HDP'nin oy oranı yüzde 15 bandına dayandı!

Oliviacığım çok tatlısın

O dört madde zaten AKP'nin red edeceği maddeler değildi ki. AKP hayır olmaz mı dedi ne oldu ben anlamadım ki? Sadece Bahçeli'nin çizdiği imaj her şeye hayır diyeni olumsuz bir imaj. O dört madde ile alakası yoktu pek koalisyona hayır demesinin, zira o dört maddenin kabulüne bile sıra gelemedi. Tam bir müzakere olamadı AKP ile MHP arasında. Olduysa da ben kaçırdım.

Yalçın, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AKP ile dün yapılan koalisyon görüşmesine ilişkin Yalçın, “Biz 4 maddemizi öncelikli olarak ifade ettik. Bana göre o 4 maddeyi kabul edemediler, sıkıntı oradan kaynaklandı” değerlendirmesini yaparak şöyle devam etti:

“Koalisyonla alakalı Sayın Genel Başkanım dün bu maddeleri lütfen kabul edin, uzlaşalım, ben yine ifade ettiğim gibi elimi bu işin taşın altına hatta gövdemi bu işin altına koyarım dedi. Yaklaşım buydu. Bu yaklaşım sonrasında Sayın Davutoğlu’nun buna olumlu cevap verebilmesi lazım, bunu yapamayacağını söylediğinde de koalisyon ihtimalinin veya böyle bir zeminin oluşmadığı görüldü.”
mynet

olay bu bunu anlatmaya çalıştım hep ama adım çıkacak diye artık yazmıyorum.

Allahım düşüncelerimin dlie gelmesi.. bumudur budur

olay bu bunu anlatmaya çalıştım hep ama adım çıkacak diye artık yazmıyorum.

Allahım düşüncelerimin die gelmesi.. bumudur budur

Yaz oky bence adın çıksa ne olur seni tanıyan tanıyor zaten, beni de Pkk'lı ilan eden arkadaşlar vardı biliyorsun.

Burada özellikle iktidardan olan Akp'liler faturayı Hdp'ye kestikleri için aşırı vatansever bir edayla fütursuzca sallamaya başladılar ama günler geçtikçe, partilerin tavrını gördükçe insanların gözü açıldı bence.

ya hdp li konu açtı diye bir arkadaş pkklı oldu. çıkacağım hdp yi,olanları anlatacağım, bende pkklı olacağım ve çoğu yerde laf sokulacak biliyorum. sadece görünen şeyi yazdım diye laf sokuldu seçimden önce bana sonrada arada yine sokuluyor.
oysa tek derdim akp başa gelmesin ve kan artık akmasındı. çözüm sürecini ı savundum. ama hümanistcik oldum. olsun. iyimser olayım,hümanist olayım. napayım artık. ama siz gibi düşünenler yüzünden kan akıyor dendimi nevrim dönüyor işte. durun orda diyorum

Anlıyorum seni, zaten cümlede Hdp lafı geçince ya Pkk'lı ya sevgi pıtırcığı Selocan'a inanmış saf salak oluyorsun. Duygular mantığın önüne geçiyor sanki. Hdp'liler harikadır, hayatta terörle işleri olmaz demiyor kimse ama şu yaşadıklarımızın müsebbibi Hdp'nin meclise girmesi değildir yani, net bence bu. Bunda kabul etmeyecek bir şey yok ama işte dediğim gibi acı haberlerin arka arkaya gelmesinden herhalde akl-ı selim düşünce, neden sonuç ilişkisi kurulamayabiliyor bazen. Kişisel husumetleri yüzünden insanları kasıtlı terörist itham edenler de var tabii herkes masum şekilde duygularının esiri olmuş değil.

Peki merakli ofis olarak bir sey sorayim.. secimlerden sonuc boyle ya da akp nin oy kaybetmesi ile cikarsa ekonomi ne olur? Dolar ne olur? Zamlar ne olur?

olan olur valla ofis bende ondan korkuyorum bunları daha çok hırs bürürse bak sen halimize

Valla matmazel ekonomiyi falan da gectim dogu ve guneydogu da resmen savas var. Haberlerde nedense cok kisitli veriyorlar ama mesela Kilis de yasayan akrabalar Istanbul'a gelmeye calisiyor cunku disari cikamiyorlar korkudan. Ne olacak secimde istedikleri sonucu alamazlarsa valla cok korkuyorum artik. Alirlarsa ne olacak ondan da cok korkuyorum..

Sadece su kadar cevap verebilirim bu yazina: Simdiden mi?
Daha onumuzde bir secim sureci ve belirsizligi daha var, hergun sehit haberi getiren ic guvenlik sorunu var. Goreceksin, piyasalar tersine dondugunde gelen butun haberler kotudur ve hergun birbirinden kotu haberler duymaya baslarsiniz. (Global borsa dususune denk gelis bir ornek, onceden butun Avrupa Yunanin pesine sallanmisti ama Turkiye tinmamisti bile-piyasa hala yukari idi) Piyasalar daha hic birsey gormedi sayilir, borsa hala 70 binlerde.. Basi boyle ise sonunu dusunemiyorum.

O okypete Duka Tesla

biliyorsun yada bilmiyorsunuz belki denk gelmişinizdir bilmiyorum...

akp!yle ilgili bir konuydu mevsim kıştı şu Osmanlıca okutulucak harfler Osmanlıca olucak tarzı bir haber vardı orda bir yorum yaptım bana sen cehennemliksin dendi .başka bir konuda bu ülkeden senin gibiler gitse dendi.

hatta geçende ülkeden kovuldum diye yazdım ,binlerce üye var her biri ayrı fikirde görüşte benim görüşümü az çok biliyorsunuz bende sizinkini dukayla ve aynı fikirde olduğum bir çok kişiyle hdp yüzünden fikir uyuşmazlığı yaşıyorum.ama çek git yada uslubu bozan tavrım olmuyor .

dukayla ve oliva sabahtan beri karşılıklı alıntılarla yazışıyoruz hiçbir seviyesizlik olmadan anlıyoruz birbirimiz aslında aynı pencereden bakıyoruz fakat farklı yorumluyoruz yada aynı yoldayız durak aynı ama farklı yollar buluşturup birleştirecek bizi.

sanalda böyleyse karşılıklı yüzyüze konuşsak çok daha iyi anlaşırız gibi geliyor bana

demem o ki farklı kişiler ve yorumlar oluyor sadece anlamak dinlemek gerekiyor..seviyeyi bozmadan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…