HDP'nin oy oranı yüzde 15 bandına dayandı!

AKP ve MHP'nin oyları düşsün tek duam o. Kaldı ki AKP'nin ülke için birşey yapamadığını düşünen ben bile yeter ki hükümet kurulsun da kim kurarsa kursun moduna girdim. Esnafım ve krizi derinden hissedenlerdenim, cidden bunaldık alayımız.

Bu hükümeti kuramayan tek başına iktidar sevdalısı AKP ve herşeye hayırı çeken Milliyetçi Hayır Partisi'nin düşüşünü görmek istiyorum. Sorumluları bu ikisidir. Halk tokadını indirsin ve biz de o günü görelim...

Şimdi o zaman en başa dönüyorum, bu şartlarda Akp'nin tek başına iktidarının ve başkanlığın önünde duran tek engel Hdp'nin barajı geçmesiyse neden istemiyorsun bunu? Bence en kötü senaryo bu.

Bu arada ben sana git Hdp'ye oy ver demiyorum tabii ki ama emanet oy verenlere kızmak ya da onlar vatan haini gibi düşünmek de doğru değil bence, fedakarlık yapıyorlar bir anlamda.

O zaman erdogani iyiden hisr bağlayacak sonu ne olucak bu uülkenin korkum bu kakom
canım unutmayalım her çıkışın bir inişi olacaktır bu dünya kimseye kalmadı .. ve tayyip de bu hırslarının altında kalacaktırrr.. eğer şımarırsan ve kendini herşeyden üstün görürsen rabbim insanı alaşağı eder.. bu hep böyle olmuşturrrr... yaşayacağız ve seçimleri göreceğiz tayyip sanıyorki bu halk gene bize oyunu verecek hayır istediğini vermeyecek bu halk onaaa.. diyorumm ve kakao demişti dersinizzz.. bir oy veren olarak bunu ben görüyorsamm benim gibi niceleri görüyor ve bence o koalisyon kurulmalıydıı..

Mhp nin hükümet kurmak için öne sürdüğü hangi maddeden rahatsız oldunuz çok merak ettim.
Bana göre Mhp nin 4 şartıda olması gereken şeylerdi.
Chp de anlaşamadı hükümet kurmak için ama ben Chp yi suçlamıyorum.
Bugün ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamının iki sorumlusu vardır biri HDP,bir diğeri de AKP dir.
Mhp ve Chp nin de düzgün muhalefet yapamıyor olması,iyi birer liderlerinin olmaması falanda bu ortamda etkilidir ama diğerleri kadar değil.

M matmazeldepresif , aslinda özeline yazacaktim ama olsun herkes duysun, ben seni cok seviyorum arkadasim.
Empati kurmak kadar güzel bir sey yok. Yazdiklarinda kendimi senin yerine koydugum zaman gercekten seni anliyorum, ama yemin ediyorum düsündügün gibi degil. Sen ne kadar ülkeni seviyorsan aynisini bizlerde seviyoruz. Sen ne kadar üzülüyorsan bizlerde üzülüyoruz.
Sadece Duka `nin her yorumlarina katiliyorum dediklerini sonuna kadar destekliyorum, bunu bilmeni istedim.
Bu arada Duka Tesla , artik ben yazmayi birakacagim arkadasim, sadece her defasinda begendim yapip cikarsam günde en az 1 saat tasarruf edecegim, sayende ....

MHP daha kural koymadan daha seçim günü koalisyonda yokum dedi. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

MHP hükümeti kurmak için çaba sarfetmedi bile kestirip attı. CHP en azından istekliydi ve AKP adım atsa birşeyler olabilirdi.

Parti tutmuyorum ama MHP-AKP koalisyon kursa razıydım o derece. Şimdi suçlu aramanın gereği de yok ama gerçeklerde ortada. Cevabı halk zaten verecek, tabi umarım ama MHP'de yara alacak seçimlerde. Çünkü ılımlı olup herşey vatan için diyemediler. Ne AKP ne MHP.

HDP'yi saymıyorum bile koalisyonda.

olivia canım fikir ayrılığı olsa bile benim iyi hoş elektrik aldığım kişilere karşı sevgim değişmez kindar degiliımdır. Duka yı severim bunuda önceden söyledim ve biz dukayla bu konuları 7 haziran sonrası çok konuştuk.

Ben AKP ve HDP olunca sivrilesiyorum.elimde değil çünkü ben bu ülkeyi ve Ataturk çok seviyorum bu ülke için neler yaptığını ne çanların gittiğini iyi biliyorum ve o çanlarhala gidiyor.

AAKP sırf hırsları için gencecik çocukları ölüme sürüyor. PKK da bunu keyifle yapıyor.

Evet fedakarlık yapılıyor ama bu insan caniyla ödeniyor.

Benim bütün endişem defalarca yazdım bu iki partiye ülkemiz kalırsa geleceğimiz ne olur.

Dilerim iyi şeyler olsun başka ne diyeyim olivia ve duka sevgiler.

Doğru hatırlıyorsunuz,koalisyonda yokum dedi.
Sonrasında ülkenin gidişatı açısından yumuşadılar ve sadece 4 madde koydu önlerine,bu 4 madde de MHP seçmeni için olmazsa olmazlardı.Size göre gereksizmiydi o 4 madde onu merak ettim.

Hayırdır kakao bacım falmı baktırdın :)
baktırmadım canımda ama insanlar ve etrafımdakilerden anlıyorum bunuu akp ye oy verenlerdenn nedenler,niçinler,, sorular,sorular varr..ve en önemlisi benim beynimdede sorular varr ve düşünceler ve nedenler ,,niçinlerrr.. tayyip diyordu bir zamanlar dağda siyaset yapma gel mecliste yap siyasetinii.. ve alkışladımm..çözüm sürecini ..alkışladımm..olmalıydı,, ağlayan anaların gözyaşısı dinmeliydii.. öcalana sayın dendi .ister tayyip desin ister hükümeti ama dendii.. eee hadi görmezden geldimm.. bu gözyaşı dinsinde dedim ve tayyibin samimiliğine inandım haa yanlış anlama hala samimi olduğuna inanmak istiyorumm.. amaa seçim olduu hdp yüksek oy aldı akp nin kürt kökenli oyları hdp ye kaydı ..chpden veren oldu sırf tayyibe inatt.. ve demirtaş yüksek oy alarak zaferimizdir dedi.. işte arkadaşımm 3 senedir duran terör neden hortladıı.. bi anlat banaa ortaklık neden kurulmadıı bi anlat banaa.. ne kadar can gitti farkındamısınız gençler öldü kimin oyunları bunlar askerler ölüyor . giden ler evlatt.. aklıma bir şey geliyor tek bir şeyy ve onuda seçim olduğunda söylicemm .. yapılacak olan seçimlerde söylicemm..

Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
ahahahha annem geldi aklima, ayni böyle hem örgüsünü örer, hemde sabirli sabirli bana caktirmadan laf sokardi.
Evet canim ne hayirli ise o olsun güzel vatanimiza. Ama yinede oturup beklemekle olmuyor biraz kaderini kendin eline alacaksin, yani bos oturup bekleme zamani degil.
her haberi dikkate alip her partiyi iyi analiz Edip, her tartisma programini seyredip kime oy verecegimizi cok iyi düsünmemiz lazim. Cünkü sadece bizimicin degil cocuklarimiz icin bunu yapmaliyiz. Biz onlara güzel bir Türkiye birakmak mecburiyetindeyiz.

işte arkadaşımm 3 senedir duran terör neden hortladıı.
baraji gecince hemen cözülüyormu 13 senedir koskoca hükümetin basaramadigi problem ?
Yani firsat verildimide yerine getirilmedi ?
Koalisyonmu kuruldu hükümette yermi aldida olmadi ?

ve halen havuz medyası hersey gulluk gulıstanlık gosterıp enflasyon oranını 6.81 olarak yazıyor,baskanlık ugruna canlar katledılıyor analar aglıyor ,2 ay onceye donelım operasyon kımın için baslamıştı İŞİD ..Hani şu an işid in adı anılmıyor neden hedef bir anda çözüm süreci oldu..pkk sehirlerde yaptıgı bır cok eylemın gucunu nerden alıyor ?
neden ıstıhbarat bırımlerımız bu eylemlerı onceden tespıt edemıyor ıstıhbarat almıyor yada en kotusu gormezdenmı gelıyor ?
sorular cok ama olan canlara ve onların aılelerıne oluyor sonucta ATES DUSTUGU YERI YAKIYOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…