- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
M matmazeldepresif , aslinda özeline yazacaktim ama olsun herkes duysun, ben seni cok seviyorum arkadasim.
Empati kurmak kadar güzel bir sey yok. Yazdiklarinda kendimi senin yerine koydugum zaman gercekten seni anliyorum, ama yemin ediyorum düsündügün gibi degil. Sen ne kadar ülkeni seviyorsan aynisini bizlerde seviyoruz. Sen ne kadar üzülüyorsan bizlerde üzülüyoruz.
Sadece Duka `nin her yorumlarina katiliyorum dediklerini sonuna kadar destekliyorum, bunu bilmeni istedim.
Bu aradaDuka Tesla , artik ben yazmayi birakacagim arkadasim, sadece her defasinda begendim yapip cikarsam günde en az 1 saat tasarruf edecegim, sayende ....
Doğru hatırlıyorsunuz,koalisyonda yokum dedi.
Sonrasında ülkenin gidişatı açısından yumuşadılar ve sadece 4 madde koydu önlerine,bu 4 madde de MHP seçmeni için olmazsa olmazlardı.Size göre gereksizmiydi o 4 madde onu merak ettim.
Yalçın, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AKP ile dün yapılan koalisyon görüşmesine ilişkin Yalçın, “Biz 4 maddemizi öncelikli olarak ifade ettik. Bana göre o 4 maddeyi kabul edemediler, sıkıntı oradan kaynaklandı” değerlendirmesini yaparak şöyle devam etti:O dört madde zaten AKP'nin red edeceği maddeler değildi ki. AKP hayır olmaz mı dedi ne oldu ben anlamadım ki? Sadece Bahçeli'nin çizdiği imaj her şeye hayır diyeni olumsuz bir imaj. O dört madde ile alakası yoktu pek koalisyona hayır demesinin, zira o dört maddenin kabulüne bile sıra gelemedi. Tam bir müzakere olamadı AKP ile MHP arasında. Olduysa da ben kaçırdım.
[Q="Duka Tesla, post: 42334829, member: 638612"]Oliviacığım çok tatlısın
olay bu bunu anlatmaya çalıştım hep ama adım çıkacak diye artık yazmıyorum.Peki önerin nedir tek başına Akp ve başkanlık daha mı iyi? Hdp'nin barajı geçmesinden başka tek başına iktidar ve başkanlığı engelleyen bir formül yok ki?
Olay oy oranı değil çıkardığı milletvekili sayısı. Yani Chp'nin %27 ya da %28 almasının çok bir etkisi olmazken Hdp'nin %9 ya da %10 alması her şeyi değiştiriyor.
Allahım düşüncelerimin dlie gelmesi.. bumudur budurCanım şimdi tüm duygularını bir kenara bırak ve mantığınla cevap ver, biz barış yanlısıyız, siyaset yapmak istiyoruz, Türkiye partisiyiz diye diye bu kadar oy alan bir partinin daha meclis bile açılmadan Pkk'ya savaşın yönünde talimat vermesi biraz mantıksız olmuyor mu? Bunu kişisel bazda düşünme ama Hdp'de terör yanlısı birçok isim var, sütten çıkmış ak kaşık değiller tabii ki ama bunu bir parti stratejisi olarak değerlendir, yani en işi bilmez adamı bile getirsen bunların başına, isteklerimizi mecliste bir dayatalım olmadı zaten güçlüyüz savaşırız der, yanlış mıyım? Bu nedir şimdi yani?
Ben senin Akp hakkındaki düşüncelerini biliyorum zaten o konuda endişen olmasın :)
saltanat:)Aynı koalisyon durumu olursa ne olacak
olay bu bunu anlatmaya çalıştım hep ama adım çıkacak diye artık yazmıyorum.
Allahım düşüncelerimin die gelmesi.. bumudur budur
Ülkemiz artık bir karar vermeli. .saltanat:)
ya hdp li konu açtı diye bir arkadaş pkklı oldu. çıkacağım hdp yi,olanları anlatacağım, bende pkklı olacağım ve çoğu yerde laf sokulacak biliyorum. sadece görünen şeyi yazdım diye laf sokuldu seçimden önce bana sonrada arada yine sokuluyor.Yaz oky bence adın çıksa ne olur seni tanıyan tanıyor zaten, beni de Pkk'lı ilan eden arkadaşlar vardı biliyorsun.
Burada özellikle iktidardan olan Akp'liler faturayı Hdp'ye kestikleri için aşırı vatansever bir edayla fütursuzca sallamaya başladılar ama günler geçtikçe, partilerin tavrını gördükçe insanların gözü açıldı bence.
ya hdp li konu açtı diye bir arkadaş pkklı oldu. çıkacağım hdp yi,olanları anlatacağım, bende pkklı olacağım ve çoğu yerde laf sokulacak biliyorum. sadece görünen şeyi yazdım diye laf sokuldu seçimden önce bana sonrada arada yine sokuluyor.
oysa tek derdim akp başa gelmesin ve kan artık akmasındı. çözüm sürecini ı savundum. ama hümanistcik oldum. olsun. iyimser olayım,hümanist olayım. napayım artık. ama siz gibi düşünenler yüzünden kan akıyor dendimi nevrim dönüyor işte. durun orda diyorum
Peki merakli ofis olarak bir sey sorayim.. secimlerden sonuc boyle ya da akp nin oy kaybetmesi ile cikarsa ekonomi ne olur? Dolar ne olur? Zamlar ne olur?
olan olur valla ofis bende ondan korkuyorum bunları daha çok hırs bürürse bak sen halimize
Ekonomi dedin ilgimi çektin
8 Haziran'a uyandığımız günden Düne kadar aylardır borsa hep düştü, hergün 1000-2000- 5000 puan derken büyük ağa babaları dışında kalan, sermayesi 40 bin ila 500 bin lira arasında olan yatırımcıların birçoğu battı.
Hele bu geçtiğimiz Pazartesi Global bir silkeleme yaşadık 28 yılın en büyük Düşüşü oldu ama bu Dünya genelindeydi, ABD borsası da sarsıldı ve Pazartesi Vob'ta yıkılmadım ayaktayım diyenlerin son kalanları da sıfırı tüketti.
Dolar aldı başını gitti, 3 lirayı gördük çok şükür, ihracat ve ithalat etkilendi tabii, dolar borçluları kara kara düşünüyor.
Ne kadar zamanda toparlanacak bilinmez ama seçim sonrası hem ekonomiyi, hem Vob ve Borsa cephesini etkileyen bu dalgalanmalar ülkemizi fena vurdu.
Sonuçları zamanla görülecektir maalesef.
Ve bir dipnot ekonomi o kadar süper ki 227 bin küçük ve orta ölçekli işletme icralık oldu, iflas etti edecekler.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler yani KOBİ'ler Türkiye işletme sayısının %99'unu, ekonomide katma değerin %54'ünü, üretimin %56'sını, istihdamın %76'sını, yatırımların %50'sini, ihracatın %60'ını gerçekleştiriyor, bu sebeple gülüp geçmemenizi, küçümsenmemesini rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?