- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Maydonozhanim

EVVEETTT HANIMLAR

Var mısınız benimle bu yola

Hedefim 1 kaşıma kadar ennn az 5 kilo vermek .
Evde yazili liste yapıyorum 1 Kasım'da paylasıcam

Başlangıç kilom :73.4
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım biomda yazıyor aslında 74 kiloyum ama bir kilo kesin almisimdir .adet donemindeyim siskinim baya. .kac kilosun cnm ben 71 kiloyum mart ayinca 2. cocugumu dogurdum
Tebrikleeerrrrbende varim bebegim var emziriyorum yapabildigim kadar varim :)
en azindan yatmadan evde uzuuuun koridorumda bebe bebek arabasibda kizim onumde yuruyus yapabiliyoruz :) ama agzimi tutamiyorum hep bi acim hele adet donemi tam bi ogutucuyum:)Tebrikleeerrrr![]()
ay aynen bendensin adet konusunda karnim sis :) bi de hormonlu spiral var daha da sisiyor:) sorma ya sonradan gordum yazdigini cnmMerhaba canım biomda yazıyor aslında 74 kiloyum ama bir kilo kesin almisimdir .adet donemindeyim siskinim baya. .
Napiyoruz bebisleri kucagimza alıp squat yapıyoruz yada ne bilim hem bebisle oynayıp hemde spor yapabiliriz diye düşünüyorum haydi bu işi basaralim..bende varim bebegim var emziriyorum yapabildigim kadar varim :)
senin ki ne kadarlik:) benim danoş 10 kiloya yakin kucagimda tutamam galiba :)Napiyoruz bebisleri kucagimza alıp squat yapıyoruz yada ne bilim hem bebisle oynayıp hemde spor yapabiliriz diye düşünüyorum haydi bu işi basaralim..![]()
en azindan yatmadan evde uzuuuun koridorumda bebe bebek arabasibda kizim onumde yuruyus yapabiliyoruz :) ama agzimi tutamiyorum hep bi acim hele adet donemi tam bi ogutucuyum:)
Yav yerim o danayisenin ki ne kadarlik:) benim danoş 10 kiloya yakin kucagimda tutamam galiba :)
ay bende ya bulaniyor niye yedim diyorum ama tutamiyorum kendimi az once dedim niye tatli yedim ki keske balli yogurda armut dogramak ya da balli sut icmek aklima gelseydi dedim bunlar oberi olabilir adet dinemi tatli krizlerine mesela
aynı ben . İnan bende şu iki gündür midem.bulanana kadar yedim
motivasyone ihtiyacım vardı konu açmak aklıma geldi. Birlikte motive olalım.insallah
ins olur tatlim kilo gider bebis gelir :)Yav yerim o danayimaşallah canım. Benim yok bebiş. bebis olsun diye kilo vermek istyorum..
Hoşgeldin canım aynen öyle bakarsın 5 kilo vercem diye 7 kilo vermişsin falan. Olabilir böyle şeylerBenim de vermem gereken 19 kilo var. Kasıma kadar 5 ini versem güzel olur![]()
Benimd kuzum.valla eşimle dondurma aldiydik dolapta duruyordu. Eşimin işi varken ben biraz yedim. Sonra biraz daha falan derken dondurmayı hep ben yedimay bende ya bulaniyor niye yedim diyorum ama tutamiyorum kendimi az once dedim niye tatli yedim ki keske balli yogurda armut dogramak ya da balli sut icmek aklima gelseydi dedim bunlar oberi olabilir adet dinemi tatli krizlerine mesela
sen ne guzel 15 kg vermissin nasil verdin cnmSelam kizlar takipteyim sizi❤❤
![]()