- Konu Sahibi heartattack34
-
bugünkü menüm şöyleydi:
sabah
1 ad. kepekli ekmek
üzerine lor peynir ve vişne reçeli
şekersiz çay
5-6 üzüm
öglen
6-7 ad. mantar üzeri diyet kaşar ve maydanoz, karabiber,
1çay kaşığı zeytinyağı
1 ad. kepekli ekmek
yoğurt
şekersiz çay
caım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun, hedef kilonu, şu andaki kilonu boyunu nasıl bir diye tuygulayacağını, ne kadar zamanda ne kadar kilo vermek istediğini de belirtsen daha güzel olur, okuyucular açısından, merak edenler olabilir.... ben mesela
şekerim teşekkür ederim ilgin için öncelikle...şöyleki ;
ben diyete başladığımda 67 kilo idim.. 8 haftadır yapıyorum...
şimdi 60 kiloyum ve hedefimde 52 kilo olabilmek 10 aralık tarihine kadar..(40. yaş günümde)
diyetimi bu güne kadar edindiğim tecrübelere dayanarak yapıyorum yani özel bir diyet değil sadece beni aç bırakmayacak ve sağlıksız kalmayacağım bir diyet ..birde DR. ÖZ programını takip ediyorum tv den...çok faydalı oluyor bana..
sevgiler
bu arada Van daki depremde hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum, umarım bu yaşananlar herkesin aklını başına toplayıp depreme hazırlıklı olma bilincini geliştirmelerine vesile olur. Bir mimar olarak sadece teknik adamların bu mücadeleyi vermeyip top yekün tüm türkiyenin katılımcı olması gerektiğini düşünüyorum.
canım tebrik ederim 8 haftada 7 kilo vermişsin çok iyi gerçekten, en yakın zamanda 52ye inersin umarım :)
bu arad canım çok düşük kalorili beslenmiyo musun?
bence biraz dikkat etmelisin.
diyet yüzünden başın ağrıyo olabilir.bende de olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?