Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Aslinda iyiymis ama trileceler fazla olmus. Nefsibe hakim olmaya calis zaten tadini biliyorsun

Ayda bir mi değerlerine baktiriyorsun ne kadar sık benim bir seneye yaklaşmıştır baktirmayali gidicem hemen .Ne cayi anlayanadim kızıl mi?

Ayda bir mi değerlerine baktiriyorsun ne kadar sık benim bir seneye yaklaşmıştır baktirmayali gidicem hemen .Ne cayi anlayanadim kızıl mi?
Cnm genelde kendimi yorgun halsiz olunca değerlerime baktırırım bu ay güzeldi değerlerim b12 bile iyi çıktı . Çayın adı ; gece Kızı : baharatçılarda bulunur vucuddaki ödemi şişkinliği alıyor bir dene istersen .

Merhaba arkadaslar nedense bana bildirim gelmiyor mesaj yazildiginda.

Bugün tartildim 65,4kg yum. Adetime az kaldi onun siskinliginden kurtulmaya calisiyorum.
Hoşgeldin canim dun sesin çıkmayınca ayrıldın sandım.Aynen benimde az kaldı şişkinlik başladı tatli da fazla kaçtı bayram sonrası 4 dilimler 1 dilime düşmeli artık

Tamam sorayim aktara çıkınca ismide güzelmiş gece kızı:))

Tamam sorayim aktara çıkınca ismide güzelmiş gece kızı:))
Bende duydum ismi garip dedim benim arkadaş onun sayesinde baya zayıfladı bende 66 kilodan düştüm caya şuan ara verdim . Ama tekrardan kullanıcam . Netten araştır istersen Yinede cnm

-200 gr bayram günü cok cok iyi canim .
Misafir olmasa dikkat ediyorum biri gelince diyetimi bozuyorum bu gün bende misafir geldi 5 dilim ev baklavası yedim . Akşama bişey yemeyi düşünmüyorum bakalım ne yapıdan biraz spor belki yaparım kimse olmasa dikkat olunuyor ya bir yere gidince yada biri gelince benim bozuluyor off

Trileceyi bitirdim kizlar son iki dilim içim rahatladı bitinceCocuklar yine istiyor ama adetim bitmeden yapmayı dusunmuyorum sizde benim gibimusiniz adet onu iki katı yiyorum .

Akşam yemezsen telafi olur inşallah

Trileceyi bitirdim kizlar son iki dilim içim rahatladı bitinceCocuklar yine istiyor ama adetim bitmeden yapmayı dusunmuyorum sizde benim gibimusiniz adet onu iki katı yiyorum .
Gözün aydın .ben misafir olmasa tatlı türü börek yapmıyorum . Bayramda baklava yaptım o kadar . Çocuklarda istese hazır onlara göre alıyorum yoksa evde olunca yeniliyor cnm . Ben bu aralar böyle yapıyorum sende dene yoksa çocuklardan çok biz yiyoruz

Evet yapılınca yeniyor ama iradeli olmayı öğrenmeliyim diyorum bir arkadaşım var hep hamur işi tatli yapar eğer aksamsa tadına bakmıyormuş o kadar gündüzde iki dilim en fazla hic kilo almıyor hayranım iradeli insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…