- Konu Sahibi angryangel
-
kayınvalidemleri ve misafirlerini bu akşam evime davet ettim ama suratsız suratsız oturup herşeye laf sokup gecemin içine ettiler ve yarın misafirlerini gezmeye götüreceklermiş beni götürmüyorlar ben ancak hizmet için varım zaten
Biraz üstüste gelmiş zaten sende farkındasın
Eşin seni haklı bulduğu müddetçe problem yok
Bence sende kayınvalidenin inadına git, çalışan bir bayansın sonuçta senin üzerinde hakimiyet kuramaz
Düğüne gidilcekse de gidilmicekse de buna eşinle karar verirsiniz
Bence fazla işlerini karıştırma yoksa alışkanlık haline getirir
yaa okurken ben buradan sinir oldum.resmen sizin hayatınızı yönlendiriyor kayınvalideniz.bence bu kadar da yüz vermeyin kimseyi ezmeyin fakat kendinizide ezdirmeyin.eşiniz bu düğün işine bir şey demiyor mu peki yok ben karımı bırakamam tek başına diye.valla kayınvalidenize bu kadar da taviz vermeyin daha 3 aylık evliymişsiniz.önünüzdeki yılları düşünün.neden kimsesizsiniz ailenizden uzaktamısınız?
kimsesizim çünkü annem babam hayatta değiller kardeşim de yok tek başımayım bu koca dünyada... azar konusuna gelince azarlıyor işte...
aynen öyle ama eşim kabul etmedi bunu
kimsesizim çünkü annem babam hayatta değiller kardeşim de yok tek başımayım bu koca dünyada... Azar konusuna gelince azarlıyor işte...
anlamadğım eşin kalıyo sen döncekmişin öyle mi * doğru mu anladım ki öyleyse sebep ?
Canım bulgaristan göçmeni misin sen ?
eşi yalnız dönmesini istemiyor karısına hak veriyor yani ya kalacaklar ya gitmeyecekler anlaşılan ama beraber maalesef kaynayasıca kaynana kaynadığıyla kalacak
dün bir de eşim dayısı ve ben evimizde film izliyorduk kaynanayla görümce geldi görümcenin ilk lafı: "ay ne kadar salakça film" bir de görümcem eşimden küçüktür abisine ettiği laflara bak terbiyesiz eşim muhatap olmamaya çalışıyor bunlarla ama o sessiz kaldıkça onun da benim de tepemize çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?