- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi heartattack34
-
sağlıklı beslenme programında başarılar dilemek istedim.ne güzel vermen gerken çok az kilon kalmış.fakat menülerin bana çok az geldi.benim vermem gereken epey kilo var fakat moralim çok bozuk ve diyetimi bıraktım.kendime çok yazık ediyorum ama toparlanıcam inşallah.kolay gelsin sana canım
sağlıklı beslenme programında başarılar dilemek istedim.ne güzel vermen gerken çok az kilon kalmış.fakat menülerin bana çok az geldi.benim vermem gereken epey kilo var fakat moralim çok bozuk ve diyetimi bıraktım.kendime çok yazık ediyorum ama toparlanıcam inşallah.kolay gelsin sana canım
Kızlar bayram dolayısıyla birkaç gündür yazamıyorum ama anneciğimin yanıında yemeden duramıyorum...umarım kilo alıp dönmem...
Başın neden ağrıyo anladım ben hemen yorumumu getiriyim:) yeterli miktarda vitamin almayıp üstüne birde kahve içip vucuttaki mineralleri attığın için agrıyo bence :) çünkü bendede aynı durum var bide kahve metblzmamı çok hızlı çalıştırıo sanırım kalp çarpıntısı falan yapıo bende.Buarada başarılar diliyorumm umarım doğum gnünde istediğin kiloda olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?