahar ile ayakta tutan sicak para yurdu terkederse icine dusecegimiz ekonomik krizin boyutlarini tahmin bile edemiyorum. Ecevitin zamanindaki krize rahmet okuruz. Tabi kimin umurunda? Muhim olan birinin baskanligi.. Memleket batarsa cevap hazir: Beni baskan yapmadiniz ondaaan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?