HDP'nin oy oranı yüzde 15 bandına dayandı!

cansın

bu topikte ondan fazla yorumum vardır belki ofis aynı korkuları bende yaşıyorum hemde nasıl Türkiye diken üstünde iç savaşmı çıkar yoksa neler olur bilemiyorum.

allah sonumuzun hayır etsin bildiğim tek şey bu akp partisi var ya yine tek başına olamaz bunun gayesindeler ya olamayınca erdogandan bir hitler çıkar mı çıkar

Akpliler,lugatinizdaki paralel,dis mihraklar,ulke uzerine oynanan oyunlar safsatalarinizin artik kimse tarafindan yenmedigini 7 haziranda gormus olup lugatiniza yeni bahaneler uretmenizi tavsiye ederim.Millet artik yemiyor bu laflari cunku.

hep söylüyorum canım oy verme fikrim benim asla değişmez elbette akp ye vereceğim.. ama sadece aklımdaki sorulara cidden bir cevap bulmaya çalışıyorumm..
Canım benim buraları okuya okuya nevrin döndü demi :)
Erdoğanı indirme savaşı var şu anda hepsi plan proje eleştiricez elbette daha iyi olsunlar diye keşke akp den iyisi olsa ama yok.
Ozaman oyumuz akp ye

Ben bunca terör olaylarından sonra MHP'nin oylarının artacağını düşünüyorum. HDP'nin 3. Parti olacağını düşünmüyor ve ummuyorum. Ama inşallah AKP'ninki düşer ve rte çok bayıldığı milletin iradesine bu sefer gerçekten saygı duymayı öğrenip doğru düzgün bir koalisyona imkan Sağlar.

Ekonomi Rte'nin koalisyonu yokuşa sürmesine kadar olağan gitmiyor muydu? Ben mi yanlış takip ettim acaba? Seçimden sonra yeniden koalisyon konuşulduğunda; CHP her yola gelirim diyor, AKP ve MHP'nin ısrarcı tavrı sürerse nasıl bir koalisyon Hükümeti kurulabilir? Anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…