Çok sevindim canım yürüyüşün etkisi sadece 1 haftada gözle görülür şekilde oldu bende, belimin inceldiğini fark ediyorum :)Akşam yemeğim köfte ve yoğurt ayrıca sonunda yürüyüşe başladım
Hafta sonu yoğunluğu şelale aktif dinlenmedeyiz :)Çok sıkılıyorum gün içinde kaç kez baktım kimse yok sohbet edelim biraz kızlar
Meyve şişlik mi yapıyor :/Akşama kadar misafirim vardı yeni ayarlarımı uzattım kaç gündür gribim meyve ye yüklendim sabaha 1 Kilo Şişlik olacak yaa pişman oldum şimdi
Hafta sonu yoğunluğu şelale aktif dinlenmedeyiz :)
Size alıştım kızlar forma girmeyince motivasyonum düşüyor , edacım geçmiş olsun meyve yiyerek iyi yapmışsın ama sana tavsiyem kuru sogan bir kurusoganı güzelce dogra zeytinyag limon sık 2 güne hiçbir şeyin kalmaz , ben emzirdiğim için 10 aydır ilaç kullanmıyorum kurusoganla şifamı buldum doğal antibiyotik soğan haftada bir kaç kez yense bile hastalıklara karşı korur, bende iki gün kaçamakların ardından bugün bütün disiplinimle tekrar başladım en son saat 17, 00de yarım porsiyon mantı yedim az önce açlıktan midem ezildi 1 elma 1 salatalık yedim az sonrada yogurt limon soda karışımı içecegim, göbek eritmek için çok faydalıymış sabah aç karnınada için diyorlar ama midemi riske atmak istemedim ben kahvaltıdan sonra ve akşam yatmadan 1 saat önce içiyorum , tadı süper ben colayı çok severim ama bunun tadı kıladan daha güzel asitli ayran yani ferahlatıyor ve tok tutuyor 3 hafatadır içiyorumAkşama kadar misafirim vardı yeni ayarlarımı uzattım kaç gündür gribim meyve ye yüklendim sabaha 1 Kilo Şişlik olacak yaa pişman oldum şimdi
2yemek kaşığı yağsız yoğurt üstüne yarım limonu sıkıp karıştır üstüne yavaş yavaş maden suyunu ekle .bu aslında bir kür göbek eriten kür diye geçiyor canım ben biraz araştırdım ayda 5 kilo verdiriyormuş bide gün içinde 2 litre su için diyor onu zaten içiyoruz.Ne kadar ölçüde kullanıyorsun?
vay be süpermiş hemen yarın deneyeceğim :) teşekkürler canım2yemek kaşığı yağsız yoğurt üstüne yarım limonu sıkıp karıştır üstüne yavaş yavaş maden suyunu ekle .bu aslında bir kür göbek eriten kür diye geçiyor canım ben biraz araştırdım ayda 5 kilo verdiriyormuş bide gün içinde 2 litre su için diyor onu zaten içiyoruz.
Günaydın canım motivasyonda yok moral de yokGünaydın kızlar nasılsınız ? Motivasyon durumları nasıl ?
Kahvaltım :
1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış 1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğle yemeğim:
1 küçük ton balığı
1 dilim ekmek
Ben süperim bugün de 4 mile leslie ve bacak hareketlerimi yaptım 2.5 lt suyumu içtim ve diyetimi bozmadım. Kendimi çok iyi hissediyorum sanırım yaza kadar fit olmayı başaracağımGünaydın kızlar nasılsınız ? Motivasyon durumları nasıl ?
Kahvaltım :
1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış 1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğle yemeğim:
1 küçük ton balığı
1 dilim ekmek
Hayırdır şelale ne oldu ?Günaydın canım motivasyonda yok moral de yok
Kesinlikle başaracaksınBen süperim bugün de 4 mile leslie ve bacak hareketlerimi yaptım 2.5 lt suyumu içtim ve diyetimi bozmadım. Kendimi çok iyi hissediyorum sanırım yaza kadar fit olmayı başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?