- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Aslinda iyiymis ama trileceler fazla olmus. Nefsibe hakim olmaya calis zaten tadini biliyorsunBugün neler yedim
sabah kalkınca büyük bardak sirkeli ılık su
Kahvaltım
Sucuklu omlet,Bir buçuk kibrit kutusu kadar beyaz peynir,yesil biber bir kac tane,bir domates,yarim salatalık,5 çubuk patates kızartması,sekersiz cay
ARA sekersiz turk kahvesi
iki dilim trilece
Bayram ziyaretinde 4 sarma, 2 dilim baklava(zorla yedim ikinciyi ısrar ısrar üstüne)turk kahvesi
Akşam 7:30
bir porsiyon bulgur pilavi ,5 kasik kavurma,kirmuzi biber salatası bir kac kaşık
Türk kahvesi 2 dilim trilece (dilimler küçük )Abarttim bugün(
yesil çay
suyu kac bardak ictim ölçmedim bir litre icmisimdir ( yarin ölçülü içerim insallah)
Sadece-Ben nerelerdesin canim?
Hoşbulduk cnm .Bu arada diger gelen arkadaslar da Hosgeldi, bu bayrami atlattik mi tam gaz devam :)))
Ayda bir mi değerlerine baktiriyorsun ne kadar sık benim bir seneye yaklaşmıştır baktirmayali gidicem hemen .Ne cayi anlayanadim kızıl mi?Sağlık ocağında tahlil yap degerlerine bak cnm diyet yapınca değerler düşüyor. Ben gece Kızı cayı içiyorum zayıflamaya çok yardımcı oluyor bu aralar ara verdim haftaya yine alırım kullanırım dene sende istersen . Yada bayramdan dolayı yoruluyorsun çocukta olunca yorgunluk oluyor ondan uykun gelebilir. Ben 2 ayda bir değerlerime baktırıyorum kendime ona göre besleniyorum yada ilaç kullanıyorum cnm
Cnm genelde kendimi yorgun halsiz olunca değerlerime baktırırım bu ay güzeldi değerlerim b12 bile iyi çıktı . Çayın adı ; gece Kızı : baharatçılarda bulunur vucuddaki ödemi şişkinliği alıyor bir dene istersen .Ayda bir mi değerlerine baktiriyorsun ne kadar sık benim bir seneye yaklaşmıştır baktirmayali gidicem hemen .Ne cayi anlayanadim kızıl mi?
Hoşgeldin canim dun sesin çıkmayınca ayrıldın sandım.Aynen benimde az kaldı şişkinlik başladı tatli da fazla kaçtı bayram sonrası 4 dilimler 1 dilime düşmeli artıkMerhaba arkadaslar nedense bana bildirim gelmiyor mesaj yazildiginda.
Bugün tartildim 65,4kg yum. Adetime az kaldi onun siskinliginden kurtulmaya calisiyorum.
Tamam sorayim aktara çıkınca ismide güzelmiş gece kızı:))Cnm genelde kendimi yorgun halsiz olunca değerlerime baktırırım bu ay güzeldi değerlerim b12 bile iyi çıktı . Çayın adı ; gece Kızı : baharatçılarda bulunur vucuddaki ödemi şişkinliği alıyor bir dene istersen .
Bende duydum ismi garip dedim benim arkadaş onun sayesinde baya zayıfladı bende 66 kilodan düştüm caya şuan ara verdim . Ama tekrardan kullanıcam . Netten araştır istersen Yinede cnmTamam sorayim aktara çıkınca ismide güzelmiş gece kızı:))
-200 gr bayram günü cok cok iyi canim .Bu gün tartıldımarkadaşlar 59.5 olmuşum
Misafir olmasa dikkat ediyorum biri gelince diyetimi bozuyorum bu gün bende misafir geldi 5 dilim ev baklavası yedim . Akşama bişey yemeyi düşünmüyorum bakalım ne yapıdan biraz spor belki yaparım kimse olmasa dikkat olunuyor ya bir yere gidince yada biri gelince benim bozuluyor off-200 gr bayram günü cok cok iyi canim .
Akşam yemezsen telafi olur inşallahMisafir olmasa dikkat ediyorum biri gelince diyetimi bozuyorum bu gün bende misafir geldi 5 dilim ev baklavası yedim . Akşama bişey yemeyi düşünmüyorum bakalım ne yapıdan biraz spor belki yaparım kimse olmasa dikkat olunuyor ya bir yere gidince yada biri gelince benim bozuluyor off
Gözün aydın .ben misafir olmasa tatlı türü börek yapmıyorum . Bayramda baklava yaptım o kadar . Çocuklarda istese hazır onlara göre alıyorum yoksa evde olunca yeniliyor cnm . Ben bu aralar böyle yapıyorum sende dene yoksa çocuklardan çok biz yiyoruzTrileceyi bitirdim kizlar son iki dilim içim rahatladı bitinceCocuklar yine istiyor ama adetim bitmeden yapmayı dusunmuyorum sizde benim gibimusiniz adet onu iki katı yiyorum .
Evet yapılınca yeniyor ama iradeli olmayı öğrenmeliyim diyorum bir arkadaşım var hep hamur işi tatli yapar eğer aksamsa tadına bakmıyormuş o kadar gündüzde iki dilim en fazla hic kilo almıyor hayranım iradeli insanlara.Gözün aydın .ben misafir olmasa tatlı türü börek yapmıyorum . Bayramda baklava yaptım o kadar . Çocuklarda istese hazır onlara göre alıyorum yoksa evde olunca yeniliyor cnm . Ben bu aralar böyle yapıyorum sende dene yoksa çocuklardan çok biz yiyoruz
Acıktım ama dünden kalan çorba var dövme çorbası kıymalı olmadı onu yerim şimdi akşama hiç yemek yemem böyle yapıcam işallahAkşam yemezsen telafi olur inşallah
Akşam kesince müthiş kilo vriliyorAcıktım ama dünden kalan çorba var dövme çorbası kıymalı olmadı onu yerim şimdi akşama hiç yemek yemem böyle yapıcam işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?